Kendimizi garantiye alalım :D özellikle iki eski sevgili kavga etmişse bir o bir diğeri yazdıysa bana kendimi garantiye alıyorum, hep yalan yanlış şeyler söylüyorlar sonrasında shdha
kesinlikle bende bu yüzden tutuyorum ahshklflfofkf burada bir yayinlasam ssssoooook olursunuz o derece bisey yani hahshshssh sonra diyecekler ki ben yapmadım etmedim ama yalaaan kanıt var 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yok mesajları silmiyorum sadece, birkaç ekran görüntüsü de mevcut olabilir 😅
olması gereken flflslfkfkcksksfj
Kendimizi garantiye alalım :D özellikle iki eski sevgili kavga etmişse bir o bir diğeri yazdıysa bana kendimi garantiye alıyorum, hep yalan yanlış şeyler söylüyorlar sonrasında shdha
kesinlikle bende bu yüzden tutuyorum ahshklflfofkf burada bir yayinlasam ssssoooook olursunuz o derece bisey yani hahshshssh
sonra diyecekler ki ben yapmadım etmedim ama yalaaan kanıt var 😂
Zeki kadınlar böyle yapar :D
Hayır hiç almam gerekte görmedim
Yok yahu sevmem gereksiz şeyler
Almıyorum hayır
Hayatımda yasadışı olan hiçbir şey yer olmadığı için herhangi bir şey de saklamaya ihtiyaç duymuyorum
Gerekli oluyor çünkü sadece karşı taraftan ss alıyorlar kendi söyledikleri önemsiz oluyor :)
Bunu yapmak sana düşmandan başka bir şey kazandırmaz
Karşılıklı güven olmayan kişilerle konuşmam o sebeple de almam
Söylediği cümle hoşuma gittiyse önemli bişey dediyse alırım
Aldığım çok değerli mesajlar var arşivimde anı olarak kalır bu tarz mesajları alırım 💁♀️
Başkalarına atarken mecbur aliyorum😅😅 10 yil oncekinin ss leri drivemda yedekli halimi düşün 🥲🥲
İş harici olan hiç bir özel konuşmada almam.. Etik te bulmuyorum :)
Öyle bir alışkanlığım yok..
Kitap ya da film önerisi yapılmışsa alıyorum
hayır almam alanlar ruh hastasıdır
Bugün bunun önemini daha iyi anladım
kanit diye degil de hosuma gidiyor diye aliyorum
Öyle mühim şeyler konuşmuyorum almama gerek yok.
Almam.
Hayır almam.
Hayır
Genelde almam
Hayır almam
Aklıma gelmez
Evet aldığım oldu
Yani bazen
Cıks almam
alırım