Herkes doğru insanı arıyor ama bulunca acaba farkında olmak, hadi oldun onu kaybetmemek gerekmez mi?

Herkes doğru insanı arıyor ama bulunca acaba farkında olmak, hadi oldun onu kaybetmemek gerekmez mi?
Doğru insanı bulmuş olsam, kaybetmem ve bundan pişmanlık duymam. Çünkü doğrunun kıymetini yine en iyi kendisinden biri bilir. Doğru doğruyu kaybetmez, yanlış doğruyu taşıyamaz sadece tüm mesele bu. 🪁
Wow çok güzel ifade ettin
İyi ifade ediyorum kendimi evet, teşekkür ederim beğendiğin için yorumumu. 🌠
Ben teşekkür ederim
Korkmam hayat bu. Her zaman hazır tutuyorum kendimi insanlar değişir. 7 yıldır evli olan arkadaşım boşanma kararı almış. Eşi sıkılmış aldatma yok, şiddet yok, kavga yok, hakaret yok. Şimdi bu insan doğru olduğu için mi terk ediliyor? Doğru ya da yanlış herkes artık her şeye hazır olmalı.
Ayrılmamalılar, çok basit oldu her şey
Sıkıldım bitt olmamalı
İhtiyacın olan insan hayatına girer.. Yollarınız ayrılıyorsa senin hayatının üzerindeki görevini tamamlamış demektir.. Eğer ayrılmıyorsa o zaten doğru kişidir..
Doğru kişinin bir özelliği diyorsun
Niye korkayım? Korku iyi ve doğru bir duygu değil. Karşımdaki doğru insansa zaten birbirimize bu doğruyu her daim hissettirir o şekilde yol alırız.
Korkuya gerek yok diyorsun
Aynen
Cevap
9Cevap
Evet sevdiğimi kaybetmekten korkarım
Güzel olan hangi şeyi kaybetmekten korkmaz ki insan.
Ama korku yanlış yaptırır insana o yüzden daha sakin bir hayat mutluluğu beraberinde getirir :)
Kesinlikle güzle söylediniz
Kaybetmemek için çok uğraşırım ama olmayınca da olmuyor bazen doğru insanı bulmak hele hele bu devir için çok ama çok zor :(
Çok çok zor
🙃🙃🙏🏻 okadar zor
Tabi ki hayatımda ki doğru ve değerli insanların bende yeri çok ayrı onları el üstünde tutarım kaybetmemek için de gerekeni yaparım
Ne gerekiyorsa yapmak
Doğru insanı bulsamda kaybetmekten korkmam sonuçta geriye anılar kalmış olur illa sonsuza dek sürecek diye bisey yok
Olumlu bakarsın yani
Kimseyi kaybetmekten korkmam ama ailem dışında
Aile her şeydir
Kaybetmemek için kendimden taviz vermem. Doğru insan da olsa gidebilir
Giden gidebilir kafası
Doğru insanı buldum da kaybetme korkusu mu kaldı sanki djhdhd Bulunca bakarız jdnd
Bulmak önemli diyorsun
Ben genel olarak sevdiklerimi kaybetmekten korkarım daha önce ölümü çok yakından gördüğüm için
Geçmiş olsun
Hayır kaybetmekten korkmam. Kaybetmekten korkan elbet kaybeder
Korkunzarar verir
Doğru insan kaybetme korkusu yaşatmaz güven verir
Güven ✅
Gerekir. daha tam tersi elinden kaybetmek için üstün çaba gösteren elinden gideceğini anladığında da bir sürü numaralar çeviren insanlar var.
Evet tabi ki korkarım onu üzmemek için elimden gelen her şeyi yaparım
Korkmam doğru insan olsa kaybetmezdim. Demek ki hayatımda ki rolü o kadarmış
Hayatta korktuğum tek şey değer verdiğim insanları kaybetmektir.
Doğru insan eğer doğru kişi olsaydı onu hiç kaybetmezdik
Doğru inana değildir der geçersin….
Tabii ki, çünkü diğer yarım gibi olur. Eksik hissederim
Eksik kalmak
Ben buldum ama kendi ellerimle mahvettim ve şu anda geri kazanmak için çabalıyorum
Nasıl
Beni deli gibi seviyor du üç yıllık ilişki ama ben iki kere ayrıldım en son ocak ayında çok kötü bir şekilde bıraktım ama onsuz yapamadım ve geri dönmek istedim seni hala çok seviyorum ama bu sefer afedersem kendime saygım olmaz ama ben geri kazanmak için çabalıyorum
Bulunca farkında olabilsek süper olurdu. Bak yine iş dönüp dolaşıp 4 yapraklı yonca meselesine geliyor. 😂
Nasibin değilse doğru olsa ne olur her türlü gider
Ya bulup kaybettiysem
Üzücüü
farkederdim herhalde, umarım
Doğru insansa kaybolmaz)
O kadar
Bulsam korkardım da daha bulamadım
Bulunca korkarız diyorsun
Hayır, kaybetmemek için uğraşırım ama korkmam
Korkusuzluk
Doğru insan değilimki, doğru insanı bulayım
Doğru insan olmak