Kişilik & Karakter Senin için iç açıcı olan ne vardır? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Ne kadar da iç açıcı... Güncellemeler1 yıl Süper sormuşum Senin için iç açıcı olan ne vardır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. izlediğim filmler 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Özellikle kapalı havalarda evin içi daha karanlık oluyor ya o an ışığı açmak gerçekten içimi açıyor önümü görüyorum 😀😀 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet ya. Benimde oyle Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Mesela mutfak tezgahında bişey yaparken aydınlık olmalı hemen açarım ışığı Yorumla
Mavis7 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Sabah erken saatlerde güneşin doğuşunu izlemek🌸 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Ah ah şu laf söyleyen ergenlerin gidisi Yorumla Mavis7 1 yıl Alttaki yorumu mu söylüyorsun🤣 amaaan millet saracak insan arıyor çok takma🤣 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂 Yorumla
nehirolabilir Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Ne yapalım şimdi bu bilgiyle? Tebrik mi edelim dm yok diye. Sinir ediyorsunuz insanı. 1 8 Yorumla Yaban00 1 yıl Yaşın itibariyle böyle bir yorum yapman normal Yorumla nehirolabilir 1 yıl Yorum doğru gelmiş ki cevap bulamayıp yaştan vurmaya çalışmışsın ahaha. Yorumla Yaban00 1 yıl Bak buda yaşının getirisi, düşün ve anla bence Yorumla nehirolabilir 1 yıl Aklınca dm'im boş ayağına yatıp kendini havalı sanıyorsun. Bu havalı bir şey değil onu söyleyeyim abla/teyze. Yorumla Yaban00 1 yıl 1. Neden havalı görünmek isteyeyim Yorumla nehirolabilir 1 yıl Engelliyorum. Hadi bay😘 Yorumla Mavis7 1 yıl La olm ne garip insanlarsınız ya🤣 Yorumla Selinaorselin 1 yıl @Mavis7 Valla 😹 Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Atmden para çekerken gelen o ses varya bitiyorum ya o sese 😂 1 20 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl boğa veya oglak burcu musun? Yorumla Yaban00 1 yıl @GGƏĆƏ hayır Yorumla LiarProphet 1 yıl Aslan burcuyum da burçlara inanmıyorum 😅 parayı herkes sever hele hele şu çağda. Parayı sevmiyorum diyenleri ciddiye almıyorum 😂😂 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl parasız aslan burçları beni korkutuyorlar Yorumla Yaban00 1 yıl Sevmiyorum diyen yalan söylüyor. Bende inanmiyorum Yorumla LiarProphet 1 yıl Parasız erkeği anası bile sevmiyor. Hayatın acı gerçeği bunlar maalesef hanımlar 😂 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Öyle değil. Cok fazla hırs yapıyorlar ve hasetlik yasıyorlar. Yorumla LiarProphet 1 yıl Kim yapıyor bunu aslan erkekleri mi 😂 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Aslanlar Yorumla LiarProphet 1 yıl Ya rica etsem şu burç olayını kapatır mısın? 😂 şakasına gülüyorum ama inanmıyorum abi. Anladım sen inanmışsın ama hâlâ bunu gerçekmiş gibi anlatıyorsun 😂 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Abi abindir Yorumla LiarProphet 1 yıl Abla diyim o zaman 😂 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl o daha uygun evet yaş 40 benim Yorumla LiarProphet 1 yıl Tmda ben yaşını nerden bileyim 😂 yazmamışsın ki 😂 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Cinsiyet belli yaş belli olmasa da Yorumla LiarProphet 1 yıl Abiyi sana demedim ya 😂 hani bir şey anlatırken abi dersin ya 😂 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Anladim abla Yorumla LiarProphet 1 yıl Anlamana sevindim abi 😂 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl 😁😁😜 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,İç açıcı tek şey üç harfli baş harfi de aşk! 😂 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂çok guzel Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Teşekkürler 😅Aşk güzel de aşksız aşk güzel değil Yorumla Yaban00 1 yıl Maalesef Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Hemde nasıl Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hicbir sey icimi acmiyor icimi koparip atabilir miyimm 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Şöyle deniz ativer Yorumla yarenimsii 1 yıl hemenn Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Mesaj almayı kapatıp boş mesaj kutusunu göstermek de vallahi yani... 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Mis işte. Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İstediğin kadar temizle yine doluyor yine 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Ama diğerleri dolmuyor. Rahat Yorumla
abdu4234 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Maşallah hocam çok iç açıcı bir durumunuz var 😅 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben sana yazmak istedim sen cevap vermedin şimdi de neden boş diyorsun😂 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Anlamadim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Umudun olup ne zaman bana uğrayacağı düşüncesi 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Himmm☺️ Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Allah'ın var olma olasılığı 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Çok guzel Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bende diyorum niye yazılmıyor 😒 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fikirleri paylaşılan kişi olmak 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Hım, guzel Yorumla benfavor 1 yıl Teşekkürler Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. biz erkeklerin durumuyla aynı :D 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Dm kapalıysa bişey bekleme aşk 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Çok rahat, miss Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nasıl temizliyoruz ya onu 😅 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Kaptiyirsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mevcutları silmek istiyorum Yorumla Yaban00 1 yıl Uç noktaya bas Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oh beee teşekkürleeeerrr 😘😘😘 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kendimi sevdiğimden her şeyden zevk alırım 2 0 Yorumla
ylmzcgrii Takip Et Yoda Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. bana genellikle akıl almak için yazıyolar 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Sonrada kaçıyorlar🤣 Yorumla ylmzcgrii 1 yıl umrumda değil ki kalmaları Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Dağ orman ve suyun iç içe olduğu manzaralar ❤️ 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. yerlerin temiz olması 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hiç bir şey 😂😂 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dm kutun kilitliyse öyle olur 😂 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Sükunet 2 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Çok. Guzel Yorumla Semih6934 1 yıl Teşekkürler kardeşim Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Hesaba para yatması 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Ayy, ne kadar güzel ama Yorumla ayhanist3435 1 yıl Evet Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. sennnn… 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣ama ben genelde karartiyorum Yorumla secretman077 1 yıl dm kapalı olduğu sürece evettt ilahiyat Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣 Yorumla secretman077 1 yıl önceden yazılırdı Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tertemiz mis 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Dm kapalı senin 😂 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet, sana açık mi yoksa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok açık olsa iyiydi Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. deniz kenarı iyidir 1 0 Yorumla
görkem0038 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl seks var 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Daim olsun Yorumla görkem0038 1 yıl Sence Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel seyler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
izlediğim filmler
Özellikle kapalı havalarda evin içi daha karanlık oluyor ya o an ışığı açmak gerçekten içimi açıyor önümü görüyorum 😀😀
Evet ya. Benimde oyle
Mesela mutfak tezgahında bişey yaparken aydınlık olmalı hemen açarım ışığı
Sabah erken saatlerde güneşin doğuşunu izlemek🌸
Ah ah şu laf söyleyen ergenlerin gidisi
Alttaki yorumu mu söylüyorsun🤣 amaaan millet saracak insan arıyor çok takma🤣
😂😂
Ne yapalım şimdi bu bilgiyle? Tebrik mi edelim dm yok diye. Sinir ediyorsunuz insanı.
Yaşın itibariyle böyle bir yorum yapman normal
Yorum doğru gelmiş ki cevap bulamayıp yaştan vurmaya çalışmışsın ahaha.
Bak buda yaşının getirisi, düşün ve anla bence
Aklınca dm'im boş ayağına yatıp kendini havalı sanıyorsun. Bu havalı bir şey değil onu söyleyeyim abla/teyze.
1. Neden havalı görünmek isteyeyim
Engelliyorum. Hadi bay😘
La olm ne garip insanlarsınız ya🤣
@Mavis7 Valla 😹
Atmden para çekerken gelen o ses varya bitiyorum ya o sese 😂
🤣🤣🤣
boğa veya oglak burcu musun?
@GGƏĆƏ hayır
Aslan burcuyum da burçlara inanmıyorum 😅 parayı herkes sever hele hele şu çağda. Parayı sevmiyorum diyenleri ciddiye almıyorum 😂😂
parasız aslan burçları beni korkutuyorlar
Sevmiyorum diyen yalan söylüyor. Bende inanmiyorum
Parasız erkeği anası bile sevmiyor. Hayatın acı gerçeği bunlar maalesef hanımlar 😂
Öyle değil. Cok fazla hırs yapıyorlar ve hasetlik yasıyorlar.
Kim yapıyor bunu aslan erkekleri mi 😂
Aslanlar
Ya rica etsem şu burç olayını kapatır mısın? 😂 şakasına gülüyorum ama inanmıyorum abi. Anladım sen inanmışsın ama hâlâ bunu gerçekmiş gibi anlatıyorsun 😂
Abi abindir
Abla diyim o zaman 😂
o daha uygun evet yaş 40 benim
Tmda ben yaşını nerden bileyim 😂 yazmamışsın ki 😂
Cinsiyet belli yaş belli olmasa da
Abiyi sana demedim ya 😂 hani bir şey anlatırken abi dersin ya 😂
Anladim abla
Anlamana sevindim abi 😂
😁😁😜
Merhaba,
İç açıcı tek şey üç harfli baş harfi de aşk! 😂
😂😂çok guzel
Teşekkürler 😅Aşk güzel de aşksız aşk güzel değil
Maalesef
Hemde nasıl
hicbir sey icimi acmiyor icimi koparip atabilir miyimm
Şöyle deniz ativer
hemenn
Mesaj almayı kapatıp boş mesaj kutusunu göstermek de vallahi yani...
Mis işte.
İstediğin kadar temizle yine doluyor yine
Ama diğerleri dolmuyor. Rahat
Manzaram
Masallah
Maşallah hocam çok iç açıcı bir durumunuz var 😅
Aynen
Ben sana yazmak istedim sen cevap vermedin şimdi de neden boş diyorsun😂
Anlamadim
boş ver
Umudun olup ne zaman bana uğrayacağı düşüncesi
Himmm☺️