Kişilik & Karakter Üzgün olunca bunu belli edermisiniz😃? isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yapay Zekaya Sor Arkadaş olur aile olur bir yakın olur söyler misiniz ¿Ben söylemem insanlarında gram umursayacağını düşünmüyorum 😄 Üzgün olunca bunu belli edermisiniz😃? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. ben istemesem de belli olur zaten 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet beni yakınen tanıyanlar anlar... 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Belli edeceğim insanlar var nadir de olsa. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Ben kendi kendime çözerim EvelAllah kimseye belli etmem sonra işin yoksa hesap vermekle uğraş, meşgulüm abi sdfsdfdf 😃 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Evet, mutlaka surat ifademe yansıyor. Ne hissediyorsam onu gösteriyorum ben. 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl İçime kapanıyorum ağzımı bıçak açmıyor belli oluyor bi şekilde 0 0 Yorumla
eflandeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yüzüm beş karış olur ilaki anlarlar 😂bazen de saçma bir anlam yükleyip beni deli ederler ama olsun buna da şükür 0 0 Yorumla
MRS_ᎷOᏝᏝᎩ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Üzgün olduğumu herkese belli etmem. Her duygumu açığa vurmam. Bazı hislerimi içimde yaşamayı ve o hisse sebep olan kişiye yansıtmayı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
nurr2 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hayır asla belli etmem. Bu yüzden de zamanla üzüntüm öfkeye dönüşür ve karşıdaki kişiyle ilişkim bozulur. Berbat bir huy😑 Siz belli edin. 0 0 Yorumla
Ruhukayıpbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Belli etmek istemesem de ya yüzümden ya gözümden belli oluyor. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Belli ederim ben ama beni sevmeyen birileri varsa ruhları bile duymaz 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Belli etmemeye çabalamam. Zaten her türlü anlaşılıyor. 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Etmem, belki de ben etmediğimi sanıyorumdur :D mutlaka yüzüme yansıyordur 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Etmemeye çalışırım ama beni iyi tanıyanlar anlıyor tabi 0 0 Yorumla
MELINAi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gözlerim belli ediyo yoksa söylemem kimin umrunda olsun ki üzgünüm değilim 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bazen keyifsiz davranabilirim ama bu üzgün olduğum anlamına gelmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kimse anlayamaz.Etrafa daha çok gülücük saçarım.Mutlu zannederler. 0 0 Yorumla
Hdksksmxhm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Belki söylemem ama vucut dilim ve mimiklerim beni ele veriyor zaten annem direk anlıyor azda somurtsam😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ne söylerim nede belli ederim. Dayanamayıp ağladıysam ki baya nadir olur öksürür gibi yaparım ya da esnerim. 0 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet duygularım hemen belli olur 🫣 0 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Hayır cok nadir yalnız kalmak isterim çünkü 0 0 Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Evet anında hareketlerıme ve yüzüme yansır 0 0 Yorumla
nireinengel Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Etmiyorum karşımdaki kişinin anlamasını bekliyorum 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. etmem içime üzülürüm hep üğğğğ 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. etmem 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. İster istemez 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Edemem. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. hayır kimse anlamaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ben istemesem de belli olur zaten
Evet beni yakınen tanıyanlar anlar...
Belli edeceğim insanlar var nadir de olsa.
Ben kendi kendime çözerim EvelAllah kimseye belli etmem sonra işin yoksa hesap vermekle uğraş, meşgulüm abi sdfsdfdf 😃
Evet, mutlaka surat ifademe yansıyor. Ne hissediyorsam onu gösteriyorum ben.
İçime kapanıyorum ağzımı bıçak açmıyor belli oluyor bi şekilde
Yüzüm beş karış olur ilaki anlarlar 😂bazen de saçma bir anlam yükleyip beni deli ederler ama olsun buna da şükür
Üzgün olduğumu herkese belli etmem. Her duygumu açığa vurmam. Bazı hislerimi içimde yaşamayı ve o hisse sebep olan kişiye yansıtmayı tercih ediyorum.
Hayır asla belli etmem. Bu yüzden de zamanla üzüntüm öfkeye dönüşür ve karşıdaki kişiyle ilişkim bozulur. Berbat bir huy😑 Siz belli edin.
Belli etmek istemesem de ya yüzümden ya gözümden belli oluyor.
Belli ederim ben ama beni sevmeyen birileri varsa ruhları bile duymaz
Belli etmemeye çabalamam. Zaten her türlü anlaşılıyor.
Etmem, belki de ben etmediğimi sanıyorumdur :D mutlaka yüzüme yansıyordur
Etmemeye çalışırım ama beni iyi tanıyanlar anlıyor tabi
Gözlerim belli ediyo yoksa söylemem kimin umrunda olsun ki üzgünüm değilim
Bazen keyifsiz davranabilirim ama bu üzgün olduğum anlamına gelmez.
Kimse anlayamaz.
Etrafa daha çok gülücük saçarım.
Mutlu zannederler.
Az çok belli ederim
Belki söylemem ama vucut dilim ve mimiklerim beni ele veriyor zaten annem direk anlıyor azda somurtsam😄
Ne söylerim nede belli ederim. Dayanamayıp ağladıysam ki baya nadir olur öksürür gibi yaparım ya da esnerim.
Evet duygularım hemen belli olur 🫣
Hayır cok nadir yalnız kalmak isterim çünkü
Belli ederim anlayan anlar
Evet anında hareketlerıme ve yüzüme yansır
Evet, çünkü duygularımı yaşayan biriyim
Belli etmesem bile anlıyorlar yüzümden
Etmiyorum karşımdaki kişinin anlamasını bekliyorum
Evet hemen yüzüme yansır
vurur yüze ifadesi :)
etmem içime üzülürüm hep üğğğğ
Beni iyi tamıyanlar anlar bunu
Söylemem ama hal ve hareketlerimden anlaşılıyor