Teşekkür ederim eeeevet bir çoğumuz böyle insanların kıymetini bilmiyoruz çünkü bizim halkta şu var böyle değerli tipleri küçük görürler aşağlarlar kaba olanlar daha çok tercih edilir.
@Frodo3443 cahil, kendini geliştirmemiş mafyacılık oynayan, belinde silah taşımayı adamlık sanan, sürekli kavga eden, bir erkekten bin kat daha çekici olduğu kesin.
Elbete kültürlü insanlara birlikte olmak bizi yukarıya çeker Kültürsüz insanlar bizim seviyemizi düşürür onun cahilliği bizi etkiler ben öyle düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle beyefendi kibar zeki başarılı ve sesi ve diksiyonu düzgün hata etkileyici, benim gözümde olumlu vibesi var.
Ne kadar çok şey anlamışsınız. Bu tipleme size hitap etmez ama bence
@Frodo3443 yooooo gayet eder aşkkk olurum sen ne diyorsun
Bende tam onu yazacaktım, betimlemeleriniz çok güzel ancak böyle insanların Tercih listesinde olduğunuzu sanmıyorum.
Yolda görse arkasına dönüp bakmaz hanımefendi burada aşkk diyor :)
@Sweetdreams1950 peki böyle bir adamdan evlenip çocuk doğururmuydun
Teşekkür ederim eeeevet bir çoğumuz böyle insanların kıymetini bilmiyoruz çünkü bizim halkta şu var böyle değerli tipleri küçük görürler aşağlarlar kaba olanlar daha çok tercih edilir.
Bana kalırsa işkolik ve sıkıcı bir izlenimi var.
Eeeevet daha iyisini mi bulcam adamım en azından bana zararı olmaz ayrıca iyi bir baba da olur
Bununla evlenirsin ama aklındakiyle yaşlanırsın sen güzelim onu napıcaz
@Frodo3443 cahil, kendini geliştirmemiş mafyacılık oynayan, belinde silah taşımayı adamlık sanan, sürekli kavga eden, bir erkekten bin kat daha çekici olduğu kesin.
İlla böyle mafya olsun demiyoruz. Adam akıllı olsun, sahiplensin, sevsin yeterli
@Frodo3443 ne alaka be aklıma biri yok bi kere olamaz da ayrıca güzelim deme bana sen kimsin
@Sweetdreams1950 peki bu adamla evlendiğinde adamın seni geliştireceğini düşünürmüydün? Bilim ve kültür olarak?
@Sweetdreams1950 laf salatalığı yapma bacım hadi sağdan sağdan
Çok geliştirir sizi evet, mektebe de yazdırır falan 😄
Sen niye böyle ağladın ya senin gibi insanları mı tercih etmek zorundayız keko, resmen kıskançlıktan geberiyorsun şu an
Elbete kültürlü insanlara birlikte olmak bizi yukarıya çeker
Kültürsüz insanlar bizim seviyemizi düşürür onun cahilliği bizi etkiler ben öyle düşünüyorum
Kıskandığım kişi Celal Şengör...
@Frodo3443 evet kıskanıyorsun o beli zaten senin ne başarın var ki?
Tırnağı bile edemeyecek bir insansın, kıskanman çok normal.
@Frodo3443 adamın gençliğini bile deli gibi kıskandın oğlum kıvırma.
Ön yargılı davranmak siz kızların bir adeti sanırım. Benim lise ve üniversite birinciliği başarım var. (Üniv. 5 yıllık)
Lise ve Üniversite birinciliği olan adamın dil ve üslubuna bak. Bende Newtonum.
Biraz gizemli, içe dönük, konuştukça insanı şaşırtabilecek seviyede bilgili ve nezaketli bir beyefendiye benziyor.
Sonradan balataları yakmış bir adamı hayatımda istemem
Başarılı, iyi kalpli, iradesi ve duygusal olarak olgun bir kişi
Pasif sadece ders çalışan
İstanbul beyefendisi
Mülayim
Banka memuru
Gizemli ve ürkütücü