Kişilik & Karakter 16 gü Hangi durumlarda içinden canavar çıkıyor? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 98 Dengesiz insanları gördükçe Hannibal tarafım zor tutuyor kendini shdh#smell Hangi durumlarda içinden canavar çıkıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kıskanınca 😅 net şekilde cenavar oluyorum canavar da değil parçalayıcı bir yanım oluyor gözlerime perde falan iniyor 2 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 16,5b cevap paylaştı. Özel günlerimde gerçekten inanılmaz huysuz ve çekilmez biri oluyorum. Herkesten ve her şeyden uzak kalmam gerek o süreçte :) 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Gereksiz insanlar hadlerini açtığı zaman 😬 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı. Benim sinirlerimi zıplatanı ben de zıplatırım 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yapamazsın dediklerinde, bide sen kızsın ev işleri hep sana ait sen kızsın kendi başına gezemezsin yok evlenmelisin yok koca parası saha tatlı gibi şeyler söyleyen insanlarla karşılaşınca hulk çıkıyor içimden 1 0 Yorumla
Berat_bzkrt88 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 16 gü Biseyi yapmak için saatlerce konuşup hiçbir şey yapmayan ufacık olumsuzlukta su koyveren insanlarSakız çiğneyen insanlarSaçma canım araba kullanan insanlarSaygısız insanlar özellikle ergenlerSen ne anlarsın diyenlerHırs inat ettiysemBu durumlarda:) 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok sabırlıyımdır her zaman sakinim. Sabır oranım %98 onu aşmamalarını öneririm her konuda o zaman canavar çıkıyor 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. sinirlenince ben bu kadın gibiyim https://www.youtube.com/embed/W_9CcHC3VRs 1 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevdiklerime zarar verildiginde ve saygisizlik yapildigi zamanlarda cikar. Kerata her zaman arka perdeden izliyor. 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 919 cevap paylaştı. uykusuzken genelde çıkarmak kolay örneğin bugün 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Oyunda tam adamı bıçaklayacakken arkada gelip birinin beni bıçaklaması 😂 1 0 Yorumla
m yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 26 , eic 50% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kolay kolay çıkmaz canavar. Ama çıkarsa yazık olur millete. 1 0 Yorumla
Vestat Takip Et Yoda Yaş: 34 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Abartı tepki gösterenlere. Özellikle çalışanlara yapılınca. 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hiç belli olmuyor 2 0 Yorumla
s helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hakkıma girildiğinde 1 0 Yorumla
Hellooaşklarım Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 14 gü Regli de ağrıdan ölürken birisi gelip bir şey demesin mümkünse yanımda nefes almasın 0 0 Yorumla
Venüstengeldimm Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Haddini aşan insanlarda 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sabrımın sınırı zorlandığı zaman 1 0 Yorumla
m MrConfused Takip Et Master Yaş: 37 , eic 34% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Saygısız insanları görünce 1 0 Yorumla
s CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öfkeliyken 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ayy bugünkü ruh halimm tamda böyle 1 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 467 cevap paylaştı. Kaba davranışlara maruz kalınca 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Alkol bütün canavarların anasıdır 1 0 Yorumla
m ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sinirli olduğum zaman 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı. Kıskançlık yapan olmamış insanlar görünce 1 0 Yorumla
Amywine_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Hakaret edilmesine tahammülüm yok mesela 1 0 Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 16 gü Şekerim düşünce ve haksızlığa uğrayınca 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kalbim kırılıp üstüme gelindiğinde 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 32 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. O bile çıkmıyor artık 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 34 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kibirli biri gördüğümde 1 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 329 cevap paylaştı. Hâinlik, sezdiğimde 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı. Çıkmıyor. 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. sabrım tasiinca 1 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sinir halimde 1 0 Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 25 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Haksızlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kıskanınca 😅 net şekilde cenavar oluyorum canavar da değil parçalayıcı bir yanım oluyor gözlerime perde falan iniyor
Özel günlerimde gerçekten inanılmaz huysuz ve çekilmez biri oluyorum. Herkesten ve her şeyden uzak kalmam gerek o süreçte :)
Gereksiz insanlar hadlerini açtığı zaman 😬
Benim sinirlerimi zıplatanı ben de zıplatırım
Yapamazsın dediklerinde, bide sen kızsın ev işleri hep sana ait sen kızsın kendi başına gezemezsin yok evlenmelisin yok koca parası saha tatlı gibi şeyler söyleyen insanlarla karşılaşınca hulk çıkıyor içimden
Biseyi yapmak için saatlerce konuşup hiçbir şey yapmayan ufacık olumsuzlukta su koyveren insanlar
Sakız çiğneyen insanlar
Saçma canım araba kullanan insanlar
Saygısız insanlar özellikle ergenler
Sen ne anlarsın diyenler
Hırs inat ettiysem
Bu durumlarda:)
Çok sabırlıyımdır her zaman sakinim. Sabır oranım %98 onu aşmamalarını öneririm her konuda o zaman canavar çıkıyor
sinirlenince ben bu kadın gibiyim
https://www.youtube.com/embed/W_9CcHC3VRsSevdiklerime zarar verildiginde ve saygisizlik yapildigi zamanlarda cikar. Kerata her zaman arka perdeden izliyor.
uykusuzken genelde çıkarmak kolay örneğin bugün
Oyunda tam adamı bıçaklayacakken arkada gelip birinin beni bıçaklaması 😂
Kolay kolay çıkmaz canavar. Ama çıkarsa yazık olur millete.
Abartı tepki gösterenlere. Özellikle çalışanlara yapılınca.
Hiç belli olmuyor
Hakkıma girildiğinde
Regli de ağrıdan ölürken birisi gelip bir şey demesin mümkünse yanımda nefes almasın
İftiraya maruz kalınca
Hiç eksik olmuyor ki
Haksızlık durumlarında
Haddini aşan insanlarda
Sabrımın sınırı zorlandığı zaman
Saygısız insanları görünce
Öfkeliyken
Ayy bugünkü ruh halimm tamda böyle
Kaba davranışlara maruz kalınca
Alkol bütün canavarların anasıdır
Sinirli olduğum zaman
Cinsellik yaşarken 😰