Önümde kahvem, kafamda sorularımla uzaklara dalmışken soruyorum;
Kaderini sevemeyen bir insan kendini yine de sevebilmek için zorlamalı mı? "Zorla güzellik olmaz" derler o halde zorla sevmek ne kadar sevgi sayılır?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önümde kahvem, kafamda sorularımla uzaklara dalmışken soruyorum;
Kaderini sevemeyen bir insan kendini yine de sevebilmek için zorlamalı mı? "Zorla güzellik olmaz" derler o halde zorla sevmek ne kadar sevgi sayılır?

Kaderimi seviyorum çünkü bu hayat defterini seviyorum. İlk kapağı doğum ve son kapağı ölüm olan, içini kendi el yazımla, çabalarım ve aklımla yazdığım defterimi seviyorum. Zorla güzellik olmaz ama çabayla, sabırla ve sevgiyle güzellik olur. İşte kader yolunda bize düşen şey, çabalamak, sabretmek ve her zaman hayatı severek yaşamak.
Kesinlikle öyle her zaman doğrusun üstadım 🙏
Estağfurullah hocam :)
Kaderim buysa boyle kadere tüküreyim cunku bizim sulalede kocaya kaçma gibi bir şey var buda zevkine degil mecbur olduğu için kaciyorlar mesela bizim hikayede yanan annem oldu benim annem sevdiği adamla evlenemedi fakat kız kardeşleri sevdiği adamla evlenmek için kocaya kaçtılar ve şu an çok mutlular benim annem mutlu mu diye sorucak olursanız pek sanmam benim ablam da kaçtı oda ilk baş istediği kişi varamamiş ve bana hep şunu soyluyor doğduğun ev kaderindir işte kızların kaderleri annelerine benzermis falan ben şahsen kaçmak falan istemiyorum bu kaderi kendi ellerimle bozacagim malasef
Döngüyü yıkan kişi olmak zor olsa da Allah her daim yardımcın olsun🙏
Kuran Kursunda okurken çok güzel bir dua öğretmişti hocamız
Allah ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle
Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle
Yani bazen sevmediğimiz bişey bizim için daha hayırlı olabilir o yüzden güzel dua etmek lazım
Evet güzel dua etmek önemli.. Bi yerde okumuştum Allah kabul etmeyeceği duayı gönle düşürmezmis. Dualarimizin en güzel ve en kolay şekilde kabul olması dileğiyle 🙏
Amin
Bilmukabele
Cevap
5Cevap
Yani ne gelirse Allahtan geldiğine inandığımdan, kaderimi seviyorum her haliyle.
Aynı düşünüyoruz❤️
♥️☺️
o beni sevsin ben ne seveecem cacık kader. d
😂😂
kaderimi seviyorum, kaderimi yazanı da seviyorum. hak şerleri hayreyler görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...
Akışına bırak bazen sevdirir bazen küstürür düşe kalka ilerleme devam😊
Kader diye bir şey yok benim için
Seviyorum
Asla.
Kaderim kaderim yasasin kayin pederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?