Neden ölü gibisin sanki hayattan bıkmışsin
Yokluğunu fark bile etmedim
O ojeleri sil
Sarhoş gibisin
Yokluğunu fark bile etmedim
O ojeleri sil
Sarhoş gibisin
Ovvv bad girl..
Sanırım sen henüz seviye 10 bir gothic' sin.
Seviye 250' den sonra yüzdeki mimik kaslarının kullanım sınırları kaldırılıyor haberin olsun.
Sırf bunalr için 2 saattir agliyom dediğin şeye bak
Cidden bunları estetik bulduğumi mu saniyon knK. Yani bunaltıcı olmak istemem ama bune aw gotik takıldığımi falan saniyon
Neyse iyi akşamlar bunu da bugünkü listeye eklerim yaocak bişi yok
Yok sorun değil. Kronik depresyon tanısı kondu
Gerçekten çok kırıcı. Gözüm şişti ağlamaktan
Şenlik bir problem değil sadece biraz önyargılı yaklaştın brnce
❤️❤️❤️🙏👍
Cevap
1Cevap
Hiçbirini umursama kendi değerini bil bende bugün dünya kadar beddua duydum seninki benim duyduklarımın yanında hiçbir şey olur gül geç
Teşekkür ederim❤️ çok zor zamanlar geçiriyorum ve kronik depresyon tanısı kondu. Af edersin ama s, alagin teki bunları havalı bulduğum için yazdığımı düşünmüş. Önyargı ne kötü şeysin sen.
Gözüm şişti ağlamaktan sırf bu yüzden. Bide kızın yazdığı cevap beni çok sinirlendirdi ya
Yok be güzelim aglamana üzülmene değmiyor evet bazıları bu halde bilerek oluyor kendini havalı zannediyor ama sen öyle biri değilsin insanız hepimizin başına her şey gelir sakın daha fazla kendini üzme
Çok tesekkyr ederim. Çok iyisiniz. Umarım hayatijizda hep iyi şeyler olur ❤️ iyi geceler bol su içmeyi unutmayın
Teşekkür etmene gerek yok ben doğru ve içimden gelenleri söyledim sanada iyi geceler dikkat et kendine ♥️🌸
bana da öyle diyorlardı yanlış anlama tavsiye istememişsin ama onları umursama kendine bak en sevdiğin yemekleri ye makyaj yap kız terapisi mis gibi sonra mutlu oluyorsun son soruma bak mutlu olmaktan şikayetçiyim artık hdkdbr
Sacmalamislar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?