Ve daha da önemlisi böyle sahte narsist insanları nasıl tanıyıp onlardan uzak durcaz
Gerçek duyguları olan birisini ben nasıl anlıycam ki artık hepsi bana aynı geliyor
insanlara küstüm herkesten uzak duruyorum artık
Ve daha da önemlisi böyle sahte narsist insanları nasıl tanıyıp onlardan uzak durcaz
Gerçek duyguları olan birisini ben nasıl anlıycam ki artık hepsi bana aynı geliyor
insanlara küstüm herkesten uzak duruyorum artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba,
10 evvelde böyle idi, 10 sene evvel söylerdim. Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok!
Kötü insanlar onlar hepsinin canı cehenneme lanet olası pislikler!
hala onun böyle kötü biriisi olduğuna inanmıyorum ne safım ben
Artık inan
Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur
olmasın ama ben onu redettım ama o zorla bana yapıstı ben de bu benı uzmez dedim ve kabul ettım ama 1 ay sonra benı terkettı ne yasadıgımı da anlamadım ayrıca sadece tacız edıldıgımı ve asagılanıp ezıldıgımı hısettım hatırlamak ıstemedıgım bırını hatırlatıyor bana ama sureklı de bana ben ıyı bırıyım senı uzmek ıcın sevmedım dıyordu
Allah onun belasını versin lanet olası pislik muhabbetini kes uzak dur engelle
sanırım öylle uzak durmam gerekicek ama ezik gibi durmak istemiyorum kimsenin karşısında (ailemle olan sıkıntılarımı maddi sıkıntılarımı arkadaşımın birtürlü olmamasını yani arkadaş edinmede sıkıntı yaşadığımı ve ondan önce olan o aşık olduğum çocuk tarafından rededildiğimi biliyor ayrıca derslerimde de aşırı sıkıntı yok ama hafif bi sıkıntılar başarısızlıklarım oldu)
ve neden bana cok yakın davrandı ki neden ailevi psikolojik geçmiş yaralarım hatta vefat etmiş ananem ailede zamanında sevilmemem nebileyim tüm zaayıflıklarım ve herşeyim kimseye anlatmadığım şeyleri korkularımı eksikliklerimi türkiyede yaşadığım sıkıntılar hatta aile maddi durumum ve annemin 2. eş
nden de boşanması ve üvey babamın bana kötü davranması vs vs herşeyimi biliyor neden bunları öğrendi ve bana sen iyi birisin doğru kişi ben değilim aramızda tutku yok senin de karşına doğru kişi cıkıcak dedi ben neden saf gibi ayrıldıktan sonra arkadaş gibi kalmayı kabul ettim ve doğum gününe de gittim hediyee aldım otogara da gidicektim gelme dedi kendimi kötü hisederim demişti neden böyle oldu
Öncelikle kardeşim sevdiğin kişi ile arkadaş kalınmaz kalınmamalı..
Geleceğine odaklan..
Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir!
Kötü bir insan olduğuna eminim ya da korkak diyebiliriz ama bunların önemi yok
Olan olmuş oluruna bak
Geçmişi düşünme geleceğine odaklan derslerine odaklan
Herkese her şeyi anlatma zayıf yerinden vururlar seni
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Bana ben asla seni bu anlattiklarinla yargılamam dedi
O yüzden inandim
Ama bana seni uzmem demişti ve çok pis uzdu beni rededen yakışıklı jdjsj o bile bu kadar uzmemisti çünkü o durustce redetti bilerek beni acı cekmeme neden olacak hicbirsey yapmadı iletişimi kesti sadece küçük bir saygısızlık yaptı eseklik yaptı diyelim ama bu bilerek tumkotulukleri yaptı nerdeyse ona ufak bir şans vermemle
Lafta herkes her şeyi söyler kardeşim ve söylüyor inanma güvenme kanma
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor
Maskeli pislikler karakteri makyajlı itler üzülme üzme kendini seni üzmelerine izin verme artık
Geleceğine odaklan canları cehenneme lanet olası pislikler
Şans verme en ufak hata yapana şans verme sektör et direk
Ben cinsellik için sevgili oluyorum. Sıkılınca ayrılıyorum
şeref yoksunusun yani
Tecrübe ede ede anlayacaksın uzak durman gereken insanları, hareket mimik konuşma tarzı yazma tarzı ne varsa hepsini bir bir çözümleyeceksin