Kişilik & Karakter Gece yatmadan önce yaptığınız aktivite ya da /durum nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Benimki yorumlarda 😄İyi geceler ✨ Güncellemeler1 yıl Bakım yapmak* yorum düşmüyormus hsihsis 😅 Gece yatmadan önce yaptığınız aktivite ya da /durum nedir? Cevapla Nedir Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigara içerim en son uyumadan önce 1 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diş fırçalayıp, son kez telefona bakarım ve uyurum. 1 0 Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. ya olamaz ulan az önce sordum ben b u soruyu başka sorucak sorumu bulamadın. d 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Telefonun sesini kısıp interneti kapatıp tabletten dizi izliyorum misss 0 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Acaba yemek yedin mi diye düşünürüm 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Haha ufak tefek 😃 Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Afiyet olsun güzellik Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Belgesel açarım yavaş yavaş sızarım 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi belgesel Yorumla MrConfused 1 yıl Yani böyle cinayet dosyaları falan oluyor ya onlar Yorumla Soran 1 yıl He anladim Yorumla MrConfused 1 yıl Sen 😇 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. rahatlatıcı şeyler :D 1 0 Yorumla
mertᴄan Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% 1 yıl OmeTV'ye giriyom mutlaka arkadaşlar salarsa 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. ağlamak 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Su içiyorum 1 0 Yorumla
keserkesmez Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı. İntihar videoları 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. balkondan sokağı incelerim 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Duş ve bakım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sigara içerim en son uyumadan önce
Diş fırçalayıp, son kez telefona bakarım ve uyurum.
ya olamaz ulan az önce sordum ben b u soruyu başka sorucak sorumu bulamadın. d
Telefonun sesini kısıp interneti kapatıp tabletten dizi izliyorum misss
Acaba yemek yedin mi diye düşünürüm
Haha ufak tefek 😃
Afiyet olsun güzellik
Belgesel açarım yavaş yavaş sızarım 😂
Ne gibi belgesel
Yani böyle cinayet dosyaları falan oluyor ya onlar
He anladim
Sen 😇
Dişlerimi fırçalarım
Dişlerimi fırçalarım 😂