Kişilik & Karakter Bir çiçek olsaydın, bu hangisi olurdu? Cayibido Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dürüst olalım, ona göre yazalım. Güncellemeler1 yıl Güzel yorumlar, bende olsam süren çiçeği ya da yıldız çiçeği olurdum😇 Bir çiçek olsaydın, bu hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. kaktüs olurum 0 0 Yorumla
Pembe_üyeee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Lotus 1 3 Yorumla Cayibido 1 yıl Garip seçenek, neden lotus! Farklı bir renklilik iyiymiş. Yorumla Pembe_üyeee 1 yıl Bataklıkta yetiştiği için Yorumla Cayibido 1 yıl Eveeettt katılıyorum ve herkes bir lotusdur , bir zamanlar... Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. papatya ya da beyaz gul 0 0 Yorumla
satengecelik Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Lilyum seviyorum ben 1 1 Yorumla Cayibido 1 yıl Papatya diye bekliyordum, iyiymiş! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kaktüs olurum
Lotus
Garip seçenek, neden lotus! Farklı bir renklilik iyiymiş.
Bataklıkta yetiştiği için
Eveeettt katılıyorum ve herkes bir lotusdur , bir zamanlar...
papatya ya da beyaz gul
Lotus🪷
Lilyum seviyorum ben
Papatya diye bekliyordum, iyiymiş!
Yasemin
Kaktüs 😂