Yaşanılan bir olayı unutamama?

İş ortamında yaşadığım unutmak istediğim ve ben de sanırsam travmatize etmiş bir olay mevcut. Çok meşhur olan bir mağazada satış danışmanlığı yaptım bir süre. Mağazada yaşadığım daha doğrusu bana yaşatılan psikolojik baskıyı kolay kolay atlatamıyorum. Sosyal hayat da asla kendimi ezdirmeyen bir karakterim var normalde ama borçdur, geçinmedir bu sefer mecburiyetten yaşadıklarımı alttan aldım. Cahil bir insan değilim üni bitirdim ama iş bulamamaktan satış danışmanlığı yapıyorum ve şartlar zaten çok zorken dayanmaya çalıştım. Her şeye yetişmeye çalışıyorduk sevkiyat dağıtma olsun, müşteriyle ilgilenme, ürünlerin çalışmamasından emin olma, istek talepleri yerine getirme, kasaya bakma gibi. Kasaya geçiyordum uyanığa bak kasaya geçiyor, sevkiyat dağıtıyorum müşteri kasayı soruyor ve laf eden şahıslar eski personel olduğundan tenezzül etmiyor mola sırası mevcut ilk zamanlar sorulurken bir üstünlükle artık şahısların isteğiyle çıkılıyor ve bunları dile getirdiğinde sen iş yapmıyorsun oluyor mobing desem hafif kalır saçma bir hiyararşi oluşturulmuş ve personel ihtiyaçları varken gelene kendilerini değersiz hissettiriliyor. Sanki bir b*k parçasıymışsınız gibi bir kez olsun bunları dile getirmemişken yokluğunu fırsat bilip şikayet ediliyorsunuz suçlu siz oluyorsunuz siz de doğal olarak kendinizi savunmak adına haksız eleştiri taraflı yorum dediğiniz de gülünüp geçiliyor? Kimi kime şikayet edebilirsin ki? İş zaten zorken bir de yalakalık yapmak zorunda olduğun ama yapmamayı seçtiğin seni sevmeyen torpilli tanıdıklı müdüre mi? Bu olaydan sonra çıkmama rağmen yaşadığım mobingten beter diye adlandırdığım olayı unutamıyorum

Yaşanılan bir olayı unutamama?