Her gün düşünüyorum ama bu korkmak anlamında değil
Bugün ölebilirim son günüm olabilir diyorum ve günümü son günümmüş gibi yaşıyorum. Siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Her gün düşünüyorum ama bu korkmak anlamında değil
Bugün ölebilirim son günüm olabilir diyorum ve günümü son günümmüş gibi yaşıyorum. Siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Bir film izlemiştim Türk Filmi Cüneyt Arkın ve Aykut Düz oynuyordu Sanırım muhteşem Serseriydi filmin ismi 😊 Son sahnede Cüneyt abimiz babasının sözünden bahsediyordu Her gününü son günün gibi yaşa bir gün mutlaka haklı çıkıcaksın
Efsane bisey söylemiş 😊
Kendini psikolojik olarak hazırla hayattaki işlerini bile ölüme göre ayarla, yarın ölsem gözüm arkada kalır mı diye hep düşün yarına hiçbir iş bırakma. bu mantıklı olanidir zaten. kimisi hazırlamaz psikolojisini ölüme ölüm gelince şaşırır kalır. mutlu bile olemez. gozu açık gider. seninki akıllılık yani hazırlanmak gerek zaten ama bu hazırlık genel bir psikoloji için olmali her gün hazirlanilmaz öyle. gozunun arkada kalmaması için belli şeyler vardır onları yaparsın ve hazır olursun bu yani. fazlasi zarar.
Aradığım görüş buydu teşekkür ederim 💯💐
Evet bu bile mutlu ediyor zaten mutluluğun kaynagını bulmuşsun. Benım motivem de seninle aynı olduğu için anladım seni. Rica ederim
🙂🙏
Her zaman ölümü düşünmek gerekir
Bu düşüncelerin içeriği de önemli mi
Bir gün yok olup gideceğim ve o gün bugün olabilir o yüzden dünya üzerindeki nimetlerden ( doğa, insanlar , besin) daha keyifle yararlanmalıyım düşüncesi geçiyor
Cevap
4Cevap
Evet sürekli düşünüyorum ben
Ölümle iki defa burun buruna geldim korkamiyorum artik
🙂
düşünmüyorum 🙄
Çok yaratıcı bir cevap tebrik ediyorum :)
O kadar davet ettik ... rica ederim 😂
Yukarı bak eig gör
İntihar etmeyi düşünüyorum
Neden
Zaman zaman.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?