Kişilik & Karakter En çok özlediğin duygu nedir? 1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Pas. 🪻🪻 Güncellemeler1 yıl Süper soruu ✨ 🎉 En çok özlediğin duygu nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. sevilmek duygusu hiç yaşamadım. 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Duygudan sayılır mı bilmem ama böyle çok öncesinden kaybettiğim garip bir şey hissediyorum. Ne olduğunu bilmiyorum ama boşluğu var. 2 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl birisi tarafında gerçekten sevilmek kıskanılmak ama sevildiğini gerçekten bildiğin kişi tarafından 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sevdiğim kadar sevilmek.Bu iki kelimenin eşit derecede olduğunda mutlu olabileceğim düşünüyorum. 1 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. sevmek bu konuda o kadar yıpratılıp yaralandım ki... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sonunda bir şeyler başarabildim. Hayatımı yoluna koyuyorum hissini çok yaşamak istiyorum 2 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Üniversite ortamındaki o amaçsızlık ekmek elden su gölden be okula gidiyorduk ne çalışıyorduk 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Duygusuz olmayı özledim. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Güven. Güven duygusunu çok özledim... 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Masum bir kadini seyretmenin heyecani 1 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Özlediğim bi duygu yok. Duygusuzum galiba 1 0 Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Özlediğim bir duygu yok 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Aşk 😋 0 18 Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl @Sosyetic_SheqiiL ne kadar da romantihh Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl @вʟαcкנαcк sebep Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Çok duygusal gözlerim doldu Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Vah vah :D benim dolmadı senin niye doluyor Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Aşk deyince birden duygulandim Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Sen de özlediysen demek djdj Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Yok aşk beni yorar Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Aşkın seni yormasını özledin demek Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl https://voca.ro/1mPKHOaMmW5g Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Görünen o ki yazmaya da üşeniyorsun, ayrıca enerjin de düşük, yani sen genel olarak üşengeçsin. Eh normal. Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Maç izliyorum yorum yapıyorum daha ne Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl @вʟαcкנαcк bravo :D Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Sana bişi dicektim de neyse fhf Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl ne diyecektin? İkinci deneme bu sanırım 🙄 Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Yazarsan Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Yazamam ki Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Neden he dur ayarlıyorum yaz Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Ayarladim Yorumla
Smilinggirll Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. İlgi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sevilmek duygusu hiç yaşamadım.
Duygudan sayılır mı bilmem ama böyle çok öncesinden kaybettiğim garip bir şey hissediyorum. Ne olduğunu bilmiyorum ama boşluğu var.
birisi tarafında gerçekten sevilmek kıskanılmak ama sevildiğini gerçekten bildiğin kişi tarafından
Sevdiğim kadar sevilmek.
Bu iki kelimenin eşit derecede olduğunda mutlu olabileceğim düşünüyorum.
sevmek bu konuda o kadar yıpratılıp yaralandım ki...
Sonunda bir şeyler başarabildim. Hayatımı yoluna koyuyorum hissini çok yaşamak istiyorum
Üniversite ortamındaki o amaçsızlık ekmek elden su gölden be okula gidiyorduk ne çalışıyorduk
Duygusuz olmayı özledim.
Güven. Güven duygusunu çok özledim...
Güvenmek.. Sevmek ve sevilmek.
Masum bir kadini seyretmenin heyecani
Bebek gibi sevilme duygusu
Özlediğim bi duygu yok. Duygusuzum galiba
Özlediğim bir duygu yok
Aşık olmak istiyorum yine özledim
Aşk 😋
@Sosyetic_SheqiiL ne kadar da romantihh
@вʟαcкנαcк sebep
Çok duygusal gözlerim doldu
Vah vah :D benim dolmadı senin niye doluyor
Aşk deyince birden duygulandim
Sen de özlediysen demek djdj
Yok aşk beni yorar
Aşkın seni yormasını özledin demek
https://voca.ro/1mPKHOaMmW5g
Görünen o ki yazmaya da üşeniyorsun, ayrıca enerjin de düşük, yani sen genel olarak üşengeçsin. Eh normal.
Maç izliyorum yorum yapıyorum daha ne
@вʟαcкנαcк bravo :D
Sana bişi dicektim de neyse fhf
ne diyecektin? İkinci deneme bu sanırım 🙄
Yazarsan
Yazamam ki
Neden he dur ayarlıyorum yaz
Ayarladim
Heyecan
mutluluk
Özgürlük
Şaşırmak.