Kişilik & Karakter Romantizmi seven var mı? Sinemis3401 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim en dayanamadıgım özellik olabilir Güncellemeler1 yıl Özelllikle güzel söz ve şiirsellikten hoşlanırım Romantizmi seven var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Evet severim ben. 0 0 Yorumla
Efenizz19 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Romantizm severim ama karşıdaki kişi şiir gibi bir insan değilse romantizm boşadır 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,O ben, romantizm görse beni, odun sanır kendini! 😅Ama yemezler! 😅 0 0 Yorumla
ʜᴏşşɪᴋʙɪʀʜᴀɴıᴍᴇꜰᴇɴᴅɪ Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl bayılırım cok romantik bir insanimdir skdnxkcckdk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet severim ben.
Romantizm severim ama karşıdaki kişi şiir gibi bir insan değilse romantizm boşadır
Merhaba,
O ben, romantizm görse beni, odun sanır kendini! 😅
Ama yemezler! 😅
bayılırım cok romantik bir insanimdir skdnxkcckdk
Ben bayılıyorem ölüyorem
Yorucu bir geyik ya.
Çok severim sorun erkeklere ise
Yok be