Kişilik & Karakter Bayılıyorum komik erkeklere bi erkek komikse tipi de kötü değilse hemen hoşlanırım ben. Siz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Özellikle de böyle zekice tam yerinde espriler yapanlara düşüyorum resmenKomik olduğunuzu düşünüyo musunuz Bayılıyorum komik erkeklere bi erkek komikse tipi de kötü değilse hemen hoşlanırım ben. Siz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. sizin tercihiniz 0 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Komikse tipi iyi değildir zaten kendimden biliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yakışıklı olup ama iki kelimeyi bir araya getiremeyendense gülmekten altıma işeten ortalama tipli çocuğu seçerdim. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tabikii Yakışıklılık önemli ama kesinlikle ilk sırada değil Yorumla
SeninİçinAraştırdım Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Bende Yay burcuysa hoşlanırım 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kolonya getirin kızımıza ayık hali lazim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tip olmazsa olmaz ya etkilenemem 0 4 Yorumla Ahuuuuyld12 1 yıl Yüzü cirkin gelse bakmaz misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ahuuuuyld12 kafalar uyduysa kendine daha iyi bakmasını önerirdim öyle bir durum yaşansa Yorumla Ahuuuuyld12 1 yıl Cirkinse ne yapsın ki sksks Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Ahuuuuyld12 kuzum herkes kendine göre güzeldir onu çirkin yapan tarzıdır o zaman tarzını saçını sakalını değiştirecek zayıfsa kilo alacak falan:) Yorumla
sonMohikan25 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Aboo 🤭🙈 kaç yaşındasın sen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 22 Yorumla sonMohikan25 1 yıl Oo Z kuşağı seni 🙈 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Komik sayılırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sizin tercihiniz
Komikse tipi iyi değildir zaten kendimden biliyorum
yakışıklı olup ama iki kelimeyi bir araya getiremeyendense gülmekten altıma işeten ortalama tipli çocuğu seçerdim.
Tabikii
Yakışıklılık önemli ama kesinlikle ilk sırada değil
Bende Yay burcuysa hoşlanırım
Kolonya getirin kızımıza ayık hali lazim
Tip olmazsa olmaz ya etkilenemem
Yüzü cirkin gelse bakmaz misin
@Ahuuuuyld12 kafalar uyduysa kendine daha iyi bakmasını önerirdim öyle bir durum yaşansa
Cirkinse ne yapsın ki sksks
@Ahuuuuyld12 kuzum herkes kendine göre güzeldir onu çirkin yapan tarzıdır o zaman tarzını saçını sakalını değiştirecek zayıfsa kilo alacak falan:)
Aboo 🤭🙈 kaç yaşındasın sen
22
Oo Z kuşağı seni 🙈
Komik sayılırım