Çok istediğin bir şeyden vazgeçmen gerektiğini fark ettiğin gece burukluğu var havada..
Beni bir gerçekle incit ama bir yalanla teselli etme :I
Beni bir gerçekle incit ama bir yalanla teselli etme :I
Tabiki var kuzen baya pislik çıktı Allah'tan hep kurtuldum ve herkesi uyutuyor bana kimse inanmaz Allah'tan onu hiç öpmedim sezdim ikinci tuzak da zorla sahip olmaya çalıştı bence ilk öpecekti ben başımı çevirdim sonra baktı yine sonra bacağımı taciz etti kardeşi geldi tokat attım ağladım korktum dua ettim yine denedi benle birşeyler yaşamak istiyordu hala istiyor arkadaşı da iki kere denedi demek ki iftira attı bana pislik geçen sene aynı yerde baya sene sonra zorladı Allah'tan sezdim ikinci göz temasında tuzağı ve yine dudaklarıma bakıyordu pislik falan herhalde av yok etrafta insan kuzenine sulanır mı? istemediğimi bile bile git kuzenin olmayan biriyle yat la havle
"Her konuda" umudun hiç bir zaman olmadığını bilerek, yine de umutla yaşamak incitiyor hanımefendi... siyaset olsun, insan davranışları olsun ya da yakın çevrede ki sevgiler, saygılar olsun...
Haklısınız tabi ki, ama hep sanki ulaşılamayacak mucizevi şeyler umut edilir fikri yüklenmiş insanlara. O an hiç bir zaman gelmiyor gibi... oysa hissederek doyasıya yaşamak çok güzel😊
Çok haklısınız. 🌺 o zaman şöyle diyeyim, Umut etmek bize yakışır, umut vermek O'na ☘️
Birinden vazgeçmek zorunda bırakıldım. Aslında onun beni hak etmediğini adım gibi bilip bunu anlasamda hâlâ hatıralarımda eski anılarım yüzünden onu özlüyorum
Unutamadım ama onun beni hak etmediğini düşünüyorum hatta bunu biliyorum öyle söyleyeyim. Duygularım ancak beni yanıltıyor.
Evet hak etmediğini bilsemde ona karşı hisler var içimde. Enayilikten başka bir şey değil. 6 aydan uzun bir zaman geçti üstünden. Bu 6 ayda arasıra görüştük bir iki kere. Ben enayi gibi çok seviyordum. Fakat son görüşmemizde öyle bir laf dedi ki öldürdü adeta beni orada. İliğimle kemiğimle ondan nefret ettirdi. şu an seviyorum hala ama onu sevmeyi eskisi kadar çok sevmiyorum.
Kendimi çok seviyorum zaten. Bu süreçte kendimi ne kadar ihmal ettiğim anladım. Zamanla bu duygularımda bitecek biliyorum çünkü içimde birşeyler koptu ona karşı.
Cevap
7Cevap
Evet çok var maalesef
Hayatta hiç bir şeyin vazgeçilmez olduğunu öğrendiğim gün incinmek nedir yaşamadım.
Kız olduğum gerçeği
@geceleriokuyan890 bu durum seni incitiyor mu?
@bidenemeli Evet yaşadığım hayat yüzünden
Ne gibi?
@bidenemeli kötü bir hayat işte
Kız olmaktan ya da nefret ettirecek ne olabilir ki?
@bidenemel aile baskısı yaşadığım bazı sorunlar filan 😭
Doğuda üzüyor tabi
Nerelisin? Yaş kaç ki?
@bidenemeli söyleyeme
Beni inciten bir değil birçok gerçek var
Sarıl geçer 🥰
Geçti saol ☺☺
Dünyada ölümden başkası yalan
Erkek olduğum gerçeği
Yok pek hissetmiyorum zorlanıyorum
Zor ama bakalım
İyi olan tek şey geceler,