Kişilik & Karakter Gün içinde kısa süreli uykuları sever misiniz? Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ay, biraz uyumuşum. Sersem gibiyimm. Ayılamıyorum. Yorgunluktan bitmişizz... Gün içinde kısa süreli uykuları sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evet gün içinde hatta öğlen saatlerinde evdeysem uyurum. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bazen dün hastaydım bütün gün uyudum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. ben hiç sevmiyorum. 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İvet kısa kestirme oyayak uykuları çuk çeveyim🌸🌿🌸🦄🦄 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl eskiden vardı öyle huylarım özellikle öğle zamanlarında uyurdum mayışırdımşimdi hiç uyuyamıyorum :D :D 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Oyş. En sevdiğim ama yapmadığım. Çünkü yaparsam gecem zehir oluyo. Uyuyamıyom. Gecemi, gündüzüme tercih edemem. 😌 0 0 Yorumla
Hü1agü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gün içinde 15-20 dakikalık bir uyku gayet iyi geliyor. 0 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Öğlen 2 saat uykuyu 24 saat ilgi gösteren sevgiliye değişmem net. 0 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. BayılırımÇocuklar küçükken de uyurdum çok yorgunsam gün içinde uyumaya çalışırım hala 0 0 Yorumla
e061071e Takip Et Xper 5 Yaş: 55 , eic 100% 1 yıl Hayır Çünkü üçte dörtte Gece yatıyorum 6 saat falan yetiyor bana 0 0 Yorumla
duffham Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayatta genel de geceleri beynimi kışlıkların arasına katlar koyar öyle uyurum 0 0 Yorumla
kursunkelam Takip Et Xper 6 Yaş: 40 1 yıl Gece uyumaya vaktim olmuyor, gündüzü bıraktim ben 0 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. Ögleden sonra 1 saatlik uyku çok güzel oluyor hep. 0 0 Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aynen seviyorum çok iyi geliyor gerçekten de 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet gün içinde hatta öğlen saatlerinde evdeysem uyurum.
Bazen dün hastaydım bütün gün uyudum
ben hiç sevmiyorum.
İvet kısa kestirme oyayak uykuları çuk çeveyim🌸🌿🌸🦄🦄
eskiden vardı öyle huylarım özellikle öğle zamanlarında uyurdum mayışırdım
şimdi hiç uyuyamıyorum :D :D
Oyş. En sevdiğim ama yapmadığım. Çünkü yaparsam gecem zehir oluyo. Uyuyamıyom. Gecemi, gündüzüme tercih edemem. 😌
Gün içinde 15-20 dakikalık bir uyku gayet iyi geliyor.
Öğlen 2 saat uykuyu 24 saat ilgi gösteren sevgiliye değişmem net.
Bayılırım
Çocuklar küçükken de uyurdum çok yorgunsam gün içinde uyumaya çalışırım hala
Hayır Çünkü üçte dörtte Gece yatıyorum 6 saat falan yetiyor bana
Severim tam bir şekerleme yapıp kendime gelirim öğlenleri.
Ağır geliyor pek sevmem.
Hayatta genel de geceleri beynimi kışlıkların arasına katlar koyar öyle uyurum
Gece uyumaya vaktim olmuyor, gündüzü bıraktim ben
Bayılırım ama uyutmayanlar var 🙃
Keşke yapabilsem ama. olmuyor
Uyku vazgeçilmez bir aktivetem zaten
Ögleden sonra 1 saatlik uyku çok güzel oluyor hep.
Aynen seviyorum çok iyi geliyor gerçekten de
Bazen
Hayır.
Bayılırım..
Sevmem
Evet seviyorum
Bayılırım