Kişilik & Karakter Şu sıralar delirme yüzden kaç😖? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Umursamaz dedi ama o kadar da değil…KS gününüz mutluluk dolu geçsin✌🏻 Şu sıralar delirme yüzden kaç😖? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Delirmediğim gün yok çok şükür... 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Başak burcuyum ve aşksızlık krizinden %1000 delirmiş durumdayım. 1 0 Yorumla
Bay_İbne Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Oğlak burcuyum ve itirazım var %100 olacaktı doğrusu... 💅 1 0 Yorumla
Layyon Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Gerçekten her gün delirecek bi olay oluyor yoksa ben çok sakinim 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. çıldırmış bir haldeyim , boynum tutuldu tüm omuruliğimle heykel kesildimkoç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok sıkılmışımHemde nasıl ne temizlik bitiyor ne kış hazırlıklarıSıkılmayıp napıcaz acaba 1 7 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Sen yapmazsan kim yapacak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayat arkadaşım yardımcı oluyor saolsun Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Ee tamam işte ne güzel Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ŞükürGüzel tabi Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Bozulmasın🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amin saolasın Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Sende sağ olasın Yorumla
SeninİçinAraştırdım Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Yaylar psikopat olduğu icjn umursamaz 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl 😄 yok be deme öyle Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. her gün deliyiz çok şükür 1 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Akrep delirmedigim gün yok 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Çıldırıyorum.. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Koç çıldırdı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Delirmediğim gün yok çok şükür...
Başak burcuyum ve aşksızlık krizinden %1000 delirmiş durumdayım.
Oğlak burcuyum ve itirazım var %100 olacaktı doğrusu... 💅
Gerçekten her gün delirecek bi olay oluyor yoksa ben çok sakinim
çıldırmış bir haldeyim , boynum tutuldu tüm omuruliğimle heykel kesildim
koç
Çok sıkılmışım
Hemde nasıl ne temizlik bitiyor ne kış hazırlıkları
Sıkılmayıp napıcaz acaba
Sen yapmazsan kim yapacak
Hayat arkadaşım yardımcı oluyor saolsun
Ee tamam işte ne güzel
Şükür
Güzel tabi