Hadi bakalım biraz kafa açalım ve herkes acı ama gerçek bir şey yazsın.

Hadi bakalım biraz kafa açalım ve herkes acı ama gerçek bir şey yazsın.

Arkadaşımın tehditler edilmesi tecavüz edilmesi doğru olabilir sonra dan pişman olabilir bana kazık atıp tuzak kurduktan sonra ben diyelim Allah korusun yanlarına gitmiş olsaydım banada bir şey olabilirdi haliyle bende tehditler edildim tuzak kuruldu ben o kişiye mesaj attım bana istek atınca benimle dalga geçti öyle deme biz buluşacaktık arkadaşını sevdim seni sevmedim diye mi? yapıyorsun? sonra benim yüzümden mi? aranız bozuldu senden izin istemiyoruz biz evlenicez arkadaşım da çok değişik konuştu ben zaten şüphelendim 23 yaşında tehdit edildiğimde sezdim tuzağı 30 yaşında kurtuldum onlardan sonra duyduk ki kıza olanlar olmuş kurtulamamış
İnsanlar asla saygıyla dinlemeyi öğrenmiyecek
Nezaketten bi haber olan insanların sayısı artıcak
Anlayış kalmayacak
Hatalarda özür dilemekten gocunucak
Konuşma üslubuna asla dikkat edilmicek, özenilmicek
Önyargılar bitmicek, düşünmeden konuşmalar bitmicek
Özetle kabalık artıcak, Nazik, konuşmayı bilen insanların sayısı azalıcak, mumla arıcaz.
(Çünkü okumayan, araştırmayan cahil bir toplum olmaya başladık)
(Bir anı: bir apartman toplantımızda yaşlı bir teyze başka bir kadına kaba, çirkin konuştu kadın turistti kendisini savunamadı dedim üslubunuz çok çirkin seçerek konuşalım, dedi ki üslup ne demek 😃 anlattım bu bunu günlerce kafaya takmış her gördüğünde benim üslubum bozuk değil derdi, gülerdim. Fakat sonra dikkat etmeye özen gösterdiğini fark ettim geç kazanıldı ama olsundu) 😅
Acı ve gerçek bir şey söylüyorum hazır ol
İnekler yüzebiliyormuş😁😁😁😁bunu bana söyleyen kişinin allah belasını vermesin hahajajskspwpdmdms
Kimse bizim sandığınız ya gömdüğümüz kadar aptal ya da aşağılık değil. Kimse de bizim pohpohlayıp gözünüzde büyüttüğümüz kadar zeki ve üstün kişilikler değil.
Cevap
33Cevap
Bir gün sevilmeden öleceğim.
Hayatınızda ki insana ne yapacağını söyleme gereği duyuyorsanız orayı terkedin çünkü sevilmiyorsunuz, gerçekten seven erkek ne yazması gerektiğini, ne konuşması gerektiğini, sizi nasıl mutlu edeceğini, size nasıl ilgi göstermesi gerektiğini, neye kalbinizin kırıldığını öyle bir biliyor ki çünkü sizi seviyor ve tanıyor o yüzden... ama eğer siz uyarma gereği duyuyorsanız ve ben aslında ona kirildim, ben onu sevmem ki, bana şöyle ilgi göster, benimle vakit geçir diye uyarı yapıyorsanız ve karşı taraf ben bunun farkında değildim yaa falan diyorsa üzgünüm ama siz hiç sevilmiyorsunuz
Hayat su gibi akıp gidiyor. Dibine yaklaştığını bile fark etmiyor insan. Ayrılıklar hep veda edişlere tabiidir ama veda bile edemeden kayıp gidiyor akıp gidiyor hayat. Bilse başka dert bilmese başka. Bilse bütün hayatı baştan sona farklı gelişir. Yine de ne tuhaf insan ölüm gerçeğini bilse bile yaşam değerini vakitle ölçüyor. Sanki ölüm sadece yaşlılıkta geliyormuş gibi pervasız ve belki de hatta çok özenli yaşıyor hayatını ama sonuç ne oluyor dersin henüz doyamamışken daha doğrusu yaşayamamışken sönüp gidiyor. Değişiklikten bahsetmiştim bu değişiklikler müthiş büyük şeyler değil ufak tefek şeylerdi. Ama bilinir ki ufak şeyler bütünü oluşturur. Sorun da bu ya işte insan kendi puzzle'ını tamamlayamıyor.
biri seni sevdigini soyluyorsa ya bedenini sevmistir ya cuzdanini :) malesf bu gunlere kadar dustuk kim gercek seven kim sevmeyen ayirt etmek cok zor
Biri sizi seviyosa gene de kendi içindir durumun sizle alakası yok yaşattığınız duyguyu sever sadece
Cidden çok acı
Ben hep yalniz kalacagim. Hic arkadasim olmayacak ve ailemle aram duzelmeyecek. Cok uzun da yasayacagimi dusunmuyorum icimden oyle geliyor. Olecekmisim gibi
kabir azabi var o dar karanlık yerde nefesim kesilcek
Bir kizla sevisemeyecegim intihar sonum gibi geliyor. Hocam intihar etmişti. Şimdi hayatı anlıyorum
Insanlardan sikayet edip kendini kusursuz herkesi kusurlu goren sosyal medyada vaazler verenleri de birileri bir yerde gömüyor...
hayat adil değil.
bu arada , cevaplra baktım a, 3 tane altalta engellediğim üye war :) geleni engellemişim
Belki de onlar seni engellemiştir
@Neyebakacaktimbenn belki de. ama benim listem 80 kişiyi aştı
Aslında hiçbir maksat yasadışı değildi. Çünkü artık yasa diye bir maksat yoktu. George Orwell
Kızlar sevgiden anlamazlar. S. kis olunca değere binersin.
Biz sevmek istedik ama onların derdi s. ikilmekti
Eninde sonunda herşeyin anlamsız olduğunu görünce o zaman geç oluyor ve artık telafisi olmayacak güç kaybı oluyor bu gerçek
Güven, bir kez kırıldığında, hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Öfkeyle söylenen her söz verilen değerin en gerçek halidir.
Kesinlikle
Eskiden dünyayı kurtarmak istiyorduk şimdi ise kendimizi kurtarma pesindeyiz
Hayaller sadece zenginlere ait fakirlere verilen bir yemdir
Büyüyorsun, içinde yarım kalan yaşanmamışlıklarla.
Ben isot derdim
Hem acı hem gerçek
Aidjbjiwkannxjwkw
@Leo03 yok kız aslen gumushaneliyim
:) Kocaeli'nde yaşıyorum
Ama isot severim ahshhshaha
@Leo03 valla okunur okunmasına da
Aslında güzel şehir
Hersey var
Sahilleri güzel
Hem plajları var hem deniz kenarında çay bahçeleri
Ama biraz pahalı
Düzensiz
Trafik
Yani beklentilerine bağlı
@Leo03 yani İzmir ya da bursadan gelen biri beğenmeyebilir
Ama ne bileyim kirikkaleden gelen biri çoook beğenebilir
Gel , gez önce sonra karar ver
@Leo03 üni kaliteli
Şehir eğlenceli
E o zaman ne dururyoooorsuuuuuun
Helva yapsana :):)
Nerde yasiyosun sen şu anda?
@Leo03 niye maalesef olsun
Orası da güzelmiş duyduğuma göre
Hem her yeri eleştirmekten ziyade keyfini çıkar
Bu arada kocaeli ile ilgili bisey lazım olursa haber et ne biliyim işte gelip görmek istersen
@Leo03 eso neresi?
@Leo03 hmm
Eskişehir zaten öğrenci memleketi
Olur olur
Güzel olur
Anne ve babanın yokluğu hayatı inanılmaz zor kılıyor.
Bu ülkedeki insanlarin Afganistantan farkı yok ve bu ülke kadınlar için cehennem
Hayatın bir anlamı olmadığı gerçeği
Hayatın çok çeşitli anlamı var ve hepsi de kişinin kendi gördüğü ile ilgili.
Hiçbir kadın hiçbir erkeği sevemez, her kadinda erkek nefreti vardır.
Ölmek için yaşıyoruz..
İnsanların ve kadınların çoğuna güvenmiyorum gercek bir sevgiyi bulamadan geberip gidecegimi düşünüyorum S. kym böyle hayatı
sevdiğiniz kadar sevilmiyosunuz acı ama gerçek
Vicdan azabi cekmek istemiyorsan herkesin yasarken degerini bil
Kimi kaybettin 😢
@EvcimenOkuz annemi🥺
Başına sağolsun
Nerede yanlış yaptığını düşünüyorsun peki?
Yalnızlık ortak arzumuz sdfsdfdf 😃
Hayatımızda toksik birileri her zaman olacaktır...
Annen baban dışında kimse seni karşılıksız sevmez
Zaman geri gelmeyecek. şu gün şu zaman şu saat, bir daha 21 eylül 2024e geri dönemicez.
Hiçkimse menfaati olmayan birine aşık olmaz aşk varsa bile şartlı koşullu olarak var
İnsan sevdiğine müsaittir her zaman
Çirkinliğimden dolayı hiçbir zaman sevilmeyeceğim güzel kızlar gibi hak ettiğim değeri göremeyeceğim.🙁
@Mutsuzkiz__125 çok para kazan estetik ol mika bile ne hale geldi sen su an ünlü olan güzlelerin eski halini gördünmü hiç güzellege degıl paraya odaklan güzellikte parayla mumkun
@Mutsuzkiz__125 çirkinler diyorusn pekı ilyas salman nasıl jön oldu meselaa
@masörrimminxx hahahahha öyle demek kolay tabi benim şuanlık estetik yaptıracak kadar param yok çünkü daha oluyorum köyde yaşıyorum ve 18 yaşında sayılırım ben o kadar çirkinim ki estetik yapsam bile güzelleşmem bence hatta belki daha çirkin olurum hep kendime sorarım ne Günah işledimde Allah beni böyle yarattı hiçbir şeyim düzgün değil ne vücudum ne ailem hiçbir şeyim bende diğer güzel kızlar gibi sevilmek isterdim ama bu çok zor bu çirkinlikle kimse beni sevmez bence ne zaman aynaya baksam hayal kırıklığına uğruyorum ve aynaya bakmamaya karar verdim hayat gerçekten çok acımasız ve adil değil bu dünya 😭😭😭 mika dan örnek vermişsin fakat o çok büyük paralar kazanıp iyi doktorlar sayesinde o hâle geldi benim ailem o kadar baskıcı ve yobazki kendime bakım yapmama bile izin vermiyorlar kızım başıma bir şey gelir diye dışarı çıkmama dahi izin vermiyorlar şuanlık açık liseden devam ediyorum eğitimi ne ve 2 yıl sonra üniversiteye gideceğim fakat korkuyorumm bu çirkinlikle herkes beni görecek kimileri belki beni dişlayacak beni yadırgayacaklar kim bilir çok şansızım ben...😭😭😭
Dünyayı haddinden fazla büyütüyoruz...
Dünya minnoşlar için cehennem
Ayrılık, ölüm en büyük acılar
Ah alma, o ahını yaşamadan ölmeyeceksin!
Evlilik b*ktan bir şeydir.
Anal seks kadın için acı ama gerçek
Kendinden başka kimseye %100 güvenemezsin..
Öleceğiz ve hayatı kaçırıyoruz
Hayat bir gündür, o gün bugündür.
Gerçekler acıdır
Dönerin yanında verilen isot.
kesin bir gün öleceğiz
Hayatın ta kendisi..
Yalnızlık can yakar
Kaybetmeyi göze alan bedelini ödesin.
Kimse kimseyi gerçekten sevmiyor
sen kötüsün! derdim
Baklava acı değildir fakat gerçektir.
Gidenler geri gelmeyecek ✨️🌙💔🌾