Sırayla yorum yapmayı denedim cevaplarına ve hepsi tarafından engellenmiş olduğumu fark ettim. Ben de onları tek tek engelledim. çok ta şeyimdeydiniz bilgelikten ve empatiden yoksun narsist sinir hastaları 😂
aslanlarla ilgili ingilizce bi kaynakta bir yazı buldum ve adam benim düşündüklerimin aynısını özetlemiş, yazının türkçe çevirisi şöyle ;
"Aslanlar... bilge midirler? Söylemesi zor. Bence pek çok kişi onları bilgelik veya zeka ile ilişkilendirmez. Aslanlar o kadar narsisist ve kendini beğenmiş olabilirler ki eleştirileri veya kendilerinden farklı görüşleri kabul edemezler. Hiç bir Aslan'a yanıldığını söylediniz mi? Muhtemelen hayır çünkü bunu okumak için burada olmazdınız. Gelişmemiş bir Aslan dayanılmaz olabilir. Her zaman iyi tavsiyelerde bulunmazlar çünkü kendi inançları veya bakış açıları dışındaki inançları veya bakış açılarını düşünmekte zorluk çekerler. Dünyayı tamamen kendi gözlerinizle ve deneyimlerinizle gördüğünüzde bilge olmak zordur. Kendini gerçekten başkasının yerine koyabilen belirgin Aslan yerleşimlerine sahip pek çok insan tanımıyorum. Ancak ÇOK sayıda başarılı Aslan tanıyorum. Sosyal zekaları ölçülemez. Bir odaya hükmettiklerinde oturup onlara hayran olmamak zor. Karizmalarına, çekiciliğine ve özgüvenlerine direnmek zordur. Bu, doğuştan gelen bir şeydir. Kesinlikle bir zeka biçimi olarak görüyorum. Bu konuda hiç kimse Aslanlarla kıyaslanamaz."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Egolu ruh hastası hemde
Hiç sevmem. çok tanıdım. sen yay burcusun biliyorum. yaylar gelişime açık kendini iyi geliştirirler zeki bi burç umursamaz olsalar bile. ama aslanlarda gram zeka yok bana göre. sabit fikirli ve narsistler. Gelişime açık değiller. sadece show yapmayı seven boş tenekeler
Evet yay burcuyum aslanlar gerçekten öyle kişiliğe sahipler çok aslan burcu tanıdım sinir bozucu sadece
Bazı ahmak kadınlar bunların gereksiz özgüveni nedeniyle bunları bir şey sanıp bunlara kolay düşebiliyorlar.
Orası beni ilgilendirmez dusmesinler
aynen öyle.
senin yükselen ve ay hangi konumda?
aslanlar ruh hastası evet, ben de aslanım
tebrik ediyorum seni objektif şekilde bunu kabul ettiğin için.
kabul etmemem olanaksız 😂
Beğenilmeyen yay burçları aslanlardan çok daha anlayışlı her ne kadar bazı yaylarda gaddarlık olsa da. Bi tane komşum var o aslan, düşüncesizce ve haddini aşan eylemleri çok fazla var, Kendilerini başkalarının yerine koyup da düşünemiyorlar. Empatiden çok yoksunlar.
Babam yay burcu ve ona bin basar en azından bi sempatik tarafı var. aslanlarda ise sevimlilik hiç yok, iticiler.
yaylar iyi ya bence, ben anlaşiyordum beni de anliyorlardi
Yaylar biraz hayal aleminde yaşar ve gamsız olurlar ama emin ol çok zeki bir burç. Çaresiz kaldıklarında çözüm üretmede üstlerine yok. Yayın kendini geliştirmiş olanları aşırı zeki olur. Koç ve yaylara okeyim ama aslanlar antipatik geliyor bana. Zeki de değiller.
benim çevremde çok aslan var bende ayni senin gibi düşünüyorum ama tabi burç bi bütün değil yükselen vsde oluyor astrolojiden konusacak olursak onun dışında yaylar zeki evet tanidigim hepsi oyleydi
senin yükselen ve ay ne? ay burcu yengeç balık olan aslanlar biraz daha anlayışlı empatik olabiliyor. aslan olacaksan mutlaka ya yükselende ya ay'da su burcu olmalı yoksa kaba saba ve antipatik oluyor
yukselenim akrep ay burcum balık su grubu baskın üçlümde
astroloji bilgin iyi gibi duruyor bu arada
Ooo naptın senn. ay balıkta çok güçlü sezgilere sahip olursun sen, empati yeteneğin ve yardımseverlik vardır ayrıca anaç yapar seni. yükselen akrep de destekler güçlü sezgilere. zaten aslanları sevemezsin ki bu su baskınıyla sen :D sen büyük farkla ayrılırsın diğer tip aslanlardan. Normal yani sevmemen. ay burcu çok etkili insanın duygularında. ay yengeç ve balıkta çok empatik ve iyiliksever olur.
çevremdekiler de öyle söylüyor vallahi
benim de yükselen akrep, güneş balık, ay ikizler
yükselen akrep sevdiğim bi konum benim. ay ikizler nasil oluyor bu arada hava grubu ay nasıl etkiler?
aynı anda 50 farklı şey zihninde düşünmeden duygusal olarak rahat edemiyorsun 😂 ve çok konuşuyorsun.. yüzeysel de olsa çok farklı kaynaklarda kısa sürede çok fazla bilgi toplayabiliyorsun, her konuya meraklısın.. konuşmaların dinleyenleri kolayca etkiliyor.. konudan konuya farklı geçişler yapıyosun bi ona bi buna. karşındaki seni dinleyen kişinin kafası karışıyor odaklanamıyor sana.. Benim bir de mars koç'ta.
mars koç nasıl ve sen bunları nasıl biliyorsun üstte yazdığın sebepten dolayı herhalde 😂
evet ay ikizler çok meraklı yapı veriyor insana. iyi ki ay ikizlerdeyim yoksa bunları merak edip de öğrenemezdim. mars koç konumu seni hırslı, pes etmeyen, mücadeleci, aşırı enerjik, rekabetçi, risk almayı seven tuttugunu koparan bi yapıya sokar. ama bencillik de veriyor maalesef. çünkü birinci olmak istiyosun her anlamda. bir de çabuk parlıyıp çabuk sönen bir yapı verir.
benim marsim boğa o ne oluyor iyi bir sey gibi gelmedi bana ama bilemedim
mars boğada zararlı. venüs olsa güzellik verir kişiye. ama mars için zararlı bi konum.
detayı şöyle;
"Mars Boğa Burcundayken zararlı durumdadır. Burada yönetici olduğu Akrep Burcunun karşısında yer alır ve haritada zararlı olarak çalışır. Kişi enerjisini kolay kolay boşaltamaz ve çoğu zaman içinde biriktirir. Bu yerleşim aynı zamanda inatçılık ve azmi beraberinde getirir. Bu kişiyi yolundan çevirmek mümkün olmaz. Hele bir de fikirlerine karşı gelen olursa iyice inatlaşacaktır. Bu davranış bazen gereksiz yere inat etmeye ve dolayısıyla enerjiyi boşu boşuna harcamaya neden olabilir. Bu konuma sahip kişiler enerjilerini sakladıkları için durup durup bir anda patlayabilirler. Mars'ı Boğa Burcunda olan kişilerin kişisel ihtiyaçları önemlidir ve bunları elde edebilmek için mücadele ederler.
Bu konuma sahip ünlü kişiler: Madonna - Adolf Hitler"
aa evet doğru bak bu mesela. tahmin ediyodum hayırsız bişey cikicagini valla
neyse boş ver yükselen ve ay'dan kurtarıyosun.
merkür ve venüs ne senin?
Merkür aslan Venüs terazi
Venüs yerleşimin iyi. çekicilik güzellik verir terazide. tabi bulunduğu ev de önemli.
merkür aslan'lar bir şey anlatırken abartmayı severler 😂
😂 drama queenlik mi yani , venusum 11. evde bu arada kotu degildir umarim
yok drama queenlik değil. olayları abartarak anlatmayı severler :d