Böylesi organize bir suç nasıl olurda hala gün yüzüne çıkmaz anlamıyorum ya. Şu olayda parmağı olan, bildiği halde susan herkese yazıklar olsun.

Böylesi organize bir suç nasıl olurda hala gün yüzüne çıkmaz anlamıyorum ya. Şu olayda parmağı olan, bildiği halde susan herkese yazıklar olsun.

Bu cinayeti işleyen insan değildir. Sen bir annesin ve kızını 9 ay karnında taşımışsın, kocandan gizli saklı kardeşiyle yasak aşk yaşıyorsun. Kameralar karşısında "Ben bilmiyorum." numarası yapman canımı sıkıyor. Günah değil mi kızını öldüren adamı koruyup kolluyorsun hiç utanman yok mu? Oğlunu da bu işe sokup ağzını sıkı kapatıyorsun. Komşuların hepsi aynı şeyler söylüyor bu nasıl adalet? Hepsi ağız birliği yapıp Narin'i bile bile ölüme sürüklediler. Kızı öldüren amca Salim Güran bu dünyada değil öbür dünyada Allah er ya da geç hesabını soracak. Kızın suçu sadece gerçekleri babasına anlatmaktı onun kolundan tutup öldürüyor ve işçiye" Kızı ortadan kaldır 200.000 TL' yi al" diye söyledi. İşçi kızı çuvala kaldırıp dere kenarına gizliyor. Kanlı halıyı yıkayıp saklamaları mantıksız. Jandarma her evi arayıp bir ipucu bulmak için çalışırlar. Böyle insanlar cezaevine girmeyi bile hak etmiyorlar.. 😔😔 Narin Güran'a kıyan amca Salim Güran ölesiye kadar cezavinde kalmalı ve onu orada sağ bırakmamalılar..
Vicdanım şu konuda rahatsız ortalama bukadar çocuk kaybolurken veya katledilirken neden hükümet bu yasalara asılmıyor bu konuda rahatsızım biz neden içerdeki insanlardan adelet bekliyoruz bizim yargımız kanunumuz bukadar zayıf kalıyor bu konudan rahatsızım evet ama kendimi ele alırsak ben kimseye bile isteye bişey yapmam yapmadımda
Dünya çoktan suç oranları'nın en önde gideni olmuş. Hatta bir o kadar çok insanlıkla bağdaşmayan yani engelli kolsuz birçok kişiye şiddet uygulanarak öldürüldüğü gerçeği bile mevcut. Sizler belki farkınızda değilsiniz ancak böyle skandallar acayip fazla. (Dünyanın gerçekten'de inanılmaz derecede çivisi çıkmış bile)
Bunların normal insan olmadığına emin oldum artık, tabii iddialar doğruysa.. Ya insan annesine de mi güvenemeyecek.. Nasıl bir ciğer var o kadında ki bırak kızının öldürülmesine engel olmamayı, öldüreni ele vermemek adına susuyor.. Bir an önce kim yaptıysa açıklansın ki icabına bakılsın..
Narin o kadar yalnız bir çocukmuş ki annesi bile katilinin bulunmasını istemiyor. Çocuk mezarında bile rahat uyuyamıyor
Zeki, akıllı, çalışkan, duyarlı... Bunları kaldıramadı it dölleri.. !
Maraş depreminden sonra bu kadar üzülüp kahrolduğum bir durum yaşamadım.. Bir de elimden bir şeylerin gelmemesi berbat bir şey..
Cevap
9Cevap
Umarım cezalarını çekerler kim yaptıysa.. benim kendi vicdanım yaptıklarım için rahat.
Topunun Allah belasını versin böyle insan görünümlü yaratıkların. İdam cezası istiyorum.
İdam cezası geldiğinde hak edene mi uygulanacak sanıyorsunuz? Normal sistem işlese zaten gerekli yaptırımlar var insanları suçtan uzak tutmaya yetecek
Normal yaptırım kesmiyor işte bazılarını. O haksız karar veren hakimlerden bir kaç tanesini sallandıracaklar işte ki bu şahlananların sesi kesilsin. Onun bunun evlatları
Normal olan yaptırım uygulanmıyor ki. Liyakat gerek
Köyden çocukları çıkarıp komple ateşe vereceksin..
Ya okumak istemiyorum haberi valla duygulanıyorum
O ve civar köydeki herkes biliyor zaten ama konuşmak kolay değil. Birisi 20 kişiyi tutuklasalar 70'i dişarda dedi, herkes başına geleceği farkında, o yüzden susuyor, kadının biri yalan söylemeyin dedi ve yumruklandı kameralar karşısında bunu yapmaktan çekinmeyen insanlar yalnız kaldıklarında kim bilir neler yapıyor ki o insanlar susuyor. Devlet bile susuyor devlette mi korkuyor? Devlet bile açiklama yapmaktan korkuyorken insanlar nasıl yapacak 😏
Dünyada ki acı oranını düşündüğü zaman insan … çok daha fazla gerçeklere ve topluma yararlı şeylere odaklanmak istiyor… çok fazla kötülük çok fazla acı, çok fazla hüzün var ….
Çok haklısın. Vicdanımız azap çekerken uyku tutmuyor.
Bu olay sadece Türkiye’de gündeme gelen olaylardan biri. Bunlardan binlerce var ve duymuyoruz. Köylü kesiminin ne kadar tehlikeli olabildiğini Müge Anlı yayınları sayesinde görmüştük zaten.
Allah cezalarını versin diyeceğim de vermiyor sanırım
Genelde uyuyamıyorum zaten. Bu dünya hassas kalpler cehennemidir.
Çok haklısın
Daha ne kadar alçalacaklar 😡ağzım açık herşeyi dinliyorum. Eski medeniyetlerde olsaydı o köyü içindekilerle beraber …
artık çöpleri kusuyor. Dünya bile artık kabullenemiyor ama insanlar belli süreden sonra unutacaklar
Vekil dedi ya bildiğimiz çok şey var ama söyleyemiyoruz. Aile çünkü çok güçlü bir aile. Pkk ya silah desteği falan sağlayan 6000 dekar arazisi olan bir aile. Ve ailede ilk kız çocuğu vakası değil.
Bu konuda o kadar rahatım ki.
Hayatım boyunca vicdan azabı çekeceğim bir haksızlık yapmadım kimseye
Yastığa kafamı koyduğumda huzurluyum.
Okul açılmadan önce takipteydim simdi ne oldu sonuç ne hic bilmiyorum birisi beni aydınlatsın hüğhüğhüğ
Bunların vicdanı olsa zaten bunu yapmazlardı. Bunu yapanlar normal bir psikolojide olamazlar. İnsan zaten olamazlar. Allah belalarını versin
Bunlar kim bilir kaç kişiyi daha böyle öldürdüler de kaza süsü verdiler
Vicdanımda azap duyacağım bir durum yok şükür.
Yani duyduklarıma kanım donuyor o küçücük yavrudan ne istediniz nasıl vicdanınız el verdi öleni korumaya yazıklar olsun Allah canınızı kolay almasın
yok artık bu nasıl vıcdan ya
Vicdanımı sızlatacak şeyler yapmıyorum
Gündemi bu cinayetle meşgul ediyorlar
Şeytanın aklına gelmez
Bu kiza çok üzüldüm gerçekten
Bu ülkeye bi Yagami Light lazım
Vicdanım rahat kimseye yalnızım olmaz
Çok rahat vicdanın
olmuyor
Kiz kurtuldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?