Kişilik & Karakter Seninle Tom ve Jerry gibiyiz dediğiniz birisi var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor askim diyorum ki belki Tom ve Jerry gibi olabiliriz askim kacan kovalanir misali😌 Seninle Tom ve Jerry gibiyiz dediğiniz birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. öyle birisi yok hayatımda maalesef 0 0 Yorumla
emr7_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Maalesef, o zamanlar Tom ve Jerry'yi tv lerde izlediğimiz çocukluk zamanımızda kaldı. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Galiba yok ya neden yok ki olsa güzel olur 😂 0 0 Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı. evet var kesinlikle 4 yaşındaki kızım. Tüm gün başıma bela açıyor, o kaçıyor ben kovalıyorum😂 0 6 Yorumla kafkazlıTalibin 1 yıl nerelisin? Yorumla Anara__ 1 yıl @kafkazlıTalibin Az Yorumla kafkazlıTalibin 1 yıl məndə Yorumla Anara__ 1 yıl orada yaşayırsız? Yorumla kafkazlıTalibin 1 yıl aha. bəs siz? Yorumla Anara__ 1 yıl Aydındı. Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Döveceğim şu karabasanı 😹 @Bynarcos. 0 1 Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Gerçekte ise annemle ben. Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Speedy gonzales olur benden 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. yok hayir 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yuokk 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Sen. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Öyle biri yok 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Nayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
öyle birisi yok hayatımda maalesef
Maalesef, o zamanlar Tom ve Jerry'yi tv lerde izlediğimiz çocukluk zamanımızda kaldı.
Galiba yok ya neden yok ki olsa güzel olur 😂
evet var kesinlikle 4 yaşındaki kızım. Tüm gün başıma bela açıyor, o kaçıyor ben kovalıyorum😂
nerelisin?
@kafkazlıTalibin Az
məndə
orada yaşayırsız?
aha. bəs siz?
Aydındı.
Aman istemem uzak olsun 😃
Var 😅
sevgilim yok ki olsaydı olurdu
Yok olmasın da bana adam lazım
Benim oglanla boyleyiz 😂
Döveceğim şu karabasanı 😹 @Bynarcos.