Kişilik & Karakter Dürüst olunca kızlar neden uz. s? LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Neden uzaklaşıyorsunuz?Soru elimden kaydı yine 😅 Dürüst olunca kızlar neden uz. s? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. uzaklaşırlar çünkü kötü erkek severler 1 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ahaha kızlara çamur atarsan böyle yamulur elin ayağın işte 🤣 4 3 Yorumla LostThrones 1 yıl Neyse ki ağzımda sıkıntı yok 😅 Yorumla Firu_Zen 1 yıl Senin sorunu beğenmeyen kızlar benim cevabımı beğeniyorlar😂bu da sana kapak olsun 🤣 Yorumla LostThrones 1 yıl Sadece sen beğen, yeter bana 😅 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Dürüstçe sirtlanim diyorsan kaçmasi normaly:)) 1 3 Yorumla LostThrones 1 yıl Ne diyeyim uysal Kaplanım mı diyeyim:) Yorumla Rose83 1 yıl Beni uslandiracak. kedimi arıyorum de:))🤣 Yorumla LostThrones 1 yıl Bu güzelmiş:) Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Uzaklaşanlara sormak lazım bu zamanda dürüst insan ne kadar kalmış 1 1 Yorumla LostThrones 1 yıl Görürsek sorarız hemen. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Erkekler önce kızları ilgi budalası yapıp kızlar düşünce de dürüstçülük oynadıkları için olabilir mi 1 2 Yorumla LostThrones 1 yıl Olamaz 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çoğunuz öylesiniz her şey kendine çekene kadar. Ondan sonra kızları erkek meraklısı olmakla suclarsınız Yorumla
Hesapsız_Duygular Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evlenmez isen giderler 1 4 Yorumla LostThrones 1 yıl Hemen nasıl evleneyim? Yorumla Hesapsız_Duygular 1 yıl İş yoksa aşk yok Yorumla LostThrones 1 yıl SGK olsun mu, esnaf olsam yeter mi:) Yorumla Hesapsız_Duygular 1 yıl Olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Seninle sevgili olmam niyetim vur kaç dediysen açık açık ondan kaçmıştır 😃 1 11 Yorumla LostThrones 1 yıl Vurup hemen kaçmayacaktım 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O senin kütüğe geçmek istediyse senin de kütüğe çakmakla bırakacağını anladıysa çok geç artık ahahay😅 Yorumla LostThrones 1 yıl Argonun dibine vurduk 😅 Ne cevherler varmış sende 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalan mı sanki😅 Yorumla LostThrones 1 yıl Kütük demesen iyiydi 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen şiir, şarkı iki güzel sözle getirirsin dize yine üzülme 😅sendeki lafları evlenecekleri kocalarından bile duymayacaklar nasıl olsa ahahaay 😅 Yorumla LostThrones 1 yıl Seni tanıyorum ama gizemliyim diyorsun 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahay 😅 Yorumla LostThrones 1 yıl Ahahay sana hiç yakışmıyor ama 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şşşş 😅 Yorumla LostThrones 1 yıl Kendin ol azıcık 😅 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Allah iftiraya izin vermemiş 😄 1 5 Yorumla LostThrones 1 yıl Dürüst ol amacın ne diyor 😅İftira falan yok 😅 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Dürüst olup tüm kötülükler varsa, dürüstlükten değil olanlardan kaçmıştır 😄 Yorumla LostThrones 1 yıl En az benim soru kadar eksik anlatım oldu 😅 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Üşendim uykum var 😄 Yorumla LostThrones 1 yıl Uyuyamaya niye üşeniyorsun 😅 Yorumla
Sexting_seven_gelsin Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl yalan seviyorlar yalanda olsa söyle diyorlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben kaçmam 1 4 Yorumla LostThrones 1 yıl Kaçırmam seni 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne dedin de kim kaçtı acaba? Yorumla LostThrones 1 yıl Bir şey yaptığım yok, ben de bilmiyorum. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. O ne demek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Uz. s ne? 0 4 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Yazamamış da ben anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @meraklıbirpandaa anladıgını yazsaydın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkekler sanki dürüst olana değer veriyo da Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Ne alaka ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uzaklaşırlar çünkü kötü erkek severler
Ahaha kızlara çamur atarsan böyle yamulur elin ayağın işte 🤣
Neyse ki ağzımda sıkıntı yok 😅
Senin sorunu beğenmeyen kızlar benim cevabımı beğeniyorlar😂bu da sana kapak olsun 🤣
Sadece sen beğen, yeter bana 😅
Dürüstçe sirtlanim diyorsan kaçmasi normaly:))
Ne diyeyim uysal Kaplanım mı diyeyim:)
Beni uslandiracak. kedimi arıyorum de:))🤣
Bu güzelmiş:)
Uzaklaşanlara sormak lazım bu zamanda dürüst insan ne kadar kalmış
Görürsek sorarız hemen.
Erkekler önce kızları ilgi budalası yapıp kızlar düşünce de dürüstçülük oynadıkları için olabilir mi
Olamaz 😅
Çoğunuz öylesiniz her şey kendine çekene kadar. Ondan sonra kızları erkek meraklısı olmakla suclarsınız
Evlenmez isen giderler
Hemen nasıl evleneyim?
İş yoksa aşk yok
SGK olsun mu, esnaf olsam yeter mi:)
Olsun
Seninle sevgili olmam niyetim vur kaç dediysen açık açık ondan kaçmıştır 😃
Vurup hemen kaçmayacaktım 😅
O senin kütüğe geçmek istediyse senin de kütüğe çakmakla bırakacağını anladıysa çok geç artık ahahay😅
Argonun dibine vurduk 😅 Ne cevherler varmış sende 😅
Yalan mı sanki😅
Kütük demesen iyiydi 😅
Sen şiir, şarkı iki güzel sözle getirirsin dize yine üzülme 😅sendeki lafları evlenecekleri kocalarından bile duymayacaklar nasıl olsa ahahaay 😅
Seni tanıyorum ama gizemliyim diyorsun 😅
Ahahay 😅
Ahahay sana hiç yakışmıyor ama 😅
Şşşş 😅
Kendin ol azıcık 😅
Allah iftiraya izin vermemiş 😄
Dürüst ol amacın ne diyor 😅
İftira falan yok 😅
Dürüst olup tüm kötülükler varsa, dürüstlükten değil olanlardan kaçmıştır 😄
En az benim soru kadar eksik anlatım oldu 😅
Üşendim uykum var 😄
Uyuyamaya niye üşeniyorsun 😅
yalan seviyorlar yalanda olsa söyle diyorlar
Ben kaçmam
Kaçırmam seni 🤣
Ne dedin de kim kaçtı acaba?
Bir şey yaptığım yok, ben de bilmiyorum.
Hmm
O ne demek
Uz. s ne?
Yazamamış da ben anladım
@meraklıbirpandaa anladıgını yazsaydın
Erkekler sanki dürüst olana değer veriyo da
Ne alaka ki
Amatör olmalarından