Kişilik & Karakter Size sonuçlar bırakan bir şey yaşadınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben evet Güncellemeler1 yıl veya travma ile. Size sonuçlar bırakan bir şey yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. yaşadım evet 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben de
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Ben kötü şeyler yaşadım bunun güzelliği yaşadıklarımdan dersler aldım yeteneklerimi keşfettim kendimle gurur duydum 0 0 Yorumla
HaydiGel5444 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne gıbı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl yaşanan bir olay gibi. Yorumla HaydiGel5444 1 yıl Ciddi olamazsın Yorumla Soran 1 yıl Çok ciddi Yorumla Soran 1 yıl örneğin ciddi bir araba kazası geçirdiniz ve o günden sonra araba kullanmaktan korkuyorsunuz. Yorumla
gnccveylnnzbiaskadm Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Nasıl yani anlamadım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl örneğin ciddi bir araba kazası geçirdiniz ve o günden sonra araba kullanmaktan korkuyorsunuz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yaşadım evet
Ben de
Ben kötü şeyler yaşadım bunun güzelliği yaşadıklarımdan dersler aldım yeteneklerimi keşfettim kendimle gurur duydum
Evet yaşadım baya çok şey
Bu nasıl soru ya akskss
Ne gıbı
yaşanan bir olay gibi.
Ciddi olamazsın
Çok ciddi
örneğin ciddi bir araba kazası geçirdiniz ve o günden sonra araba kullanmaktan korkuyorsunuz.
Nasıl yani anlamadım
örneğin ciddi bir araba kazası geçirdiniz ve o günden sonra araba kullanmaktan korkuyorsunuz.
evet aldatılmak