Çabuk sıkılıyorum. Daha önce yaptığım ve keyif veren durumlardan artık eskisi gibi zevk alamıyorum. İştahta azalma var. Her şeyi ağırdan alarak yapmaya başladım. Sizce ben dep res yon da mıyım?
sen depresyon tanısı için bazı şeyler okumuşsun, orada okuduklarını kendine yapıştırmışsın olay bundan ibaret. okuduklarını unut hayata dön. bile bile depresyona giriyosun.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Devamlı aynı seyleri yaptıgın icin boyle hissediyorsun
Anlattiklarin iştah dışında digerlerine olgunlaşmak/büyümek diyoruz bu arada. Cunku zamanla zaten eski aktiviteler artik zevk vermemeye başlar sıkılır insan yenilik ister bu çok doğal. Ağırdan alarak yaşamak da bazi şeylerin farkina varmak.. mesela acelenin ne faydasi var? İşah için vitamin hapı kullanabilirsin C falan. Zararsız
büyümek çok sıkıcıymış :d ama film izlemek bile zevk vermiyor ki ya da cod oynamak her şey mi sıkıcı olur yav. ağırdan almanın dışında erteleme huyum da var. C fitaminini aklıma yazdım
Film izləmək bi suredir bana da sıkıcı geliyo izlerken baska seylerle de ugrasmaya başladığımda farkettim bunu. Anca birileriyle izlersem öyle. Cod da en son 17 yasimda falan oynadim galiba bidaha hic heves etmedim mesela kendimden ornek vermemde sebep bi cok insanin da boyle oldugunu gostermek istemem. Kendinde sorun gormene gerek yok yani. Ertelemek de usengeclik iste ona bisi yapamiyoruz henuz hsjfhs (10 gundur yatağın uzerindeki camasirlarin altina girip uyuyorum)
ben de film ilerken elime teli alıp bura ve Instagram arası takılırken fark ettim. codda no russian görevi olsun diğer görevler olsun büyük keyif alırdım. bence sen de ben olmuşsuuun diğer insanlar bizden iyi :D ( ben de 3 aydır odamı toplicam kısmetse yılbaşına toplamış olurum )
Diger insanlar mı iyi emin misin ahshd hayatsız cok insan tanıyorum tum gun elinde telefonla yaşıyorlar. Azıcık sosyalleşseler hayatları duzene girecek aslinda. Hadi inş hdhdh