Kişilik & Karakter KS üyeleri çalışmayı seviyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çalışkan karıncalar iş başında mı, mesailer başladı mı?))GüN AydıN...☕ KS üyeleri çalışmayı seviyor mu? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Günaydın🌻🌻Karınca kararınca kahvesini de taşıdı masasına yudumluyor. İş moduna geçmeden biraz sörflüyorum net ve buralarda:)) 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bir yerde oturdum cay içiyorum bugün çalışasım yok. ddjd 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu aralar sevmiyorum 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bununla beraber erken uyanmayı seviyorumgünaydın 0 0 Yorumla
mamibabayineburda Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet seviyorum ama calismiyorum 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Günaydın,Çalışmıyorum.. 0 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Tembelim ben sevmem 0 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Sevmiyorum mecburum 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Günaydın🌻🌻
Karınca kararınca kahvesini de taşıdı masasına yudumluyor. İş moduna geçmeden biraz sörflüyorum net ve buralarda:))
Bir yerde oturdum cay içiyorum bugün çalışasım yok. ddjd
Bu aralar sevmiyorum
bununla beraber erken uyanmayı seviyorum
günaydın
Evet seviyorum ama calismiyorum
Bayılıyorum
Günaydın,
Çalışmıyorum..
Seviyorum ama çalışmıyorum şu an
Hiç sevmem
Yokk
Tembelim ben sevmem