Kişilik & Karakter En büyük derdiniz? DertliÜyexx Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bende bu yaşamak olur yalancı insanlar aileden dahil olan kişiler vs Lara mutluluk diyenlerin alayına sol bacağım neyse Güncellemeler1 yıl Para mutluluk değildir En büyük derdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. sağlık sorunları var 0 1 Yorumla DertliÜyexx 1 yıl Geçmiş olsun çok ciddi durum yoktur umarım
manolya1903 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kırışan başörtülerim😌🎀💅🏻🎀🦋✨ 0 3 Yorumla DertliÜyexx 1 yıl Tek derdiniz bu olsun ömrünce umuyorum 👏🏻 Yorumla manolya1903 1 yıl Umarım, seninkide kırışan gömleğin olsun 🦋 Yorumla DertliÜyexx 1 yıl Keşke öyle olsaydı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl iyi bir psikolojiye sahip olamamak ve parasızlık 0 5 Yorumla DertliÜyexx 1 yıl Paralı halde benzer durumu yaşıyorum sağlık en önemlisi tabi ama psikoloji nane olunca 🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bari biri olsun ya Yorumla DertliÜyexx 1 yıl İnanın bana para da birşeye yaramıyor pek 😔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl parasızda yaşanmıyor Yorumla DertliÜyexx 1 yıl Doğru diyorsunuz nerelisiniz siz ki? Bölge olarak part time vs iş mümkün değil mi acaba orada Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Hayat 0 2 Yorumla DertliÜyexx 1 yıl Hayat en büyük dert sanırım Yorumla bayrakmerve27 1 yıl Evet Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Bekar olmak 0 1 Yorumla DertliÜyexx 1 yıl Sanırım daha iyi olur yalancı kişilerdense 😔 Yorumla
cubirikk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Dertsizlik 0 1 Yorumla DertliÜyexx 1 yıl Cenneti yaşıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sağlık sorunları var
Geçmiş olsun çok ciddi durum yoktur umarım
Kırışan başörtülerim😌🎀💅🏻🎀🦋✨
Tek derdiniz bu olsun ömrünce umuyorum 👏🏻
Umarım, seninkide kırışan gömleğin olsun 🦋
Keşke öyle olsaydı
iyi bir psikolojiye sahip olamamak ve parasızlık
Paralı halde benzer durumu yaşıyorum sağlık en önemlisi tabi ama psikoloji nane olunca 🥹
bari biri olsun ya
İnanın bana para da birşeye yaramıyor pek 😔
parasızda yaşanmıyor
Doğru diyorsunuz nerelisiniz siz ki? Bölge olarak part time vs iş mümkün değil mi acaba orada
Hayat
Hayat en büyük dert sanırım
Evet
Bekar olmak
Sanırım daha iyi olur yalancı kişilerdense 😔
Dertsizlik
Cenneti yaşıyorsun