AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabiki Evet sadece kadının da biraz daha güçlü olmasını isterdim çünkü kadın cinayetleri çok fazla
askere gitmeye hazır mısın peki savaşta can vermeye
Vatanı için canını vermeyen en adi şer*** dir.
ben sana diyorum sen ister miydin erkekler gibi zorunlu seferbeliğe tabii olmayı
Evet
he inandim tm şimdi pedikürünü yapabilirsin dikkat et kırılmasın
Ağlama ben pick me lerden değilim, Türk kadınıyım! o işleri sen kendine yakıştır.
davulun sesi uzaktan hoş gelir erkek olmak zordur dünyayla mücadele edersin
Kes mk
Sen kadın değilsin bile gitmiş fake açmış kadınlara sallıyo
Valla evet hahaha bir kadinla gorusup iki kahve odedi diye dokunmus herhalde
Demiyorum, ölü olmak isterdim
toprak altında yani
Kadin olmakla mutluyum
tabi askerlik yok seferberlik yok
Askerlikte bir sey yok 1 ay gidip geliyosun erkek olmak daha kolay ama istemem
baya paran var anlaşılan herkesi bedelli sanıyorsun :D
Ya gizli erkeksin ya da mesleği olmayan erkeğe itaat eden birisin
Cogu kisi bedelli yapiyor fakiri bile krediyle hallediyor cok gordum, askerlikte hicbir sey yok. Ataerkil bir dunya duzeninde erkek olmak en basiti. Hem calisip hem baba olabiliyorlar ve bu kimseye batmiyor. Belli guzellik standartlari yuzunden bedenlerine ya da yuzlerine takinti beslemiyorlar, degistirme gibi bir gayeleri yok. Lazere epilasyona gitme dertleri yok cunku vucut kili onlar icin gayet normal. Cogu patrona karsi sirf erkek olduklari icin daha sempatik geliyorlar ve daha az mobbinge ugruyorlar. Baba olmak icin 9 ay bebeklerini karinlarinda tasimiyor, hormonal ve psikolojik stres yasamiyorlar veya dişlerini kaybetmiyorlar bu surecte. Menapoza girene kadar her ay kanamiyorlar ve her ay pede para vermeleri, donlarina yapisik pedle dolasmalari da gerekmiyor. Ama ben yine de kadin oldugum icin mutluyum ve erkek olmak da istemem.
Knk bu sosyal medyadaki ergen erkeklerden bak şimdi kadının yaptığı onca şey dedin yazıcak hemen ama askerlik yapmıyorsun diye fake bu
yinede erkek olmak istemem dedin ya onun sonrasını yazsan da çünküsünü sende rahat et bizde
Lan normalmisin sen ahhshshsj kadın herşeyi açıklamış
Onu askere gonderelim de rahatlasin ya da cinsiyet degistirme operasyonunu odeyelim birlik olup, cok ozenmis
erkeksen ülkenin yükü omuzlarındadır kadınsan o omuzların altında keyfine bakarsın günümüz cinsiyet eşitsizliği kadından yana pozitif durumda kadının işine gelen var işine gelmeyen yok ne güzel dünya
aile kurma sorumlugu erkekege yüklenir oysa kadınlar nerdeyse is piyasasinin yarisini ele geçirmiş durumda hala zihniyet ayni erkek para toplayacak erkek evi kuracak erkek masraf edecek erkek isteyecek
Ulkenin yuku ataerkil duzen yuzunden erkeklerin omzunda. Kendi kurmuslar bu duzeni farkindasin degil mi? Hani nerde var ulkeyi yoneten kadinlar? Kendi duzenlerini kurmuslar, askerligi de erkeklere yaptiriyorlar. Cok istiyorsan sen de katil. Erkekler icin o bile o kadar rahat oldu ki para veriyorsun 1 ay yapar gibi yapip geliyorsun. Eski sevgilim tuvaleti falan temizledi maksimum askerlikte bedelli diye. Bos yapma, git erkek ol cok istiyorsan allahin rahatsizi ya bir vasiflari var onu da yapsinlar ayrica yil 2024, bu duzende herkes calisiyor emeginin karsiligini aliyor
Maç arap
X
Max yobaz erkek kafasi zoruna gitmis elini cebine atmak bir kadin icin burada kadin dusmanligi yapiyor sanirsin kadinlarin calisma ve oy verme hakki olmadigi bir donemdeyiz de karisina bakmaktan yukumlu
Allah aşkına şu an çalışmayan ladınmı var ama evlenınce kadını çalıştırmıyorlar çünkü işlerine gelmiyor sonra ağlıyolar her bku biz yapıyoruz diye
kadına yönelik pozitif ayrımcılığın zirveye çıktığı şu dönemde keyfini çıkarın hayatın :)
Ha evet hem calisalim istiyorlar hem de bulasik yikayalim her aksam yemek yapalim cocuga bakalim, utu yapalim falan. Evlilik bir ortakliktir. Iki taraf da yardim eder, elini tasin altina atar zaten. Soru sahibi muhtemelen daha askerlige gitmemis bir ufaklik fazla takmamak lazim
fazla takmamak diyorsun da detaya indikçe iniyorsun değinmediğin konularıda görüyorum sen merak etme dediğim gibi tadını çıkar
Kadinlardan beklenen seyleri sayiyorum hala. Erkek neresinde bunun acaba? Hahaha tabi rahat yasamaya alismissiniz birden askerlik olunca mi akliniza geldi erkek olmak git biraz zorluk cek de adam ol onu da mi bize kitleyeceksiniz prensesler ya
Şu cahil arap la konuşma knk
Dogru askim aptala anlatir gibi anlatmaya gerek yok
bazı kızlar şu an gülüyorlar bu düzene öyle bir adaletsiz cinsiyet eşitsizliği durumu var ki :D sen ise hala eskiden kalma sözlerle mevzuyu meşrulaştırıyorsun çocuk doğurmak falan ? şu zamanda kaç hamile var etrafında:))
@Nillndn sakin ol kuzum
Etrafimda bir suru hamile var ve kocalariyla mis gibi yasiyorlar, fakir oldugun icin bedelli askerlik yapamiyosun diye sinirini kadinlardan cikarmaya devam et allahin ezik prensesi hadi 👋
Akşam evine giderken tc*avz edilince yaz yine
tüm bu düzen kadınlar doğum yapacak diye hesap edilerek oluşturuldu şu zamanda ise kadınlar nerdeyse hiç hamile dahi kalmıyor ama düzen hala devam ediyor 52 kilo erkek ve ile 85 kilo kadın arasından 52 kilo erkeğin ağır işlerde çalışıp 85 kilo kadının masa başında çalıştırılması gibi meşrulaştırılan akıl almaz bir eşitsizlik var boşuna meşrulaştırma ilkel cümlelerinle durumu her şeyin farkındayım farkındasın.
kadınlar böyledir işte ne zaman mevzuda haksız duruma gelirler hemen bu silahını kullanırlar çirkin çirkin konuşmalar seviyesiz diyaloglar günümüz cinsiyet eşitlizliği ve bozulan normların ilkel zihniyette bir değişime yol açmadığı için bu sistemin açığının keyfini... keyfini çıkarın
Boş konuştuğun için kes dedim. sen bir daha sahte hesap açma kendini rencide ettirme
Valla iyi ki erkeğim diyorum
neden
Tr de kadın olmmak mı?
askerlik derdi yok
AHHSSHJSGAKSHKAHSKSJ erkeklerin yaptığı tek şey askerlik kendin diyorsun
@Nillndn tek şey mi
Başka ne var
lavabo tadilatını erkek yapar en pis işler erkektedir en ağır işler erkektedir en tehlikeli işler erkektedir örneğin elektrik ağır güç gerektiren değildir ama kadınlar bundan da kendini alıkoyar çünkü tehlikeye gelmezler
Yokkk
tm inandım
Demiyorum
Diyorum tabiki