Ay ben acunun kızı olsam daha da tiksinirdim bu hayattan düşünsene sana altın tabakla sunulmuş gibi davranıyor herkes hayat konusunda, oysa kimsenin bir şey bildiği yok. Şahsen ben dünyanın en zengin insanıyla, en fakir insanı arasında mutluluk bakımından bir fark göremiyorum.
hayatımla, kendimle ilgili planlarım var. yaptığım şeyleri çok seviyorum. güzel arkadaş ilişkilerim var. evde kedi var. dolu dolu yaşıyorum. daha ne diyeyim :)
Çevremde hep sevdiğim insanlar ve mutluyum genelde yani. Hayatı sevmemem için benim özelimde olumsuz sayılacak çok şey yok, bu yüzden hep olumlu olmaya çalışıyorum hayatım ve geleceğim için.
Hayatı sevmemek için olumsuz bir şeyler yaşamaya gerek yok ki, dört dörtlük hayatın olsa yine de sevemiyorsun işte. Ben inanmıyorum senin hayatı sevdiğine sadece kendine sınırlar çekmişsin, ben kimseye inanmıyorum ya.
Yaniii, haklı olabilirsin belki, hayatı sevmek derken herkes farklı anladığı için bir şey diyemiyorum. Dediğin gibi mükemmel bir hayat mutluluk vermeyebilir, bun aksi olarak her şeye çabalayarak, emek verilerek ulaşılan bir hayat mutluluk verebilir. Herkesin düşüncesi ve bakışı farklı.
Çok bomboş bir yer çünkü insanı yoruyor falan ooo, sıkıntı olmasa bir dert olsa binbir dert hiç çekilecek çile değil şu yaşam denen illet dkjdkddjdjdjdsjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Var tabi ki, olmasa ne diye yaşayalım? Yaşamak için bir şeylere ihtiyaç duymamız gerekiyor. Aile, Eş, Çocuk, Gelecek...
Var. Hayatın her anınıi seviyorum. Plan çok yapmam daha çok spontane gelişir bende her şey
Üff işte yine hayatı sevmek için bahane sıralayan birisi
Yoo sevme Banane.. Ben seviyorum diyorum.. Senin ne yaptığın neqisl baktığın seni ilgilendirir.. Ben seviyorum her anı bana keyif veriyor..
Her anı nasıl keyif verebilir ki
Bir çok yolu var ben biriini tercih ediyorum.. Zaten sen sevmiyorsun boş ver.. sen ne yapsan aynı içgüdü devqm edecek.. O yüzden alış daha iyi
Hayatı yaşıyor muyum şaibeli ama tutkluyum yaşamayı seviyorum.
Bence yok, olanın da burada işi yok. Hayatı seven yapacak daha iyi şeyler bulur gibime geliyor
He valla ya, bence yapacak daha iyi işi olanlar da hayatı sevmiyor. Sevenler rol yapıyomuş gibi hissedicem artık.
Hayatın sevilesi bi yanı yok ki aq hele Türkiye'de gençsen boku yemişsin zaten Acun'un kızı falan olmak lazım sevmek için
Ay ben acunun kızı olsam daha da tiksinirdim bu hayattan düşünsene sana altın tabakla sunulmuş gibi davranıyor herkes hayat konusunda, oysa kimsenin bir şey bildiği yok. Şahsen ben dünyanın en zengin insanıyla, en fakir insanı arasında mutluluk bakımından bir fark göremiyorum.
Hahshsh vallahi doğru diyon bu da mutlu etmez insanı
Benim var
İnanmam
İnanma knk sjsjsjjsjs
Çokmu içtin
Hayır hiç içmedim
Lavaboya git bi elini yüzünü yıka
Yıkadım zaten iyi geldi sağ ol tavsiyen için, yine de geçmedi ya biraz dinlensem iyi olur.
Yat uyu o zaman
absolutely, gayet tabii
Hyr inanmam
hayatımla, kendimle ilgili planlarım var. yaptığım şeyleri çok seviyorum. güzel arkadaş ilişkilerim var. evde kedi var. dolu dolu yaşıyorum. daha ne diyeyim :)
Hedeflerim var
Herkesin var ama hedefler hayatı sevmeme sebep olmuyo maalesef
Nie sevmiyosun
Kendimi çok seviyorum
Ciddi misin, kendini biliyor musun ki seviyorsun? Sen kimsin ki, kendini nasıl bilebilirsin? Ben kendimi bilmiyorum, kim olduğumu da.
Kim olduğumu bilsen
Önemli olan benim bilmem değil, sen biliyor musun ki kendini?
Fazlasını
Ay üff çok kalıplaşmışsın daraldım şurada.
Ay kendini denize
Zaten rüyamda denizin dibine çöküyordum okyanusun ortasında dkkdkdjdj
Güzelyurt
Var. Intihar etmeyi hayal ediyorum.
Varsa da hal eden yok
Yok sevmiyorum
Ben şahsen öyleyim hayatın tadı anca öyle çıkıyor
Hayatın tadı yok ki
Ben ben
Cidden mi ıyy kalkip hayata baktigidna ne goruyon mesela
Çevremde hep sevdiğim insanlar ve mutluyum genelde yani. Hayatı sevmemem için benim özelimde olumsuz sayılacak çok şey yok, bu yüzden hep olumlu olmaya çalışıyorum hayatım ve geleceğim için.
Hayatı sevmemek için olumsuz bir şeyler yaşamaya gerek yok ki, dört dörtlük hayatın olsa yine de sevemiyorsun işte. Ben inanmıyorum senin hayatı sevdiğine sadece kendine sınırlar çekmişsin, ben kimseye inanmıyorum ya.
Yaniii, haklı olabilirsin belki, hayatı sevmek derken herkes farklı anladığı için bir şey diyemiyorum. Dediğin gibi mükemmel bir hayat mutluluk vermeyebilir, bun aksi olarak her şeye çabalayarak, emek verilerek ulaşılan bir hayat mutluluk verebilir. Herkesin düşüncesi ve bakışı farklı.
Bunun*
Yaşamayı seviyorum
Ne görüyon da seviyon allaj için aydınlat bizi
Neden sevmeyelim ki
Çok bomboş bir yer çünkü insanı yoruyor falan ooo, sıkıntı olmasa bir dert olsa binbir dert hiç çekilecek çile değil şu yaşam denen illet dkjdkddjdjdjdsjsj