2. Domuz ise PARA demek.
3. İnek: Kariyer demek
4. Kaplan kişinin kendisini simgeler.
5. Koyun AŞK

Tibet Kişilik Testi Japonya'da yapılan bir araştırmaya konu oldu. Japon Analistler bu testin doğru sonuç verdiğini açıkladı. Resimdeki beş canlıyı 1,2,3,4,5 gibi size uygun gelecek şekilde sıralayın.
1
2
4
5
3 benim sıralamam böyle
İnek, koyun, at domuz, kaplan olarak sıralamışsın bir yıl önce de :)
Tibet Kişilik Testi: Resimdekileri kendinize göre nasıl sıralarsınız? ↗
Sıralaman çok değişmemiş aile ve aşk hala önde i yine en arka sıraya kendini koymuşsun sanırsam tek değişiklik paraya artık daha önem verir olmuşsun :)
Cidden öyle :)
3, 4, 2, 1, 5 şeklinde olur.
Kariyer senin için çok önemli, işini her şeyin önünde tutuyorsun ve arkasından da kendin geliyorsun, kendni diğierlerinin önünde tutmuşsun. Para da üçüncü sırada olduğuna göre demek ki paraya da önem veriyorsun :) Aşk'ı en sona yerleştirmişsin, genel ortalamadan biraz farklı bir sıralama olmuş seninkisi :)
Aşk domuz muuu
Hayır 😀domuz para oluyo yanlış olmuş sjsj
Bana baaak, doğru yorum isterim aciiil :D
At: Aile demek. Domuz ise PARA demek. İnek: Kariyer demek Kaplan kişinin kendisini simgeler.
Koyun AŞK demek. Keplanı en başa koymuşsun, kaplan ve inek takip ediyor, demek ki en öne kendini koymuşsun, diğer herşeyden önce kendini tutuyorsun, kendine herşeyden fazla önem veriyorsun, daha sonra ise kariyerin önemli senin için, paraya önem vermiyorsun, en sona aşkı koymuşsun, aşkı da gözden çıkarmışsın, bilemedim valla böyle de yine çok değişik oldu sjsj
Karıştı valla seninkisi, parayı ve aşkı önemsemiyorsun, kariyerini ve kendini en öne koymuşsun yani önce kariyer sonra aşk diyorsun diye özetleriz işte sjsj
Eeee sende fenomen yazıyor kişilik etiketinde de mi fenomenmişsin hey maşallah ya 😃 Aslında demek ki senin bize bu analizleri testleri yapman gerek sjsjsj
Oha ya çorba yaptın resmen :D ben hayatta aşkı sona koymam, parayı koyabilirim sjdjs
Şimdi tek tek gideim o zaman Domuz PARA demek o en sonda onda anlaştık yani paraya değer vermiyorssun, inek de kariyer demek o da başta, kaplanı da başa koymuşsun koymuşsun kendin demek yani bunlara önem veriyorsun. Koyun aşk demek onu da üçe koymuşun. karışmasının nedeni güncellemedeki numaralar ile görseldeki numaralar farklı, diğerlerine yaptığım yorumlara kimse bişi demedi ama test senin yorumda patladı sjsj
Özen göstermek lazım konu ben olunca Proff djdjsj
Öyle valla şimdi herkesin yorumuna gitmek gerek ama herkes doğru diye yazmış öyleyse şimdi hiç karıştırmayayım ortalığı sjsjs
Yazayım herkese tek tek :D canın sıkılmaz hem dur hele
Teşekkür ederim @Barış_LonelyForever 🫰
Rica ederim ablam 🫶🙏
Teşekkür ederim profff
Ricalar 😊
Cevap
2Cevap
3, 4, 2, 1, 5 şeklinde olur.
Önce kendim demiş en sona aşkı ve parayı bırakmışsın :)
@Sosyetic_SheqiiL ile aynı :D
Kısmen ama hiçkimse onunla tamamen aynı olamaz 😃
Tabi ki de kimse onun gibi mükemmel olamaz. :D yorumu da kapatmıştım sanırım görürse beğenir can
4, 3, 1, 2 olsun. 5'i de kurban eder kurtulurum sdfsdf 😃
Kendin ve kariyerin diğer herşeyin önünde daha sonra aile, koyunu sonraya attığına göre aşk o kadar önemli değil yani aşkı kurban etmişsin burada :)
Çok doğru tespit 😃
32145 kaplan kedigillerden olduğu için severim inekle koyun da severim domuz nayir at da pek sevmem
Herkese yorum yapmışsin ama bana 😁
Kaplanı en önde yerleştirdiğinize göre kendinizi ön planda tutan herşeyden önce kendinize değer veren birisisiniz daha sonra aşk demişsiniz ki bu da güzel bir denge oluşturmuş son sıraya yerleştirdiğinize göre paraya çok önem vermiyorsunuz, önce aşk sonra kariyer diyenlerdensiniz :)
Ne anlama geldiklerini bilmiyordum açıkçası sevdiğim hayvanlar dan sevmediklerime siralamistim 😅ozaman yeni siralamam 2-3-4-1-5
yani bilerek olmaz ki zaten testin özelliği ne anlama geldiğini bilmeden yazmak herkes başka yazardı ne olduğunu bilseydi...
Kaplan
At
İnek
Koyun
Domuz
Kendin, ailen ve kariyerin diğer şeylerin önünde, en başa kendini koymuşsun, domuz en sonda demek ki paraya çok önem veren birisi değilsin koyunu da sonra bırakmış aşkı gözden çıkarmışsın :)
En son domuz en başa at diğerlerinde kararsızım
Bunun da yorumu önce aile diğerleri önemli değil demek :)
evet doğruu
Bir deyip hepsini yanyana alsak olmuyor mu 🤣
Olur yani öyle olunca da en önde aile en arkada para var demek oluyor yine mantıklı sjsj
Koyun 🐑 aşk
Kaplan
At
Domuz
İnek
Evet aşk senin için en önemli şey daha sonra da kendini koymuşsun, yani aşkı kariyerden önce tutmuşsun, aile de üçüncü sırada, aşkın en başta başta olduğu güzel bir sıralama :)
At, kaplan, koyun, inek, domuz
Senin için en önemli aile, yani aile önce geliyor, kaplan ikinci olarak aileden sonra kendini kyuyrsun, koyun aşk demek, koyunu öne koymanız aşkı işten önce tercih etmeniz anlamına gelir.
Kesinlikle çok doğru, teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
At>inek>koyun>kaplan>domuz
Püü kendimi dördüncü sıraya mı koymuşum
Niye aslan yok 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar