Benzer bir şeyler karşılaştınız mı çok merak ediyorum benim ilk defa başıma geldi. Aynı evde bulunduğum biri (ev arkadaşı diyelim mesela) garip bir davranışını yakaladım. Tuvalette asla tuvalet kağıdı yok ve çöp de aylarca hep boş ilk dönce kullanmıyor su kullanıyor diye tahmin ettim ama gerçek çok farklıydı. Bu kişi tuvalet kağıdını odasında tutuyor sadece kullancwk zaman odasından çıkarıp tekrar topluyor çöpünüde asla çöğe atmıyor. Bir gün fark ettim ki bütün çöplerini kendi ayrı bir kese kağıdına toplayıp odasına koyuyor hiç bir şeyini çöpe atmıyor. Nedir bu böyle sizce? Bu bir tür takıntı mı? Travma mı? OKB mi? Aşırı merak ettim. Bu kişi benim evime geldiğindede tuvaleti kullandı ve evden giderken çöp kesesini atmak istediğini söyledi ve bunu 2 kez yaptı ısrarcı bir şekilde
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne düşünüyor bilmiyorum ama garipmiş
Hemde çok. Benim evime gelip çıkarken tuvalet çöpünü atmak istemesi dahada garipti
Aranda samimiyet varsa nedenini sor bence merak ettim güncellersin sonra
Yok bir samimiyetimiz artık maalesef ki hiç öğrenemeyeceğim herhalde
Ben sorardım valla ilk farkettiğimde
Aynı evin içinde olmamıza rağmen bu kişi yüzüme bile bakmıyor en ufak bi sohbetimiz yokki
Sohbet aç konuş. Sen başlat.
Yani konu derin biraz… konuşmuyor benimle eskiden aramızda bir şeyler geçti yaşandı bitti gitti şimdi konuşmuyor
Anladım o zaman zor kardeşim aranız iyiyken soracaktın
Kullandığı peçeteleri mi saklıyor anlamadım
Evet tuvalet kağıdını kullandıktan sonra çöpe değilde kendi tuvalete götürdüğü bir poşete koyup odasına koyduğundan şüphelendim ben sonrara dışaro çıktığında atıyor
Kaka yapınca peki
Kaka yapıncada erkek zaten bu kişi bir keresinde çöpünü attım temizlik yapmıştım her yerde bi baktom çöp bomboş son 1 ay önce atmıştım çöpü öyle yeni gibi duruyordu
Kokmuyor mu nerden sakliyo
Onu düşündüm bende kokusuna nasıl dayanıyor deli mi bu şimdi bir şey farkettim u kişi sürekli odasını kilitli tutıyor kesin bunun yüzünden kimse bu çöplerini bulmasın diye
Allah şifa versin
İstifçilik var büyük ihtimal
İstifçilik bir şeyleri toplayıp atmak istememek değil mi ama? Bu arkadaş çöpünü atıyor galiba ama herkesin kullandığı tuvaletteki çöğe değil :D
Çöp toplama hastalığı
Benden utandığı için mi yapıyor acaba diyeceğim ama bunu düşünüp onun tuvaletini kullanamayı bıraktım rahat olsın diye yine aynı yani direkt bir hastalık takıntı bencede
Hastalık dedemde de vardı
Ama o onları öyle toplayıp tutmuyor odasında senin dediğini anladım bununki öyle değil bence bununkide takıntı ama utanıyorda bi yandan başka kimse onun çöpünü görsün istwmiyor galiba
Utanan insan tuvalet yapmaz
Ama burası onun kendi evi yani illa ki yapacak. Yaptım bali arkamda kanıt bırakmayayım diyor belki hahah
Hahaha sen misafir misin
Sayılır sevgilimin evi burası bahsettiğim kişi de kardeşi
Kız mı
Erkek 20 yaşında
Sevgilin kaç
25
Fetiş
Emin misin
Çok eminim
Sadece bu mu var. Başka tuhaf davranış var mı
Banyoda hiç bir eşyası yok şampuan, duş jeli, diş fırçası ve bunun gibi gerekli her eşyası odasında. Odasının kapısı sürekli kilitli bir şey gizlermiş gibi ve odasından dışaro çıkmıyor desem yeridir hep odasında kapısıda hep kapalı
Psikolojisi nasıl sence
?
İyi değil bence kendi içinde bir sürü şeyle boğuşuyor diye düşünüyorum çocukluktan gelen travmaları var gibi annesi çok baskıcı biri
Ne zamandır onunla aynı evdesin
İlk 14 şubatta gitmiştim o zaman bu zamandır ara sıra gidip geliyorum
Bu kişi erkek mi kadın mı