Gizli Üye(25-29)1 yılEşinizin ya da sevgilinizin kadın arkadaşı yoksa, bu adam rezil bir adamdır. Tüm kadınlara et gözüyle bakan bir adamdır. Nefsini kontrol edemeyen bir adamdır. Bir insanın bedenini geçip de karakterine bakamaz. Bu insandan ne koca olur ne de baba olur. Bu adam bir kız babası bile olamaz belki de. Görmüyor musunuz çocuğuna torununa neler yapan erkekler var..
Bu işin kadını ya da erkeği yok. İnsan olacaksın. Arkadaşın cinsiyeti olmaz.
Kadın arkadaş, erkek arkadaş denildiği noktada orada bir zihniyet sıkıntısı vardır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Şu "kalamaz", ya da "gay ya da lezbiyen değilse kalamaz." diyen arkadaşlara söylüyorum, yanılıyorsunuz. 32 sene boyunca hiç bir zaman birbirimize başka türlü bakmadık. Erkek arkadaşıyla ilk beni tanıştırdı. Evlenme düşüncesini ilk bana sordu. Yıllar sonra kocası "ne yani, evlenme dese evlenmiycek miydin benimle?" diye sorduğunda "evet. Evlenme bununla deseydi, evlenmezdim." dedi. Yeni çocuğu doğduğunda, on dakikalığına da olsa çocuğunu bırakıp düğünüme geldi. Zor zamanlarımda yanımda oldu. Dertlerini bana anlattı. Hastalandı. Bana hep iyi olacakmış gibi davrandı. "Iyileşince buluşup, rakı-balık yapalım." dedi. Son nefesini verene kadar kardeşim kaldı. Cenazesinde her bir aile üyesi, "seni kardeşi gibi severdi." dedi. Şimdi o yok. İçimde onun yokluğunun derin boşluğu var. Dostumu, kardeşimi kaybettim. Bu arada gay de değilim. Evli ve iki çocuk babası heteroseksüel bir erkeğim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek, gayse, kadın Lezbiyense, ya da ..
Erkek kıza sulanmayacaksa, kızda erkeği kendine laik görmüyorsa, arkadaş kalabilirler. Kadınla erkeğin arkadaş kalması demek. Kadın erkeği kendine laik görmüyor, arkadaş olarak görüyor demektir. Yoksa ateşle barut birbirini ister yani. Demekki erkek kıza laik değil. ya da kızı erkek istemiyor. Olur tabi iş arkadaşı olur, okul arkadaşı olur ama sevgililiğe kaymıyorsa bu iş. Arkadaş olarak kalıyorsa evli ve sadık olması gerekir birinden birinin. Kadınla erkek arkadaş olur tabi. Kankada olur ama sevgili olmuyorlarsa, şu an sevgilisi vardır onu istemiyordur ilerde düşünebilir. Gerçi kanka moduna girdiyse. Ömür boyu sevgili olmayı unut. Normal arkadaş olursun, sevgilisinden ayrılınca yürürsün reddediyse sana denk değildir. Kendini senden üstün görüyordur. Sana laik görmüyordur. Öyle bu işler
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadınla erkek normal iş arkadaşı, okul arkadaşı vs. Olur. Merhabâ merhabâ dan öteye geçmedikce öyle de kalırlar. Ama dışarı çıkınca, birlikte gezince, biyerlere gidince. İllahaki kız, acaba bizden olur mu diye düşünür. Kendisine laik değilse. Statüsü düşükse. Bizden olmaz derse ozaman arkadaş kalır. Ayrıca erkekler de bugün kanka dediğine yarın seni seviyorum der. Erkek gay olursa arkadaş kalırlar. ya da kız lezbiyense kalırlar. ya da dediğim gibi merhabâ merhabâ olup, öyle kalırsa olurlar. Çünkü fazla yakınlık, samimiyet getirir. Bu sefer gote parmak oynarlar 😃😄😀
1 yılTabikide kalamaz hatta bi örnek vereyim benim iki yıldır sevdiğim çocuğun ex'i vardı ve bunu bana kankam diye tanıttı ilk 3-4 ay farketmedim sonra bigun ig hesabına girdim çocuğun kız ona hep aşk videoları atıyor o da hepsini begeniyordu zaten ondan sonra konuşmalarına izin vermedim aramiza baya soğukluk ta girdi tekrar barışmak istedi barıştık o kız tamamen hayatımızdan silindi derken bir ay önce o kızla sevgili olduğunu öğrendim ilişkiyi tamamen bitirdim erkekle kızın arkadasligina güvenmeyin:)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet kalabilir. En iyi arkadaşlarım erkekler aksini inkar edenlerin içi fesat ve akılları fikirleri seks olan bu konuda ayrım yapmadan önüne geleni becermek isteyenler... Kısaca kisi kendinden bilir işi...
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılÖnceden aralarında bir şey geçmemişse mümkün. Tabi taraflardan biri uçan sineğe bile yürüyorsa o zaman zor. Ben bugüne kadar en iyi arkadaşlarım kızlar olmuştur ve o sınırı her zaman korumuşumdur.
10 Yorumla
1 yılKalabilirler belli bir süre sonrasında illa ki seviye kayar erkeklerin hormonu tutar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 206,8b cevap paylaştı.
u 1 yılgüven varsa evet
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
1 yılKalır niye kalmasın ki gadası
00 Yorumla
1 yılTabiki hayır ne arkadaş, ne abla, ne kardo, ne dost hiçbiri sevgiliye dönüşmeden bitmez. Zaten erkekler sadece ilgilendikleri kadınla "arkadaş" olurlar. Milleti kandırdıklarını sanırlar ama tek en@yi ve mal kendileri olurlar. Eğer o ilişki sevgililiğe dönüşmüyorsa o arkadaşlık derhâl biter zaten 🤣🤣🤣🤣
34 Yorumla- 1 yıl
Her ikisi de 😎✌️
- 1 yıl
Ya bilmiyorum ben onu abi olarak görüyorum aynı sen de bir hemcimsin olarak eğer bence hayatında birileri olmuşsa benden iyi bilirsin hani ben bilmiyorum bu konularda tam böyle bilgi sahibi değilim sence bu niye diğer kızlara davrandı gibi bana davranmıyor e tabii ki de davranamaz da hani temas edemez sen ya o kadar hani istediği gibi rahat konuşamadık öyle çünkü beni biliyor onları da biliyor yani şöyle diyorum hani neden diğer kızlarla çok samimi ve bana karşı daha soğuk ve mesafeli yani bir erkek bunu yapıyor nasıl normal mi Bir de daha öncelerden benim kız arkadaşıma demiş ben eğer evde olmasaydım ben yelizle kesin evlenirdim Veysi asla bırakmazdım öyle de evlenilecek ama kararı değişmiş midir bilmiyorum ki önceden söylemiştim birkaç defa dile getirmiş
- Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı.
1 yılKalması zor çünkü erkekler kız kankalarını potansiyel bir sevgili olarak görür. Yüzüne kanka kanka diye gülen bir erkek seninke ilgili kafasında ne fanteziler kurar 😂 tüm suçu erkeğe atmakta yanlış olur. Araştırmalar kızların çekici bulmadığı erkekler ile arkadaş olmak istemediğini gösteriyor. Yani senin aklında ya ileride olur belki yedekte dursun kafası yok ama ileride ondan hoşlanman olası bir durum.
10 Yorumla
1 yılHem sporda çoğu açıdan faydası olan aramız da çok mesafe olan fakat yoldaş arkadaş olarak birbirimize açıkldığımız ve dertleştigimiz çok oldu evet olur Real olanlar harici sanal da dahi bir kaç kardeş dediğim kişi var cinsiyet değil kişilik ve karakteri etken bu konuda
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 957 cevap paylaştı. yani olabilir bi dönem icin. ama bence ince ipte yürümek gibi. karsılıklı faydalanma varsa da olabilir. cok var kız ayarlayan erkek kankasına. dun hatta mangal da konustuk biriyle arkadas kız ona bi sürü kız bulmus. ona karsı bi cinsellik olmamıs. ama rikis mi evet.
00 YorumlaYok.
Lisedeyken, kızlar kanka ayapına koluma giriyordu. Memelerini hissediyosum kokumda, bişiyşer anlatıyolardı ama dinlemşyodum, .. s... kim kalkıyodu çünkü. Hepsini hayal edip otzbir çekmiştim jdjdjfcj.
Yani ben zorumlu haller dışında ya da çok uzun vakit geçirmedşkçe arkadaşlık düşünemiyorum. Hep "belki s. çkerim" diye düşünüyorum kfkck00 Yorumla
1 yılevet kalabilir, 8 yıldır sürdürüyorum, şu an sürekli gezip tozduğum kadın arkadaşımla da Nisan ayında samimi olduk, aramızda duygusal ya da cinsel bir şey olmadı ki bu konuda sınırlarımı bilen birisiyim engelleyebilirim
00 YorumlaKalır bence varya kızlardan degil erkekten daha uyu arkadaş oluyor niye kıskanmiyot mesela fesatlanmiyor kizlar kendi aralarinda hep bi kıskançlık oluyoooo
10 YorumlaHayır çünkü baş başa kalırsa şeytan illaki dürter , kadın ve erkek asla yakın bir arkadaş olamaz
20 YorumlaBu pek mümkün değil. Çünkü insan fıtratında erkek ile kadın belli bir süre beraber kaldıklarında istem dışı bir birilerinden etilenebilir ve ortada arkadaşlık diye bir şey kalmaz.
00 Yorumla
1 yılKalamaz diye düşünenlerde bir sıkıntı var bence. Tabi ki kalabilir ama sınırlı temasla tabii diğer türlü asla olamaz. Aşırı temas halinde olup da biz kardeş gibiyiz yaa diyenleri de hiç anlamıyorum.
00 Yorumla
1 yılMesafeli bir arkadaşlık olabilir eğer bulusup birlikte gözgöze dizdize gülüp eğlenip birbirlerine temas ediyor ve eşi istemediği halde bunu yapıyorsa zaten o arkadaş değildir sende eş!
00 Yorumla
1 yılMesafe li arkadaşlık olabilir ama yediği içtiği gittiği bir arkadaşlık olmaz diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılOrtak arkadaşlarımız olabilir iş arkadaşlarimiz da olabilir ama tanimadiğim etmediğim kizlarla arkadaş olamaz kiskanirim net
10 Yorumlabence iki taraf arasında birlikte olmalarına mani bir akrabalık yoksa, kızla erkek de cekici ise ARKADAŞ OLAMAZ. illa etkilenirler.
10 Yorumla
1 yılYıllardır aynı soru ve hep süper soru!!! Bıktık artık!!! Bir tarafınıza sahip çıkamıyorsanız olmayın ama olan insanlara da iftira atmayın!
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılkadın erkek arkadaşlığına inanmam illa bir taraf özellikle de erkekler karşı tarafa karşı bir şeyler hissedebiliyor.
10 Yorumla
1 yılUmarım kalır, çünkü o kişinin benden çok kız arkadaşı var 😅
20 YorumlaAynı evde yanliz diyosan sonu mutlu biter söylim kalmak istiyorsan yinede sana kalmış sfjjj
21 Yorumla- 1 yıl
😄😄 mutlu bitsin sonumuz ne güzel işte. Hikayenin sonuna gelmiş olur. Böylece 😀
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılKala da bilir kalmaya da bilir. Bir taraf sadece arkadaş olarak da görse diğer taraf görmeyebiliyor
00 Yorumla
1 yılBelli bir süre kalabilirler ama ilerleyen zamanlarda ikisinden biri şehvete kapılarak zayıflığını gösterir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet, arkadaş kalabildiklerini düşünüyorum.
Kız arkadaşlarım var. Şükür bir fesatlık yok içimizde.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 720 cevap paylaştı. şu an bir kız biz arkadaşız biz kardeşiz dediği erkeğe yalandan bi alev emojisi atıp 10 dk devam ettirsin bakim kalabiliyolarmı
00 Yorumla
1 yılBen kalıyorum, ona bakılırsa bir kızın tüm erkek arkadaşları ile sevgili olmuş olması lazım aynı şey erkekler için de geçerli.
00 YorumlaMesafeli olmak iyidir. Samimiyet artınca hoşlanmaya başlarlar.
10 Yorumla
1 yılFarklı gözle bakmadıkları sürece kalabilirler. Zor ama.
10 Yorumlabunun tartışmaları taaaaaa ilk çağdan beri yapılıyor halen cevabı bulunamadı mı cidden 🤔
10 Yorumla
1 yılHayır ben kalmam illa duygusal çekim olur çok istisnai örnekleri vardır.
10 Yorumla
1 yılKalır da bir duygusal boşlukta aynı yatakta uyanabilirler 😊
11 Yorumla- 1 yıl
😄😄😄
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet kalabilir ama erkekler bu konuda başarısız. Samimiyeti farklı algılıyorlar çünkü.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tamamen kendilerini kandırıyorlar. Arkadaş filan hikaye
10 YorumlaTabikide arkadaş olabilir fakat 2 cinsde arkadaş olarak görüyorsa ve aklına başka bişey gelmiyorsa. Eğer aklına başka şeyler gelirse arkadaş olmaz. Eğer sadece arkadaş dost olarak görüyorsa olur.
20 Yorumla
1 yılkalabilir neden kalamasın. ama illaki birisi bir dönem farklı şeyler de düşünür
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. İki tarafta duygu olarak nötr ise kalabilir elbette
00 YorumlaKizlarla arkadaslik kurmayi sevmiyorum ve istemiyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 664 cevap paylaştı. Kalamaz erkek ara ara fırsat yoklar kızın kendine cinsel ilgi duyması için
00 Yorumla
1 yılkalabiliyor 6 yıllık kız arkadaşımla yeriz içriz gezeriz ama arkadaşız
00 YorumlaKalabilir, lakin mesafeyi iyi ayarlamak lazım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kalamaz bence arkadaşlığın ilerisi samimi arkadaş sonrasında sevgili statüsü oluşuyor işin sonucunda
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Sürekli yanyana olan bir arkadaş olamaz. Haftada bir telde görüşen biri olur..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. yakın arkadaş olarak kalamaz, mesafeyi koruması lazım ikisinin de
00 Yorumlaolabilirde kalabilirde, hamdolsun sapina kadar erkegim ama cizgilerim bellidir, arkadassa bitmistir
00 Yorumla
1 yılTabi ki kalabilir maço kızlar ve erkekler kalamaz ama
01 Yorumla- 1 yıl
Maço kızlar, erkeklerle nasıl arkadaş kalamıyor anlamadım nedenini?
1 yılBenlik sıkıntı olmaz ben kalabilirim arkadaş da karşı taraf cılkını çıkarır
00 Yorumla
1 yılSevgili olduktan sonra mı arkadas kalabilir mi diye soruyorsun
010 Yorumla- 1 yıl
heh bak iste bu olabilir 😀
- 1 yıl
Yok olmaz. Kalınmaz canım
- 1 yıl
haklisin onda da kalinmaz ayrilinca bi taraf mutlaka cok cirkefe donusuyo bizde 😀
- 1 yıl
Ya o arkadaşın oldu diyelim başkasıyla yiyişse önünde AA ne romantik misin diyeceksin
- 1 yıl
hocam kulak memesini ihmal etmeyelim orasini asiri seviyo deriz 😀😀😀
- 1 yıl
Boyun seviyor musun
- 1 yıl
kapamasi iyi oluyor 😀
- 1 yıl
Hm evet. Yanlız mısın
- 1 yıl
annem var yanimda 😀
- 1 yıl
Ananın ellerrinden öperim tkjp atsana
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılFreud; "Bir erkeğin beklentisi yoksa kadınlarla arkadaş olmaz."
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılarkadaşlar bir kız ile erkek saf arkadaşlık duygusu hissedemez yaradılış bu yani olmaz
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKalınıyor, benim açımdan en azından. Ki ben erkeklerin %95'ini temsil etmediğimi düşünüyorum o yüzden kalınmıyordur büyük ihtimalle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKalabilir ama bunun için aralarında en ufak bir cinsel çekim, hissiyat geçmeyecek. Bu da riskli bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKalmak için çok ısrar etsem de kalamadık. O kadar suyu çıktı ki dün bana cinsel organının videosunu atmış. Engelledim.
01 Yorumla- 1 yıl
😯😯😯😮😮😮😄😄😄😃 oha resmen yuuuhhh
Gizli Üye(30-35)1 yılBunu bana bir kaç hafta önce sorsaydın evet derdim ama şu an kesinlikle hayır arkadaş kalamazlar en azından yakın arkadaş kalamazlar
02 Yorumla- 1 yıl
Neden peki. Birkaç hafta önce ne yaşadın da düşüncen değişti?
Cevap sahibi1 yılBen arkadaş olunabileceği kanaatindeydim kankam bana aşık olduğunu söyleyene kadar o yüzden ben erkeklerle kadınların kendi hemcinsleri gibi samimi dostluk kurabileceğine inanmıyorum artık
1 yılBakın size örnek vereyim. Benim 4 yıllık kankam var (erkek) Böyle sürrkli flört yapıyor sevgili yapası var çünkü hiç sevgilisi olmadı. Flörtleri de beni kıskanıyordu. Kıskanmasınlar diyr kuzenim o benim derlerdi. Şimdi 10 aylık sevgilim😃
01 Yorumla- 1 yıl
😃
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır bebekamın kızlarla erkekler arkadaş olamaz. denendi , onaylandı 😀
10 Yorumla
1 yılKalamıyor genelde, sonunda evleniyorlar
10 Yorumla
1 yılçevremde çok fazla kız arkadaşım var, ve evet kalabilir. Kalmalı
00 YorumlaKalabilir elbette
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt