Kişilik & Karakter Deniz kenarında bir evde yaşamak mı yoksa ormanda göl kenarında yaşamak mı? xSPACEx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bir kenarı seçmek zorundasınız 😅 bence deniz. Deniz sesini çok seviyorum.. 🌊🐚🌲🌲 Deniz kenarında bir evde yaşamak mı yoksa ormanda göl kenarında yaşamak mı? Cevapla Deniz Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Fesli Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Orman ve göl kenarı isterim de göller çok sivrisinek çeker. Orman ve deniz olsa nasıl olur? 1 2 Yorumla xSPACEx 1 yıl Deniz de çeker ki nem oluyo ama göl daha çok çeker galiba.Orman ve deniz olsa best olur zaten 😍 Yorumla Fesli 1 yıl Göl olan bölgede sivrisinekten geçilmez. Muhakkak kıyıda sazlık olur, bataklık olur. Orman ve denizi bir arada Karadeniz sahil kentlerinde bulabilirsin. Misal Akçakoca bu yönden cennet. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Deniz kenarında.. Açık bir kapı varmış gibi daha özgür hissettiriyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Deniz kenarında bir evde yaşamak 1 0 Yorumla
Duygu091_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Orman/yeşillik pek sevmem ben deniz manzaralı yerlere aşığım 🌊☀️ 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Deniz Bıktım ormandan 1 1 Yorumla xSPACEx 1 yıl Mdxlkcjndk Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Göl kenarında yaşamak 1 0 Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 670 cevap paylaştı. Ormanda yaşamak 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ormanda yaşıyorum 2 1 Yorumla Nazello 1 yıl Beni de al yanına Yorumla
En İyi Cevaplar