Kişilik & Karakter Günaydın ☕️ Nasıl bir güne "merhaba" dediniz bu sabah? Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Arka Arkaya 4. kez süper soru 🌸🙏 Teşekkürler Günaydın ☕️ Nasıl bir güne "merhaba" dediniz bu sabah? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Gece uyunamamış rüyalar görülmüş bi sabaha uyandim 1 5 Yorumla Zorunne388 1 yıl Ne tür rüya gördüğün sabahını etkiler hatta gününü de. Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Etkiliyor evet Yorumla Zorunne388 1 yıl Güzel geçsin günün umarım cassie. Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Teşekkürlerr senin de Yorumla Zorunne388 1 yıl Teşekkürler Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. Yorucu gündü ama şu an yatıyorum 1 2 Yorumla Zorunne388 1 yıl Dinlen bakalım 🙏 Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Öyle 🙏 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gün bitti bende bittim şimdi evde keyif yapacağım 1 2 Yorumla Zorunne388 1 yıl Akşam keyfi de önemli tabii huzurlu akşamlar 🙏 Yorumla Misakisaki 1 yıl Teşekkür ederim sizede Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Uykusuz yorgun ve hareketli 1 4 Yorumla Zorunne388 1 yıl Her günümüz öyle zaten. Güzel keyifli başlamak önemli. 🙏 Yorumla Kararsızlıkvar 1 yıl Şükür :)) Yorumla Zorunne388 1 yıl Daim olsun inşallah Yorumla Kararsızlıkvar 1 yıl Bilmukabele Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı. Güneşli güzel bir gün ama işe gideceğim.🤦🏻♀️ 1 5 Yorumla Zorunne388 1 yıl Bende işten çıktım 😂 kolay gele. Yorumla Bluedreams29 1 yıl Mesleğiniz ne Yorumla Zorunne388 1 yıl Kadın Hastalıkları ve Doğum asistan hekimiyim Yorumla Bluedreams29 1 yıl O zaman nöbet vardı Yorumla Zorunne388 1 yıl Evet nöbetten çıktım Yorumla
MEHMET242323 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Kötü bir gündü 1 1 Yorumla Zorunne388 1 yıl Neden hayrola? Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Baş ağrılı bir güne 1 7 Yorumla Zorunne388 1 yıl Baş ağrısı kadar nefret edilesi bir sabah var mı? Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Sanırım yok Yorumla Zorunne388 1 yıl Çok geçmiş olsun. Menthol ve okaliptüs konsantresi dene. Başının ağrıyan kısmına masaj yaparak. Hafiflediğini göreceksin. Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Mentol ve okaliptüs konsantresi mi onlar ne Yorumla Zorunne388 1 yıl Karışımı olacaktı klavye hatası. Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Hmm teşekkür ederim 🙏 Yorumla Zorunne388 1 yıl Rica ediyorum Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. güneşli güzel birgün 1 3 Yorumla Zorunne388 1 yıl Daha da güzel olsun 🙏 Yorumla Filmkoliküyeyim 1 yıl seninde🫠 Yorumla Zorunne388 1 yıl 🌸🙏 Yorumla
Tatlı_sinir Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Bilmiyorum karmaşık 1 13 Yorumla Zorunne388 1 yıl Neden karmaşık? Karmaşıklığı açmak benim işim 🌸 Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Kadın hastalıkları ve kadın doğum uzmanı olduğun içindir Yorumla Zorunne388 1 yıl Uzmanı değilim henüz. Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Hi doğru asistandın en son Yorumla Zorunne388 1 yıl Evet asistanlığa devam. Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Başarılar o zaman Yorumla Zorunne388 1 yıl Teşekkürler Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Rica Yorumla Zorunne388 1 yıl İlla cevap vericem diye kasma kalsın öyle Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Sen merak etme kasmıyorum ufacık bir yorum umrumda değil Yorumla Zorunne388 1 yıl Belli. Neyse keyfimi kaçırma. Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Senin niye keyfini kaçırmaya çalışıyım kimsin beyimsin ki buna efor harcıyım komiksin. Komedyenlikten de para kazanabilirsin bir düşün Yorumla Zorunne388 1 yıl Canısı ben seni her türlü eğlendiririm de burası sirk değil yanlış yerdesin bende tatlı da olsa hayvan sevmiyorum. Hadi başka kapı da havla Yorumla
Yeslkubra Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Aydınlık ve güneşli 1 2 Yorumla Zorunne388 1 yıl Imm muhteşem bir de sabah çayı☕️ hep aydınlık olsun ömrün Yorumla Yeslkubra 1 yıl 🤲🏻 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Beni soruna davet etme.. 🙄 0 1 Yorumla Zorunne388 1 yıl Ben etmedim sen geldin 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gece uyunamamış rüyalar görülmüş bi sabaha uyandim
Ne tür rüya gördüğün sabahını etkiler hatta gününü de.
Etkiliyor evet
Güzel geçsin günün umarım cassie.
Teşekkürlerr senin de
Teşekkürler
Güzel bir güne
Yorucu gündü ama şu an yatıyorum
Dinlen bakalım 🙏
Öyle 🙏
Gün bitti bende bittim şimdi evde keyif yapacağım
Akşam keyfi de önemli tabii huzurlu akşamlar 🙏
Teşekkür ederim sizede
Uykusuz yorgun ve hareketli
Her günümüz öyle zaten. Güzel keyifli başlamak önemli. 🙏
Şükür :))
Daim olsun inşallah
Bilmukabele
Güneşli güzel bir gün ama işe gideceğim.🤦🏻♀️
Bende işten çıktım 😂 kolay gele.
Mesleğiniz ne
Kadın Hastalıkları ve Doğum asistan hekimiyim
O zaman nöbet vardı
Evet nöbetten çıktım
Kötü bir gündü
Neden hayrola?
Baş ağrılı bir güne
Baş ağrısı kadar nefret edilesi bir sabah var mı?
Sanırım yok
Çok geçmiş olsun. Menthol ve okaliptüs konsantresi dene. Başının ağrıyan kısmına masaj yaparak. Hafiflediğini göreceksin.
Mentol ve okaliptüs konsantresi mi onlar ne
Karışımı olacaktı klavye hatası.
Hmm teşekkür ederim 🙏
Rica ediyorum
güneşli güzel birgün
Daha da güzel olsun 🙏
seninde🫠
🌸🙏
Bilmiyorum karmaşık
Neden karmaşık? Karmaşıklığı açmak benim işim 🌸
Kadın hastalıkları ve kadın doğum uzmanı olduğun içindir
Uzmanı değilim henüz.
Hi doğru asistandın en son
Evet asistanlığa devam.
Başarılar o zaman
Teşekkürler
Rica
İlla cevap vericem diye kasma kalsın öyle
Sen merak etme kasmıyorum ufacık bir yorum umrumda değil
Belli. Neyse keyfimi kaçırma.
Senin niye keyfini kaçırmaya çalışıyım kimsin beyimsin ki buna efor harcıyım komiksin. Komedyenlikten de para kazanabilirsin bir düşün
Canısı ben seni her türlü eğlendiririm de burası sirk değil yanlış yerdesin bende tatlı da olsa hayvan sevmiyorum. Hadi başka kapı da havla
Enerjik mutlu
Sıradan bir güne
Aydınlık ve güneşli
Imm muhteşem bir de sabah çayı☕️ hep aydınlık olsun ömrün
🤲🏻
Beni soruna davet etme.. 🙄
Ben etmedim sen geldin 😂