Kişilik & Karakter Küçükken saçma olabilecek neylerden korkardınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben gölgemden korkardım 😂baya uzun süre sürdü bu. Öcü sanırdım hep. Güncellemeler1 yıl Bide rahmetli dedemin fotoğrafindan korkardık kuzenlerimle 🤣 uyuyamazdık korkudan Küçükken saçma olabilecek neylerden korkardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. gölgelerden 1 0 Yorumla
_Bloom_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Ben yatakların altından birileri ayağımı tutacak diye korkardım 1 6 Yorumla AsLaz_RüYam 1 yıl Beni bir kere ayaklarımdan tutup çektiler hissettim bunu Yorumla _Bloom_ 1 yıl @AsLaz_RüYam oha gerçekmiş 😅 Yorumla AsLaz_RüYam 1 yıl Arada gelip boğmaya çalışıyorlar bağıramıyorum kilitleniyor vücut Yorumla Soran 1 yıl @AsLaz_RüYam karabasah o, bana da geldi bir kere Yorumla _Bloom_ 1 yıl @AsLaz_RüYam onu bende yaşadım karabasan Yorumla AsLaz_RüYam 1 yıl Aynen ama ayaklarımdan da çekiyor bazen :D gözlerimi açamiyorum o an yüzünü görmemek icin onun Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kara adamlardan korkardım onların olduğu yerden geçemezdim o derece ama şuanda en zararsız insan olduklarının farkındayım 😂 1 0 Yorumla
KlassMen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben Allahı ninja kaplumbağalardaki shreyder gibi hayal ederdim 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı. Sabah ezanından korkardım, ölüler canlanıyor sanıyordum💀 1 0 Yorumla
eRDi677 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 63% 1 yıl Ben hiç korkmazdım ama bir tek annemden korkardım 😅 çağırdı duymadım totom kıpkırmızı olurdu 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bense asılı olan ceketlerden korkardım karanlıkta odada biri varmış gibi dururdu 1 0 Yorumla
rain2112 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl O sırada hiç bir şeyden korkmayan ben😅😅😅 1 0 Yorumla
Tambirkompetan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl İlk mastürbasyon da korkmuştum benden gelen sıvıları kan sandım ölücem diye düşündüm 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba şizofreni hastası kardeş :) 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka? Çocuktum o zaman öcü gibi gelirdi hala çoğu çocuk korkar gölgesinden Yorumla Serkan_87 1 yıl Sanmam Yorumla Soran 1 yıl Az önce gölgesinden korkup ağlayan çocuğu izledim kesfette ondan aklıma geldi ve sordum. Çocuklar korkar gölgelerinden sanki 5 çocuğu var sanmam diyor Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. ramazanda davul sesinden çok korkardım 1 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl başkalarını korkutmadın mı öcü eni yer demedimnmi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
gölgelerden
Ben yatakların altından birileri ayağımı tutacak diye korkardım
Beni bir kere ayaklarımdan tutup çektiler hissettim bunu
@AsLaz_RüYam oha gerçekmiş 😅
Arada gelip boğmaya çalışıyorlar bağıramıyorum kilitleniyor vücut
@AsLaz_RüYam karabasah o, bana da geldi bir kere
@AsLaz_RüYam onu bende yaşadım karabasan
Aynen ama ayaklarımdan da çekiyor bazen :D gözlerimi açamiyorum o an yüzünü görmemek icin onun
Kara adamlardan korkardım onların olduğu yerden geçemezdim o derece ama şuanda en zararsız insan olduklarının farkındayım 😂
Ben Allahı ninja kaplumbağalardaki shreyder gibi hayal ederdim 🤣🤣🤣
Sabah ezanından korkardım, ölüler canlanıyor sanıyordum💀
Ben hiç korkmazdım ama bir tek annemden korkardım 😅 çağırdı duymadım totom kıpkırmızı olurdu 😅
Bense asılı olan ceketlerden korkardım karanlıkta odada biri varmış gibi dururdu
O sırada hiç bir şeyden korkmayan ben😅😅😅
İlk mastürbasyon da korkmuştum benden gelen sıvıları kan sandım ölücem diye düşündüm 🤦♂️
Merhaba şizofreni hastası kardeş :)
Ne alaka? Çocuktum o zaman öcü gibi gelirdi hala çoğu çocuk korkar gölgesinden
Sanmam
Az önce gölgesinden korkup ağlayan çocuğu izledim kesfette ondan aklıma geldi ve sordum. Çocuklar korkar gölgelerinden sanki 5 çocuğu var sanmam diyor
ramazanda davul sesinden çok korkardım
başkalarını korkutmadın mı öcü eni yer demedimnmi
karıncadan
Bende öyle 😂