Kişilik & Karakter Öfkeni nasıl belli ediyorsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Öfke kontrolünüz var mı yoksa saman alevi gibi her şeyi yakıp yıkıyor musunuz? Öfkeni nasıl belli ediyorsun? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Karşımdaki kadın ise defolup gidiyorum ortamdan gidip sigara içip yumruğumu kaldırım taşına vuruyorum Erkek ise bıçağı boğazına dayıyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Öfkeli iken Bıçaktan uzak duralım lütfen bu iki tarafında hayatına mâl oluyor Yorumla Gök-mavi 1 yıl Tamam dikkat ederim Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Duruma ve kişiye göre değişiyor. Genelde sinirimi şarkılardan çıkarıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl En son benden imki kat kuvvetli abimi sağ'dan sola vurdum 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkı kat Yorumla Soran 1 yıl şu an nasılsınız? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nu son kavgamız olsun diyor ama mesafeliyim oda benim anlımı kanattı Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. cam çerçeve indiririm 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öfkemi belli ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karşımdaki kadın ise defolup gidiyorum ortamdan gidip sigara içip yumruğumu kaldırım taşına vuruyorum
Erkek ise bıçağı boğazına dayıyorum
Öfkeli iken Bıçaktan uzak duralım lütfen bu iki tarafında hayatına mâl oluyor
Tamam dikkat ederim
Duruma ve kişiye göre değişiyor. Genelde sinirimi şarkılardan çıkarıyorum.
En son benden imki kat kuvvetli abimi sağ'dan sola vurdum
İkı kat
şu an nasılsınız?
Nu son kavgamız olsun diyor ama mesafeliyim oda benim anlımı kanattı
cam çerçeve indiririm
Bakışımdan anlaşılıyor.
Ben susarım anlayana tabi
Öfkemi belli ederim