Kişilik & Karakter Şu ana kadar yasamıs tüm insanlar arasından bir rakı masası kurup dertleşmek ve sohbet etmek isteyeceğiniz 3 kişi kimler olurdu? Ahmet20s Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Me:Mustafa kemal AtatürkFatih sultan mehmetHz Muhammed (s. a. v) Şu ana kadar yasamıs tüm insanlar arasından bir rakı masası kurup dertleşmek ve sohbet etmek isteyeceğiniz 3 kişi kimler olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. kendimle sadece. 0 0 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Peygamberle içki sofrasinda dertlesmekmi. Bu nasıl kafalar. 0 2 Yorumla Ahmet20s 1 yıl Bu yorumun geleceğini biliyordum. Ona bakılırsa fatih'te içmez ama benim tercihim bu rakı masası şart değil. Yorumla Hello-o_o-o 1 yıl Öyle desen anlarimda rakı olunca işler değişti. Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. hitlerkuzek kore gunumuz lideriputin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kendimle sadece.
Peygamberle içki sofrasinda dertlesmekmi. Bu nasıl kafalar.
Bu yorumun geleceğini biliyordum. Ona bakılırsa fatih'te içmez ama benim tercihim bu rakı masası şart değil.
Öyle desen anlarimda rakı olunca işler değişti.
hitler
kuzek kore gunumuz lideri
putin
Olmaz kimseyi cekemem valla