Kişilik & Karakter Alkollüyken siz de saçmalıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bunları sabah alkollüyken ve ağlayarak yazmışım şu an etkisi geçti ama şuraya bakın bir tane doğru kelime yok 😂 Alkollüyken siz de saçmalıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. alkol almam ben 0 0 Yorumla
NeclaTekinAydınoğlu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl ben çok gülüyorum şöyle mesajlara ya hjsjd @zeusunoglusu kişisi de güzel saçmalar 0 6 Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl Mantıklı saçmalarım eğer ki sarhoşsam😉 Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl ayılınca: of necla çok saçmalamışım neler demişim kusura bakma gerçekten offf x527262 Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl Yapmadım demiyorum ki, anlık pişmanlık hissidir o Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl yapmadım diyorsun mu dedim? Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl ANLIK PİŞMANLIK HİSSİDİR O NECLA HANIMCIM😁 Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl ayılınca bi an pişmanlık oluyor ama sonra geçiyor mu yani? kusura bakmayın ben biraz deliyim de Yorumla
Realangler1 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl 🤣🤣🤣 komik😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Engellemiycem tepkisini merak ediyorum Yorumla Realangler1 1 yıl Anlamadim bunu sevgilin mi yazdi ben de sen yazdin sandim. Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne içtin abla sen 😂😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sek viski :) Yorumla _sencenasıl_ 1 yıl Sağlam icmissim demekki Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. alkol alacağım gün, telefonumu kapatırım 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Engelli birisi böyle yazım hatası yapmaz 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç alkol kullanmadım bilemiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Alkolu biz agizimizla iceriz abla 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben damardan aldım :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet eksiklik var sende orasi kesin :D Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı. Kudurmuşsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Üzgündüm biraz Yorumla sanki_freud 1 yıl Yanıyorsun zjsjzjzjs Yorumla Soran 1 yıl Annen gibi Yorumla
arraven33 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Bu nasıl alkoll 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Viski sek :) Yorumla arraven33 1 yıl Kaç duble Yorumla Soran 1 yıl saymadım Yorumla arraven33 1 yıl Tek mi Yorumla Soran 1 yıl bir kısmını Yorumla arraven33 1 yıl 2 saniye olayını anlamdım :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
alkol almam ben
ben çok gülüyorum şöyle mesajlara ya hjsjd @zeusunoglusu kişisi de güzel saçmalar
Mantıklı saçmalarım eğer ki sarhoşsam😉
ayılınca: of necla çok saçmalamışım neler demişim kusura bakma gerçekten offf x527262
Yapmadım demiyorum ki, anlık pişmanlık hissidir o
yapmadım diyorsun mu dedim?
ANLIK PİŞMANLIK HİSSİDİR O NECLA HANIMCIM😁
ayılınca bi an pişmanlık oluyor ama sonra geçiyor mu yani? kusura bakmayın ben biraz deliyim de
🤣🤣🤣 komik😅
Engellemiycem tepkisini merak ediyorum
Anlamadim bunu sevgilin mi yazdi ben de sen yazdin sandim.
Ne içtin abla sen 😂😂
Sek viski :)
Sağlam icmissim demekki
alkol alacağım gün, telefonumu kapatırım
Engelli birisi böyle yazım hatası yapmaz
Hiç alkol kullanmadım
Hiç alkol kullanmadım bilemiyorum
İçme lutfen bı daha 😂😂
Alkolu biz agizimizla iceriz abla
Ben damardan aldım :)
Evet eksiklik var sende orasi kesin :D
Kudurmuşsun