Bi tane soruda yorumlarda 3 farklı aslan burcunun beni engellediğini fark ettim, aslanlar ruh hastası mı :d?

Sırayla yorum yapmayı denedim cevaplarına ve hepsi tarafından engellenmiş olduğumu fark ettim. Ben de onları tek tek engelledim. çok ta şeyimdeydiniz bilgelikten ve empatiden yoksun narsist sinir hastaları 😂

aslanlarla ilgili ingilizce bi kaynakta bir yazı buldum ve adam benim düşündüklerimin aynısını özetlemiş, yazının türkçe çevirisi şöyle ;

"Aslanlar... bilge midirler? Söylemesi zor. Bence pek çok kişi onları bilgelik veya zeka ile ilişkilendirmez. Aslanlar o kadar narsisist ve kendini beğenmiş olabilirler ki eleştirileri veya kendilerinden farklı görüşleri kabul edemezler. Hiç bir Aslan'a yanıldığını söylediniz mi? Muhtemelen hayır çünkü bunu okumak için burada olmazdınız. Gelişmemiş bir Aslan dayanılmaz olabilir. Her zaman iyi tavsiyelerde bulunmazlar çünkü kendi inançları veya bakış açıları dışındaki inançları veya bakış açılarını düşünmekte zorluk çekerler. Dünyayı tamamen kendi gözlerinizle ve deneyimlerinizle gördüğünüzde bilge olmak zordur. Kendini gerçekten başkasının yerine koyabilen belirgin Aslan yerleşimlerine sahip pek çok insan tanımıyorum. Ancak ÇOK sayıda başarılı Aslan tanıyorum. Sosyal zekaları ölçülemez. Bir odaya hükmettiklerinde oturup onlara hayran olmamak zor. Karizmalarına, çekiciliğine ve özgüvenlerine direnmek zordur. Bu, doğuştan gelen bir şeydir. Kesinlikle bir zeka biçimi olarak görüyorum. Bu konuda hiç kimse Aslanlarla kıyaslanamaz."

Bi tane soruda yorumlarda 3 farklı aslan burcunun beni engellediğini fark ettim, aslanlar ruh hastası mı :d?