Birbirini anlamaya çalışan kaç kişi kaldık

Mucizevi bir olgu bence
Birbirini anlamaya çalışan kaç kişi kaldık

Mucizevi bir olgu bence
Çok önemli. Senin kullandığın bazı kelimeler ve cümlelerle aslında onlara ne demek istediğini anlayan, senin mimiklerinden veya en küçük işaretinden bile senin neyden/bir durumdan hoşlanıp hoşlanmadığını anlayan insanların olması çok güzel bir şeydir. Bir insanın kendisi, ailesi ve sevdikleri arasında böyle bir mükemmel iletişim varsa onların hepsi çok şanslıdırlar.
Zamanla iletişim inanılmaz bir seviye olması
Birinin diğer bi kişi nezdinde değerli olması için karşılıklı olarak birbirlerini anlamaları şart değildir. Ki bence ne kadar bu uyum sağlanırsa o kadar insanlar duygusal olarak birbirinden uzaklaşır. Çünkü düşünce olarak birini anlamak duyguyu öldürür.
Enteresan bir bakış açısı… yani anlaşmazlıklar çekim demek
Sıkıcı diyorsun
Yani onu anlasan tam o kadar değer vermezsin
Neden
Peki en ideali ne
Kendini gerçekleştirmek güzel ve derin bir konu … ne demek bu
Kendini duruşundan taviz vermemek
Vermek peki hep hata mıdır
Katılıyorum. Gerektiğinde kendi duruşundan taviz vermekte aslında bir duruş sevdiklerin için
Önemli. İnsanlar birbirini gördüğü, tanıdığı ölçüde bir paylaşımda bulunurlar. Anlamaya başladığımız vakit, karşımızda ki insanı aynı zamanda tanımaya başladığımızın için elbette çok önemli...
Çok önemli
Anlamda çalışmak empati yapmak hoşgörü yok insanlarda artik
Cevap
8Cevap
Bence oldukça önemli
Birbirini anlamak gercekten cok zordur.
Oldukca onemlidir, kurulan iliskiler de ilerleyen zaman sonrasi empatinin ne kadar onemli oldugu ortaya cikar.
Birbirini anlamak, birlesen iki kalp gibidir. Dokunur ve hissedersin, bu sekilde onu tanir daha iyi anlarsin. Bir kac zaman sonra sana sorunlarini detayli anlatmasi gerekmez, cunku zaten bir kere sen o anlatmadan anlamis olursun.
Çok zor oldu ama bunu niyet ermek çok değerli hele bu dönem
Kesinlikle, seni anlayabilen birine yapisman lazim :D
Öyle mi sksjsk
Nadir sonucta
İnsanlar fazla ön yargılı oldukları için bazen elindeki pırlantayı kaçırıyor olabilir bu yüzden anlamak gerek bazen
Önyargılarımız çok oldu
Herkes istediğini anlıyor bende dahilim buna
Empati 0 haklı olmak istiyoruz hep
Haklı değil mutlu olmak gerek
İnsanları çok iyi anladığımı düşünüyorum o benim için yeterli yaşlılık işte yılların tecrübesi
Haha yaşlı nine
Nine çok olmadı mı yav
Yaşlıyım yaşlıyım deme artık
Niyeymiş
Anlamıyorsak, konuşmak niye? Sessizlik bile daha fazla şey anlatır,
Kendimi anlatmak yanlış mı
Yanlış değil ama herkes doğru dinlemeyi bilmiyor,
Valla führer karsimdakini iyi bir tahlil etmeden ve kendi kimyamı açıklamadan net bir yol haritası yapmak zor olur. Ve çıkmaz yollara satmak hep olası olur...
Deger verdiigim biri ise onemli olur sadece 🥰🥰
Olmazsa olmazdır
Kesinlikle
Çok önemli ya. Anlamayınca geçinmek de pek mümkün olmuyor.
Anlamak 1. Kural zaten anlamadığım anlaşamadığım hiçbir yer de olmam.
Soruma davetlisin
Hiç umrumda bile değil
Umursamamak moda oldu ama umursayan insan değerli bence
Sende umursamiyorsun burada umursuyormuş gibi yapıyorsun ama yalan söylüyorsun
Umursuyorum beni tanımadan yorum yapıyorsun…gizli gelip nefret kusanlardan olma lütfen hiç modunda değilim üzgünüm
İlaç gibi bir şey ve olmazsa olmazlarımdan
Birbirini anlamak çok önemli benim için
herşeyden önemli çoğu zaman
Kavga ederek anlaşmak en doğrusu
Önemli tabiki
Elbette
Dinlenilmek önenli benim için.
Dinlemek
O da önemli tabiki ama erkekler zaten az konuşur dinlersin😂😂 ama kadını dinlemek zor iş 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?