Şöyle ki her şey sadece eğitim diploma ile bitmiyor ki bulunduğu çevre kültür aile yapısı çok büyük farklar olur farklı kafa yapısı olduğu zaman da diploma yeterli olmaz. Bu yüzden davul bile dengi dengine güzel gerçekten
Ya düşün mesela kadın lise mezunu evde gelini evini izliyor erkek kayda değer bir bölüm okumuş dışarda insan içine karışmış farklı insanlarla bir araya geliyor falan zamanla dışarıya kaymaz mi gözü
Ben sana şöyle bir şey söyleyeyim iki doktor gördüm annem hemşire idi, yıllarca sevgili olup evlenme olunca bir kaç ayda boşanma kararı aldılar, her şey diploma değil ama dediğin gibi olma ihtimali var, zaten bir insan vicdan yosunu ise her şekilde aldatır
Kadınlar kendini geliştirmeli bir erkeğin ellerine bırakmamali hayatını bu şekilde değersizleştirilen kadın sayısı çok fazla. Adam kadını eve tıkıp başka kadınlarla gönül eğlendiriyor kadın evde karın tokluğuna duruyor gibi bir şey oluyor
Onu ben her zaman diyorum Tuğçe çünkü özellikle de ben doğu tarafında çok gördüm evleneyim kocam bana baksın düşüncesi çok yaygın onu bende doğru bulmuyorum ama yine diyorum ihanet edecek insan her türlü ediyor, evlilik bir kumar j
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben uyum sağlarım evet
Uyum olayına kalırsak onu başında düşünmek gerekiyor sonradan ortaya çıkarsa bir üniversite değil insanın ömrü yetmez 😃
Haklısın da hani eğitim farkı ilerleyen yıllarda kendini göstermeye başlamaz mı mesela
Şöyle ki her şey sadece eğitim diploma ile bitmiyor ki bulunduğu çevre kültür aile yapısı çok büyük farklar olur farklı kafa yapısı olduğu zaman da diploma yeterli olmaz. Bu yüzden davul bile dengi dengine güzel gerçekten
Ya düşün mesela kadın lise mezunu evde gelini evini izliyor erkek kayda değer bir bölüm okumuş dışarda insan içine karışmış farklı insanlarla bir araya geliyor falan zamanla dışarıya kaymaz mi gözü
Ben sana şöyle bir şey söyleyeyim iki doktor gördüm annem hemşire idi, yıllarca sevgili olup evlenme olunca bir kaç ayda boşanma kararı aldılar, her şey diploma değil ama dediğin gibi olma ihtimali var, zaten bir insan vicdan yosunu ise her şekilde aldatır
Keşke adam gibi sevip mutlu edecek kafa dengi insan olsaydı da lise mezunu olsaydı
Kadınlar kendini geliştirmeli bir erkeğin ellerine bırakmamali hayatını bu şekilde değersizleştirilen kadın sayısı çok fazla. Adam kadını eve tıkıp başka kadınlarla gönül eğlendiriyor kadın evde karın tokluğuna duruyor gibi bir şey oluyor
Onu ben her zaman diyorum Tuğçe çünkü özellikle de ben doğu tarafında çok gördüm evleneyim kocam bana baksın düşüncesi çok yaygın onu bende doğru bulmuyorum ama yine diyorum ihanet edecek insan her türlü ediyor, evlilik bir kumar j
Tamam işte devir kötü ayağı sağlam basmalı her ihtimale karşı kadının yere
Sadece kadın değil erkek de valla bu ara keyfim yok ya herkes herkesi üzüyor
Denk olmalı işte
Benim hiç olmadığı için bilemiyorum
O bana uyum sağlasın banane ay haspama bak (EŞİM olacak ayıya yani) 🤣
Ahahsaa 😂
Hiiiiç okumam o bana uyum sağlamak için almanca öğrenecek mi hem😏
Yapanlar kendi iyiliği için yapıyor işin aslı bunu xccx sana Alman bulalım xcxx
Hans bulalım bana hadi 😅😅
Onlarda sarı sarı oluyor seversen ben sarı erkolaru hiç beğenmiyorum xcxcc
Onlarla büyüdüm😅 hiç sevmem hep dövesim geliyordu onları ahhajs
Cukulata getir bana gidersen erkekleri orada kalsın xcxc
Ben gitmiyorum ama anamlar geliyor kız ayıpsın gönderirim ben sana çiklat
Yiaaa tişikkirler 😌
Uyum sağlamak için yolda yürürken aynı hizada gitmeye özen gösteririm
Vışşş
Vay be ya ben açık liseye kayıt olsam mi diye düşünüyorum gecemem diyorum millete bak
İbret olsun xcxcxc
O yaştan sonra okumam gezer dolaşırım. Para varsa özellikle 🤣
Kültürsüz herif🤣
Kaşınma tır şoförü 😂
Yeni tırlar çıkmış. Konumu yazıyorsun kendi gidiyor. Sana da ihtiyaç yok 🤣
Onlar Türkiye ye gelene kadar ben emekli olurum amca 🤣
Zaten Türkiye'de var yeğenim 😂
Bir tanedir daha o kafamı bozma benim 🤣
Yürü git sende üni oku tırı bırak 🤣
🤣🤣🤣
O bana uyum sağlasın.
Abuvvv
Uuu :D
O bana uyum sağlasın.
Ee sen onun birkaç level altındaysan yine mi o sana uyum sağlayacak yanisi xcxcc
Öyle bir karı yok kanka 😅
Ulans🤣
Olabilir neden olmasın
kazanamki
C hiç biri