Aslında değilim mutluyum yani psikolojik bir şey canımı sıkmıyor evde film izliyorum müzik dinliyorum birşeye uzulmuyorum yani ask hayatim yolunda her şey iyi hiçbir sorunum yok ailem ne istesem yapiyor yani beni uzebilecek hicbirsey yok şu an ama enerji yok şimdi dışarı cikicam evde çamaşır asıp o kadar zor geliyor ki yatakta yatiyorum sadece bunu ister oldum çünkü yorgun hissediyorum çok tuhaf galiba bir spora falan başlasam iyi olcak vücudum mu hamladı acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bende öyleyim maalesef
Son bir haftadır bende böyleyim borçlarla alakalı galiba merkür vs olayı
Kan değerlerine baktır
Evet belki sağlık ile ilgilidir
Psikolojiktir zaman tanı kendine
Ben de öyleyim
Dönemsel olabilir
Depresyon
Aslında değilim mutluyum yani psikolojik bir şey canımı sıkmıyor evde film izliyorum müzik dinliyorum birşeye uzulmuyorum yani ask hayatim yolunda her şey iyi hiçbir sorunum yok ailem ne istesem yapiyor yani beni uzebilecek hicbirsey yok şu an ama enerji yok şimdi dışarı cikicam evde çamaşır asıp o kadar zor geliyor ki yatakta yatiyorum sadece bunu ister oldum çünkü yorgun hissediyorum çok tuhaf galiba bir spora falan başlasam iyi olcak vücudum mu hamladı acaba
Bende bende birde bunalım var ya
Ne bu gerçekten her rutin zor geliyor
Sadece yatıyorum bazen psikolojim bozulmasın diye dışarı çıkıyorum ev işlerini zar zor yapıyorum
Ben hicbirsey yapamaz hale geldim bu nedir ya
Saka gibi genciz bide hahahh ya bu ne
Bende kesinlikle yapmam gereken birsey olsa bile yapamıyorum gerçi ben istesemde yapamam ayak kırık
Valla ya
Geçmiş olsun umarım duzelir en kısa zamanda
Saol teşekkürler