Kişilik & Karakter İnsanlardan beklentileriniz var mı bu kardes dahi olsa? yupppıyaskkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sıze hava atarak bır sey seyler gösteren insanı takar misiniz? Güncellemeler1 yıl Aşağıdaki soruda bu soru kadar değer lı benim icın cevaplayın İnsanlardan beklentileriniz var mı bu kardes dahi olsa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. kimseden beklentim yok 1 0 Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl Çok bilmişliklerine hürmeten takmam. Beklenti sorusu saçma 0 0 Yorumla
batuhanpg Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 627 cevap paylaştı. Kimden beklentiye girersen her zaman üzülürsün 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beklentiler üzer 1 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı. Umrumda olmaz 1 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kimseden beklentim yok
Çok bilmişliklerine hürmeten takmam. Beklenti sorusu saçma
Kimden beklentiye girersen her zaman üzülürsün
Beklentiler üzer
Umrumda olmaz
Kimseden bir beklentim yok
Hayır yok