Ya ben başka bir telefondan kendime yazıyorum ama o kişi erkek oluyor yani erkek olarak konuşuyorum ve kendi kendime cevap veriyorum sonra arkadaşıma atıyorum bu çocuk seni seviyor falan diyorum oda gerçekten inanıyor ya aşırı iyi yalan konuşuyorum ben bile erkeğin yazdığına inandım yani iki farklı kişiliğim var galiba😂Çok fena yalan konuşuyorum ya kıza ne dicem şimdi gerçekten bir erkeğin onu sevdiğini düşünüyor😂ya bide öyle bişey ki sürekli soru. soruyor bende yazıyorum kendi kendime cevaplıyorum ay çok fenayım 😂Bazen kendimi iyi hissetmek için başka telefondan kendime güzel şeyler bile yazıyorum ruh hastasıyım galiba
Güncellemeler
1 yıl
Acaba ne dicem kıza😂Böyle devam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
olamazsınız bence
Yok ruh hastasıyım
nasıl yalnızlık çekiyorsan artık tanıdığım iyi bir psikolog var yönlendirebilirim istersen
Ya sevgilim var
Sadece psikolojim bozuk
aynen aynen kesin vardır oda kesin diğer telefon yazdığın için var sanıyorsundur
Lan yok gerçekten var
Anal yapıyorum hatta ciddiyim var
kesin vardır aynen analıda rüyanda yapıyorsundur kesin por.. noyu da azalt biraz ikisi birden iyice yan etki yapmış sende Allah kolaylık versin ne diyelim
Çoklu kişilik bozukluğu fazla yapma öyle şeyler kaptırma kendini 😂
Ya ama aşırı sarıyor bide fena erkek gibi konuşabiliyorum yani nasıl oluyor bende anlamıyorum abazalari tanıdım artık onlar gibi konuşabiliyorum yani yazisabiliyorum kızım ama kendi kendime erkek gibi yazıyorum kız da sevgilisi var sanıyor ya çok eğlenceli😂 Üzülüyorum kıza. ama onu seven birinin olduğunu düşünüp mutlu olsun belki bulurum. erkek
Aslında birinin duygularıyla oynuyorsun fazla sürdürme üzüldüm kıza 🤧
Ya ama oda üzgün evden çıkmıyor mutlu etmeye çalışıyor
Çalışıyorum. mm
Bulurum ben ona erkek onla devam. eder
Acil tedavi olmalısın ilerisi sakat senin için
Ya niye böyle diyonuz üzülüyorum
Ciddiyim. susun
Acaba bende mı denesem? 😅
Ya varya aşırı sarıyor 😂😂😂Ben okuyunca gerçekten erkek yazdı sanıyorum o derece fena yalan konuşuyorum bide abazaları tanıdım artık onlar gibi konuşabiliyorum
Nude istiyor mu desem HWLXHWKXHWKSJS
Ohaa be sen bir kaç gün sonra kendini istemeye gidersin 😂😂
Yaaa kendi kendime bile yazıyorum mesela kendimi üzgün hissettiğim zaman başka telefondan kendime şey yazıyorum sen çok güçlüsün üzülme bitanem gibi erkek mesajları yazıyorum ya psikolojimmi bozuldu benim😂
Ama sana helal olsun ben erkek olarak o kadar yapmaya bilmiyorum yani kendimden umut kestim 😂
Ya ben öğrendim çoklu kişilik bozukluğu varmış bende bide anksiyete bozukluğumda var ya psikolojim bozuldu korkuyorum kendimden çünkü içimde farklı bir kişilik varmış gibi hissediyorum sanki içimde erkek varmış gibi😂Yani kızım mesela sevgilimle konuşurken normalim ama kendi kendime erkek gibi yazdığım yazılara kendi telefonumdan bakıyorum ve başka bir erkek yazmış gibi kendimi mutlu hissediyorum sevgilim var ama bunu nasıl söylim ona deli sanacak beni bazen üzgün oluyorum ikinci kişiliğim çıkıyor ortaya ya kız resmen nude atacak bana o derece erkek gibi yazıyorum kendi kendime sonra ekran görüntüsü atıyorum ona😂
Bak kesinlikle söylersin sana deli diyecek bu net bir şey ama valla beyendim yalan yok 😂
Yaaa gerçekten bazen diyor seytan gibisin korkuyom senden diyo aklın hep bunlara çalışıyor diyor
Ben yanlızlıktan sıkıldım bende yapsam ama hiç sevgilim olmadı nasıl yazıcam bilmiyorum jxggggg
Doğru diyor bunu aklına nasıl geldi bilmiyorum 😂
Ya bende bilmiyorum kız üzgündü bende sevgili buldum dedim bide öyle bir şey ki kız yazdığım yazılara bile azdı yani dostum dediğim birisi olduğu için samimiyiz bende ona anlatıyorum herşeyimi ama sevgilisi yok diye bende kendi kendime yazdım orada başladı hatta arkadaşım şey dedi ne kadar kafa dengi çocuk dedi ya orada gülmekten altıma. işicektim😂Ya üzülüyorum ama kız zaten pek evden çıkmıyor sevgilisi yok bende onu mutlu ediyorum bunun neresi kötü ilerde erkek bulurum ben ona😂Kız resmen. kendi kendime yazdığım mesajlara azıyor ya nude atacak mış ben bu çocuğu beğendim diyor yüzünü de görmedi ha kafa dengine benziyor dedi nude atacam dedi bende at ona atarım dedim😂Ay nasıl bur ruh hastasıyım anlamıyorum psikolojim iyice bozulmuş😂Bazen de üzgün olduğum zaman kendi kendime başka telefondan yine yazıyorum sen çok güçlüsün bitanem diyorum senden güzeli yok diyorum kendimi övüyorum ama sevgilimde var neden ihtiyaç duyuyorum bilmiyom. sevgilime de söylemem beni deli sanacak😂
Bu arada sen yapma ya benim gibi kişilik bozukluğun olue
Yok yapmam aman yoksa senin gibi deli olucam yazıya bak erkekle konuşuyorum gibi 😂😂
Bana arkadaşını tanıştır ya bende evden çıkmayan biri ama aman nude atmasın jgjgjgjjf
Yaaa gerçekten kendimden korkuyom😔
Tabi canim ayarlimde beni şikayet et 😂
Yok ya neye şikayet edecem o sorarsa ben söylerim yoksa olmaz yalancı olurum jgjgjgf
Sana yeni erkek buldum de uzun boylu saygılı yakşıklı (ondan emin değilim) hiç kızlarla konuşmamış bence bu iş yaparsın 😅
Ben daha iyisini de yaparım diyorum ya kız nude atacakmiş çocuğa atmam icin5
Bide diyo baya kafa dengi çocuk ben bunla ciddi düşünürüm 🙄
Üzülüyorum ya psikolojimmi bozuk benim
Kız şaka kenarda bırak böyle kızın kalbi çok fena kırılacak bence dur yeter
Kıza yazık çok üzülecek
Ya ama olmaz ben bulacam ona erkek😂
Korkuyom fake numaranı verecem ordan kızla konuşacam erkek gibi
Ya sanki erkek değilsin diyorsun 🙂
Asla yapma kıza yazık gerçekten acı çeker
Ya kız orsp ruhlu ne acı çekmesi nude atıcam diyo😂
Arkadaşım ama öyle
Yani orsaı öyle ama yenide olmaz sen kendini yerene olsan çok kırılıcan ve arkadaşına kaybedecen
* öyle bir ruh var 😂
Çokta önemli değil☺️
Psikolojim bozuk
Ya delisin ne anlatsam boş zaten 😂
Git yap ama pişman olursan o çocuk bana söyledi ve dinlemedim
bişi deme böyle devam et.. onunda mutlu olmaya hakkı var.
Olabilirsin
Okumadın ama😂
Neyi?
Rabbim yoklukla sınamasın. Bu nasıl bir seviye?
Aman aman sen sakin ol
😂kıza ne dicem xhwkshwk
Arkadaşım bide😂Sevgili yaptım saniyo yaaa
Senin devreler yanmış sen bir tane erkek bul
Var zaten😂
Eee ozman derdin ne
Ya kız arkadaşıma sevgili buldum dedim işte
Kendi kendime yazıyorum atiyorum ona ekran görüntüsü
😂😂😂
Delisin sen
Psikolojim bozuk
Anlıyorum benimd ebozuk