Yağmurlu günlere geçiş yapılıyor yavaş yavaş ve havalar daha da soğumaya başlayarak aşırı sevdiğim kış aylarına giriyoruz ufaktan. Senin en sevdiğin hava türü ve mevsim hangisidir?
Ben ilkbahar yaz aylarını seviyorum. Güneşli hava kuş sesleriyle uyanmak bana huzur veriyor.
Hele denize karşı şezlonga uzanıp soğuk içevegimi içip akşama doğru denize girip hava kararincaya dek denizde kalmayı seviyorum. Kesinlikle denize aşık ve yaz mevsimine seven bir kadınım.🥰❤️
Kış, ilk bahar. Kesinlikle serin hava, yağmur ve rüzgarın kızıyım. Aralık doğumlu olmamdan mıdır bilemiyorum ama kışın verdiği sıcaklığı ve samimiyeti yaz ve son bahar ayları veremiyor. Islanmayı ve üşümeyi seviyorum. Yazın sıcağı bunalttığında pek alternatifimiz olmuyor ama üşüdüğünde ısınmak için bir çok seçeneğimiz olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle kış.
Bana huzur veren mevsim sonbahar mevsimi ve yağmurlu havalar çünkü bu mevsimde doğanın o harika rengine bayılıyorum. O turuncu ve kızıl tonlarında olan ağaçlar resmen görsel şölen izlemeyi seviyorum. Yağmurlu havalarda ise o toprak kokusu zaten insanı mest ediyor.
Ben aşırı durumda hemen terleyen bir insanım adım atsam terliyorum yani benim için terletmeyecek kadar olan bir ilkbahar ya da yaz havası açık ve hafif güneşli bir yaz veya ilkbahar havası