Kişilik & Karakter Mezarlıkta gezerken bir den eski bir altın dişleri olan kafatasına denk gelseniz, altın dişleri alır mısınız? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Naparsınız böyle bir durumda?Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajanDırım dırım dırım dıssss 🤪 Mezarlıkta gezerken bir den eski bir altın dişleri olan kafatasına denk gelseniz, altın dişleri alır mısınız? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Hayır elimi bile sürmem gadası 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Bu tarz şeyler yetkililere teslim edilmeli, arkeoloji müzesi gibi veya polise bildirilir. 1 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok ya almam. Sonra ruhu bana musallat olur gelde cesedini yak falan uğraşamam shbdndd 1 2 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Al kız artık avcı gibi oldun hayalet filan uğraşamaz seninle Yorumla Elleira 1 yıl Skdkdf (dk tamam alayım xd jsjdj Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl O kadar yokluktayız ki meteliğe kurşun sıkıyoruz sözünün tanımı sanırsam bu :D 1 3 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Aynen öyle almam diyen az çıkar ama herkesin içinde bir indiana jones vardır. 😎 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Ya da lara croft :P Yorumla aynadakiajan 1 yıl Lara tek geçerim o bana kalsın, sana Nathan Drake vereyim reis kanka kanka takılırsınız 😀 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Ya sahte altınsa Kurukafanın hayaleti beni kovalarsa 1 1 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Sahte olamaz o hale gelene metali çürütürdü kemiği düşerdi dişleri al bence sen 😎 Yorumla
merve_005 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ne bu zengin olma merakınız ya zengin hayatını güzel mi sanıyorsunuz en azından fakire falan dağıtın o dişleri ne bileyim ya da hiç almayın günah ya 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Kafayı çantaya atarım :D 1 1 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Yolda köpeklere dikkat et belli olmaz hala koku kalmışsa kovalarlar🤣 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Şaşırırım, ancak almam bazı hazineler Sahipli. Alıp başıma cinleri salamam korkarım ben😱 mezarlık gibi ürkütücü bir alanda. 😄 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Hayır, bunu yapacak en son insan olabilirim :) Yetkililere veririm. 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Alırım. Ölmüş gitmiş kafatası dışarıda kalmış. oh miss beleşten altın... 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Önce bir kalaylarım sonrada yetkililere haber veririm 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yok daha memeler ahshs 0 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Almam mııı altının gr olmuş 2600 1 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl midem bulanir kimsenin agzina elimi süremem 😀 0 2 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Direkt kuyumcuya götür sende 😀 Yorumla portakallıjöle 1 yıl yok yok kalsın baskasi alsın 😀 Yorumla
dlnkpln_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kafayı komple alırdım 0 1 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Napcan kız içine mum mu dikeceksin. Yorumla
ezoolsaydım_30 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl elime eldiven takar alırım diğer türlü elleyemem 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Hayatta dokunmam iyyyy altını onun olsun 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Asla dokunmam 😄 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. almazdım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır elimi bile sürmem gadası
Bu tarz şeyler yetkililere teslim edilmeli, arkeoloji müzesi gibi veya polise bildirilir.
Yok ya almam. Sonra ruhu bana musallat olur gelde cesedini yak falan uğraşamam shbdndd
Al kız artık avcı gibi oldun hayalet filan uğraşamaz seninle
Skdkdf (dk tamam alayım xd jsjdj
O kadar yokluktayız ki meteliğe kurşun sıkıyoruz sözünün tanımı sanırsam bu :D
Aynen öyle almam diyen az çıkar ama herkesin içinde bir indiana jones vardır. 😎
Ya da lara croft :P
Lara tek geçerim o bana kalsın, sana Nathan Drake vereyim reis kanka kanka takılırsınız 😀
Ya sahte altınsa
Kurukafanın hayaleti beni kovalarsa
Sahte olamaz o hale gelene metali çürütürdü kemiği düşerdi dişleri al bence sen 😎
Ne bu zengin olma merakınız ya zengin hayatını güzel mi sanıyorsunuz en azından fakire falan dağıtın o dişleri ne bileyim ya da hiç almayın günah ya
Kafayı çantaya atarım :D
Yolda köpeklere dikkat et belli olmaz hala koku kalmışsa kovalarlar🤣
Şaşırırım, ancak almam bazı hazineler Sahipli. Alıp başıma cinleri salamam korkarım ben😱 mezarlık gibi ürkütücü bir alanda. 😄
Hayır, bunu yapacak en son insan olabilirim :)
Yetkililere veririm.
Alırım. Ölmüş gitmiş kafatası dışarıda kalmış. oh miss beleşten altın...
Önce bir kalaylarım sonrada yetkililere haber veririm
Yok daha memeler ahshs
Hemen alırım. Yazık olur sonra jsjs
Korkarım alamam jdjdmd
Almam mııı altının gr olmuş 2600
midem bulanir kimsenin agzina elimi süremem 😀
Direkt kuyumcuya götür sende 😀
yok yok kalsın baskasi alsın 😀
Kafayı komple alırdım
Napcan kız içine mum mu dikeceksin.
elime eldiven takar alırım diğer türlü elleyemem
Hayatta dokunmam iyyyy altını onun olsun