Kişilik & Karakter Bir yolu varsa söyleyin yeter? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben bu hayattan yalanlardan dolanlardan çok sıkıldım delirmek istiyorum nasıl delirebilirim bi yöntem söyleyin hızlı olsun Güncellemeler1 yıl taksim cenk gibi olmak istiyorum kafayı yemek istiyorum lütfen Bir yolu varsa söyleyin yeter? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. sabret ne olursa olsun 0 0 Yorumla
vvandering Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Borç yap borca gir ye iç gez ödeme onun verdiği sıkıntı delirtir sorumluluk sahibi biriysen tabi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl sorumluluk sahibiyim ama para pul mevzularını cok takmam kafaya Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Türkiye gündemini A haberden takip et, bir haftaya delirirsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl banane gündemden kim kimi s! kerse s! ksin Yorumla
Descartes1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 48 saat aç kal 36 saat uykusuz deliriceksin 💅🥰 0 3 Yorumla Soran 1 yıl olmaz ya o cok zormuş uyku neyse de aç kalamam Yorumla Descartes1 1 yıl İşte şuanda başarma zamanı saatlerce aç kaldığın an deliriceksin 😇 Hedefe kilitlenmiyor muyduk Yorumla Soran 1 yıl yok begenmedim bu yöntemi Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 384 cevap paylaştı. Çok ilginçBir istek 0 0 Yorumla
Ayhan_1990 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Delirmişsin zaten 0 7 Yorumla Soran 1 yıl net bilgi mi Yorumla Ayhan_1990 1 yıl Net gibi gözüküyor Allah yardımcın olsun 😔 Yorumla Soran 1 yıl umarım olmaz delirip geberirim Yorumla Ayhan_1990 1 yıl Ayıptır sorması, neden? Yorumla Ayhan_1990 1 yıl Ne yaşadın? Yorumla Soran 1 yıl neye elimi atsam çürüyor asla diğer insanlar gibi rahat davranamiyorum fazla alınganım çok kırılganım çok fazla dusunuyorum her şeyi delirirsem en azından dünya benim kahrımı çeker ben dünyanın kahrını değil Yorumla Ayhan_1990 1 yıl Tövbe tövbe ya Yorumla
umay72 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Sakin olmak zorundasin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl neden Yorumla umay72 1 yıl Hayata delirmek bir yere kadar sakin ol ve durumu çözmeye bak Yorumla Soran 1 yıl durum falan yok ortada bıktım artık Yorumla umay72 1 yıl Bikmakla bir şey olmuyor çözümunu bul canim Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. akıllı ol delirme 0 0 Yorumla
JohnMcfly35 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Ayıp olur söyleyemem 0 2 Yorumla Soran 1 yıl kodumun abazasi sen söylesen ne söylemesen ne Yorumla JohnMcfly35 1 yıl Sie Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sabret ne olursa olsun
Borç yap borca gir ye iç gez ödeme onun verdiği sıkıntı delirtir sorumluluk sahibi biriysen tabi
sorumluluk sahibiyim ama para pul mevzularını cok takmam kafaya
Türkiye gündemini A haberden takip et, bir haftaya delirirsin
banane gündemden kim kimi s! kerse s! ksin
48 saat aç kal 36 saat uykusuz deliriceksin 💅🥰
olmaz ya o cok zormuş uyku neyse de aç kalamam
İşte şuanda başarma zamanı saatlerce aç kaldığın an deliriceksin 😇 Hedefe kilitlenmiyor muyduk
yok begenmedim bu yöntemi
Çok ilginç
Bir istek
Delirmişsin zaten
net bilgi mi
Net gibi gözüküyor Allah yardımcın olsun 😔
umarım olmaz delirip geberirim
Ayıptır sorması, neden?
Ne yaşadın?
neye elimi atsam çürüyor asla diğer insanlar gibi rahat davranamiyorum fazla alınganım çok kırılganım çok fazla dusunuyorum her şeyi delirirsem en azından dünya benim kahrımı çeker ben dünyanın kahrını değil
Tövbe tövbe ya
Sakin olmak zorundasin
neden
Hayata delirmek bir yere kadar sakin ol ve durumu çözmeye bak
durum falan yok ortada bıktım artık
Bikmakla bir şey olmuyor çözümunu bul canim
akıllı ol delirme
Ayıp olur söyleyemem
kodumun abazasi sen söylesen ne söylemesen ne
Sie