Çabuk sıkılıyorum. Daha önce yaptığım ve keyif veren durumlardan artık eskisi gibi zevk alamıyorum. İştahta azalma var. Her şeyi ağırdan alarak yapmaya başladım. Sizce ben dep res yon da mıyım?
15 gü
sen depresyon tanısı için bazı şeyler okumuşsun, orada okuduklarını kendine yapıştırmışsın olay bundan ibaret. okuduklarını unut hayata dön. bile bile depresyona giriyosun.
Devamlı aynı seyleri yaptıgın icin boyle hissediyorsun
Cevap
5Cevap
çok uzun süredir böyleysen evet. bir kaç aydır böyleyse hayır.
Taci ben seni sitede ilk gordugum gunden beri seni depresyonda saniyodum zaten jshfjsbf depresif dogmus olabilir misin
Snskxndldndlmdd bak bilemedim şimdi ama ihtimal var
Anlattiklarin iştah dışında digerlerine olgunlaşmak/büyümek diyoruz bu arada. Cunku zamanla zaten eski aktiviteler artik zevk vermemeye başlar sıkılır insan yenilik ister bu çok doğal. Ağırdan alarak yaşamak da bazi şeylerin farkina varmak.. mesela acelenin ne faydasi var? İşah için vitamin hapı kullanabilirsin C falan. Zararsız
büyümek çok sıkıcıymış :d ama film izlemek bile zevk vermiyor ki ya da cod oynamak her şey mi sıkıcı olur yav. ağırdan almanın dışında erteleme huyum da var. C fitaminini aklıma yazdım
Film izləmək bi suredir bana da sıkıcı geliyo izlerken baska seylerle de ugrasmaya başladığımda farkettim bunu. Anca birileriyle izlersem öyle. Cod da en son 17 yasimda falan oynadim galiba bidaha hic heves etmedim mesela kendimden ornek vermemde sebep bi cok insanin da boyle oldugunu gostermek istemem. Kendinde sorun gormene gerek yok yani. Ertelemek de usengeclik iste ona bisi yapamiyoruz henuz hsjfhs (10 gundur yatağın uzerindeki camasirlarin altina girip uyuyorum)
ben de film ilerken elime teli alıp bura ve Instagram arası takılırken fark ettim. codda no russian görevi olsun diğer görevler olsun büyük keyif alırdım. bence sen de ben olmuşsuuun diğer insanlar bizden iyi :D ( ben de 3 aydır odamı toplicam kısmetse yılbaşına toplamış olurum )
Diger insanlar mı iyi emin misin ahshd hayatsız cok insan tanıyorum tum gun elinde telefonla yaşıyorlar. Azıcık sosyalleşseler hayatları duzene girecek aslinda.
Hadi inş hdhdh
o onların sorunu bence kendi hayatsızlıklarıyla mutlular bende de var bi tane hayatsız adamın dünyadan haberi yok fdsfsdff
Hic dusunmuyolar mi biz niye yasiyoruz neden boyle yasiyoruz zamanın kiymetini bilmeden diye acaba
bence akıllarına bile gelmiyorduur
Hayır depresyonda değilsindir , mevsim geçişlerinden dolayı çoğu insanin üzerinde böyle etkiler olabiliyor.
Kişisel temizlikte aksama var mı duş alma saç tarama vs
Hayır yok
İyi bu güzel
Depresyondasın ama majör değil
Majör ne oluyor :x
Yani büyük
Depresyonda olmayan kaldı mı ya bende öyleyim ya herhalde 🥹
Evet biraz depresyona girmeye başlamışsın ama bunu anlamak için sadece bu sebepler yeterli değil
Tükenmislik sendromu depresyon. agır bı psikolojik rahatsızlıktır vünkü
Depresif durum gibi depresyon denilemez henüz
Evet psikolog tedavisi al veya kendin farklı odaklara yönel
Yemin ederim Allah carpsin aynisi bende de var 😭😭😭😭
Ne kadar zamandır
Çok zamandır
Sosyalligini de etkiliyorsa depresyon olabilir
Yoooo günümüzde herkes böyle 💅
Depresyon belirtileri bunlar dostum
Böyle gidersen 50 yaşını göremezsin delikanlı..
Nayır nolamazzz
noolduuuu
Ama amaa taci öyle değil bence, noliy sağa da fkfj
sence nasul, ben de bilmiyum dsadsad
Bence sen acuktun bişeyler ye sonra bi sütlü küpüklü kayfeyle kendine gelirsin djfjdj
yuk acukmadum yeni yidim bence senin yabtıın çilekli yemeği yersem kendime gelirimm fdsfsdf
Bencede , ölüyü diriltir benim yemekleriiiiim skfkkdkfkdkfkd
işte ölümsüzlüüğün sırrı bu olmalı (diriyi öldğrmez demi fsdfsdf)
Yuk ama istersen deneyelim😌😂
oluur deneyek 😂
Dep res yon da sın☹️
kesinlikle öylesin
Hayır guzum
Ben de aynı
Seni bilmem ama benim gırmem çok yakın
Ben depresyondayim
Erkek versiyonum