Kişilik & Karakter Diş fırçalamayı sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yoksa benim gibi sadece kız arkadaşınızla bulusacaginiz zaman mi fircalarsiniz Güncellemeler1 yıl Yorumlar moralimi bozdu; benim gibi olan kimse mi yok ya Diş fırçalamayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. severim evet 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl İstisnasız, günde iki defa fırçalarım.. Kendime saygım, başkasına saygımdan daha önde geliyor.. 0 0 Yorumla
violet899 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Her gün fırçalarım hatta fırçalamazsam uykum varsada uyuyamam 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Degisikmjs Yorumla violet899 1 yıl Evet öyle dişlerim pis hissediyorum. Neye alışırsan o doğal gelir. Yorumla Soran 1 yıl Senin dişler Şimdi Acayip beyazdır Yorumla violet899 1 yıl Öyle evet Yorumla Soran 1 yıl Hll olsun vala Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kız arkadaşın yoksa hiç fırçalamıyorsun yani ıyyy iğrenç beee 0 4 Yorumla Soran 1 yıl tamam sakin ol Yorumla Soran 1 yıl Kız arkadasim olmayınca motive olamiyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alt tarafı diş fırçalayacaksın neyin motivesi 5 dakika bile sürmüyor dişlerin leş gibidir 🤢🤢 Yorumla Soran 1 yıl Peki 30 saniye fircalasam yetermi Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapılması gereken. Sevme ile alakası yok 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum ama düzenli olarak fırçalıyorum. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sürekli fırçalarım çocukluğumdan beri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
severim evet
İstisnasız, günde iki defa fırçalarım.. Kendime saygım, başkasına saygımdan daha önde geliyor..
Her gün fırçalarım hatta fırçalamazsam uykum varsada uyuyamam
Degisikmjs
Evet öyle dişlerim pis hissediyorum. Neye alışırsan o doğal gelir.
Senin dişler Şimdi Acayip beyazdır
Öyle evet
Hll olsun vala
Kız arkadaşın yoksa hiç fırçalamıyorsun yani ıyyy iğrenç beee
tamam sakin ol
Kız arkadasim olmayınca motive olamiyom
Alt tarafı diş fırçalayacaksın neyin motivesi 5 dakika bile sürmüyor dişlerin leş gibidir 🤢🤢
Peki 30 saniye fircalasam yetermi
Yapılması gereken. Sevme ile alakası yok
Hiç sevmiyorum ama düzenli olarak fırçalıyorum.
sürekli fırçalarım çocukluğumdan beri