Kişilik & Karakter Nasıl ölmekten korkarsın? aymisalii Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Boğularak yalnız kalarak zehir vs. Böyle bilincinizde yer etmiş bi korku var mı bu konuda. Güncellemeler1 yıl Özür dilerim böyle bi soru sorduğum için çok pişman oldum silinmiyo da 😭😭 Nasıl ölmekten korkarsın? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. yanarak ve boğularak 0 0 Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bir gün sonra silebilirsin en iyi cevap seçmeden hiç düşünmedim ölümü 1 0 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Hiç düşünmedim ama en acısı galiba yalnız ölmek 1 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Boğaz kesilerek, en yüksek kattan düşerek, yanarak... Bunlar çok korkunç geliyor bana... 0 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı. Ucaktan korkarım mesela ölmekten degil ama o olene kadar altıma neysee 0 0 Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Yatalak ve bakıma muhtaç olarak ölmekten korkarım 0 2 Yorumla aymisalii 1 yıl Rabbim korusun 3 gün yatak 4. toprak diye dua etmek lazım Yorumla LiarProphet 1 yıl Valla ölümüm nasıl olursa olsun. Yatağa mahkum ve birine muhtaç olmayayım da başka bir şey istemem. Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yanarak ve boğularak 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. En acı ölüm yanarak ölmektir. 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanarak ölmekten korkarım 0 0 Yorumla
unknowBuğra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hiçbir baltaya sap olmadan ölmek 0 1 Yorumla unknowBuğra 1 yıl Nıe özür diliyorsun gayet güzel soru Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaşamak daha korkutucu🍕 0 0 Yorumla
isimbulamadim35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Kardeşim bu nasıl soru la 0 1 Yorumla aymisalii 1 yıl Çok haklısın niye sordum bilmiyorum Yorumla
DaimaSert3169 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Tren kazası sinucu 0 5 Yorumla DaimaSert3169 1 yıl O Yorumla aymisalii 1 yıl Neden tren kazası Yorumla DaimaSert3169 1 yıl Tren kazası mı neden vurdu mu atomlarına ayırır çünkü Yorumla aymisalii 1 yıl Bana niyeyse korkutucu gelmedi snlik kolay bi ölüm olabilir Yorumla DaimaSert3169 1 yıl Arkadaşım öyle öldü ondan yani biraz da etkilenmiş olabilirim Yorumla
Turnusolkoku Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Neticede ölüm 0 1 Yorumla aymisalii 1 yıl Öyle tabi ama bazı travmalar kaynaklı insan ölümü düşünüp hayal eder ve korkar Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Acı çekerek 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Diri diri gömülmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Boğularak ve yanarak 0 3 Yorumla aymisalii 1 yıl Benimde öyle sanırım yanarak en çok niye acaba bunu düşünüp sorarız kendimize Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok acı verici olduğu için Yorumla aymisalii 1 yıl Evet ama küçükken sıcak su dökülmüş ayağıma ben o yüzden korktugumu düşünürüm bilincim bundan korkmuş bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yanarak ve boğularak
Bir gün sonra silebilirsin en iyi cevap seçmeden hiç düşünmedim ölümü
Hiç düşünmedim ama en acısı galiba yalnız ölmek
Boğaz kesilerek, en yüksek kattan düşerek, yanarak... Bunlar çok korkunç geliyor bana...
Ucaktan korkarım mesela ölmekten degil ama o olene kadar altıma neysee
Yatalak ve bakıma muhtaç olarak ölmekten korkarım
Rabbim korusun 3 gün yatak 4. toprak diye dua etmek lazım
Valla ölümüm nasıl olursa olsun. Yatağa mahkum ve birine muhtaç olmayayım da başka bir şey istemem.
Yanarak ve boğularak
En acı ölüm yanarak ölmektir.
Dünyada bir iz bırakmadan...
Yanarak ölmekten korkarım
Hiçbir baltaya sap olmadan ölmek
Nıe özür diliyorsun gayet güzel soru
Yanarak ölmekten korkarım
Yaşamak daha korkutucu🍕
Kardeşim bu nasıl soru la
Çok haklısın niye sordum bilmiyorum
Tren kazası sinucu
O
Neden tren kazası
Tren kazası mı neden vurdu mu atomlarına ayırır çünkü
Bana niyeyse korkutucu gelmedi snlik kolay bi ölüm olabilir
Arkadaşım öyle öldü ondan yani biraz da etkilenmiş olabilirim
Neticede ölüm
Öyle tabi ama bazı travmalar kaynaklı insan ölümü düşünüp hayal eder ve korkar
Acı çekerek
Yanarak ve boğuularak
Yanarak
Boğularak
Diri diri gömülmek
Boğularak ve yanarak
Boğularak ve yanarak
Benimde öyle sanırım yanarak en çok niye acaba bunu düşünüp sorarız kendimize
Çok acı verici olduğu için
Evet ama küçükken sıcak su dökülmüş ayağıma ben o yüzden korktugumu düşünürüm bilincim bundan korkmuş bence
Her türlüsü güzel