Kişilik & Karakter Hiç takıntılı arkadaşınız oldu mu? Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Devamlı yaptıklarınızı kopyalayan ya da sizi başka arkadaşlarınızdan kıskanan bir takıntılı arkadaşınız olmuş muydu? Hiç takıntılı arkadaşınız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Oldu oldu evet ahsh var onlardan maalesef 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. olmadı hiç 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Olmadı ama kıskanma konusunda ben öyleyim üstüme yoktur benim olan benimdir sadece)) 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet bir arkadaşım vardı. Surekli diğer arkadaşlarımdan kıskanırdı. 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Arkadaşlarımdan kıskanır mıydı bilmiyorum ama bana benzemeye çalışan bir arkadaşım vardı 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hayır olmadı.. 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Takintili ex sevgili var, sayilir mi 🙄 1 1 Yorumla Suvenir 1 yıl Sayılırr Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çevremde oldu ana arkadaş demem ona 1 2 Yorumla wkertenkele 1 yıl Ne dersin yilan mi 😝 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @wkertenkele haha Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Oldu fazlasıyla yorucuydu. 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var olmazmı hiç 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Normal arkadaşın var mı diye sorsana 😅 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. olmadi hayiir oyle biriyle arkadas olamam 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olmuştu ama zor kurtuldum şükür 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Olduuuu ( kıskançlarrr yaaa ahahaha) 😽💅 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır olmadı 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır sanmıyorum 😂 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. olmadı çok şükür. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Oldu oldu evet ahsh var onlardan maalesef
olmadı hiç
Olmadı.
https://voca.ro/12RzQuy3C7HL
Olmadı ama kıskanma konusunda ben öyleyim üstüme yoktur benim olan benimdir sadece))
Evet bir arkadaşım vardı. Surekli diğer arkadaşlarımdan kıskanırdı.
Arkadaşlarımdan kıskanır mıydı bilmiyorum ama bana benzemeye çalışan bir arkadaşım vardı
Hayır olmadı..
Takintili ex sevgili var, sayilir mi 🙄
Sayılırr
Çevremde oldu ana arkadaş demem ona
Ne dersin yilan mi 😝
@wkertenkele haha
Oldu fazlasıyla yorucuydu.
Var olmazmı hiç
Normal arkadaşın var mı diye sorsana 😅
Yok olmadı hayır
olmadi hayiir oyle biriyle arkadas olamam
Evet olmuştur mutlaka